yarın pudra alıp denicem tatlımm.. ah ahhh keşke vereceği beyazlık anlık olmasa
kızzzzz, bebeklerin gözenekleri yok ki, onlara dolup da alerji yapsın.. şahsen benim gözenekler baya açık. bi de kremle falan ya, pudra yapışıp kalmasın gözeneklere..ay kafam karıştı
ama bi hafta deneyeyim bakim, gözlemlediğim değişikliklere göre ya devam, ya da tamam
saol tatliş paylaşım içinnnn
____beyazlamak için arap kızı kremi kullanın .çok ucuz bi krem aktarlarda bulabilirsiniz
____beyazlamak için arap kızı kremi kullanın .çok ucuz bi krem aktarlarda bulabilirsiniz
denesek mi belkide kalıcı olur he ay inşallah yaa ,
gül suyumda var deneyim onu da
bugün pudra ve limon karışımını denedim hiç işe yaramadı ne bilim hiç hoşuma gitmedi ya
pudra ve limonu da duymuştum ama hiç denemedim tatlım
gülsuyunu da tonik olarak denemiştim, cildimin dengesini baya bozmuştu ya.. bende mi bi anormallik var acaba
__ben yıllardır kullanıyorum çokda memnunum
cildin hassa ozaman dikkat he bu benim dediğim karışım cildnie zarar vermez inşallah canım ii düşün sora beni topa tutma
beyazlamak için size süper bir tarif vereyim mi? :)
hem çok basit hem de çok etkili:
bir çay kaşığı yoğurt
bir çay kaşığı karbonat
bir-iki damla limon
karıştır ve yüzüne sür
işte bu kadar :)
limonu damlattığınız an asidi çıkıyor ve cildinize zarar vermiyor. bu karışımı cilde sürüp kurumasını bekleyin, şapır şapır damlasa bile :) ben başlarda haftada 2-3 kez yapardım ama artık tek tük yapıyorum...
ayrıca siyah noktalara iyi geldiğini de gözlemledim
beyazlamak için size süper bir tarif vereyim mi? :)
hem çok basit hem de çok etkili:
bir çay kaşığı yoğurt
bir çay kaşığı karbonat
bir-iki damla limon
karıştır ve yüzüne sür
işte bu kadar :)
limonu damlattığınız an asidi çıkıyor ve cildinize zarar vermiyor. bu karışımı cilde sürüp kurumasını bekleyin, şapır şapır damlasa bile :) ben başlarda haftada 2-3 kez yapardım ama artık tek tük yapıyorum...
ayrıca siyah noktalara iyi geldiğini de gözlemledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?