Ben çocuğumun nefsini terbiye etmek niyetinde değilim. Mutlu iç huzuru olan bir insan olsun derdindeyim. Mutlu bir çocukluk yaşasın yeter. Evet güzel oyuncaklar alıyorum. Evinde huzurla oyuncaklarıyla beraber oynuyoruz. Televizyon nadir açılır. Kaliteli vakit geçirelim diyr. Maddiyata önem vermek demek çocukları atmak köşeye demek değil. Aklınızda bu nasıl kodlanmış inanamadım. Ben her akşam kitap okuyup uyutan, sabahtan akşama kusana kadar oyuncak konuşturan, lego oynayan bir insanım. Bir insanın yavrusu minicikken nefis ne bilmez. Canı çeker çocuktur. Mahrumiyetle büyütmek de iyi değildir. Çocukları uhdelerle büyütmek de öyle. Ben her istediğini almıyorum. Bir kaç ay bekletiyorum para biriktirip alıyorum. Değerini biliyor. Ama kimsenin bir şeyine özenp bakmıyor en azından. Çalışıp kazanmayı biliyor. Bisiklete özendiyse bir kaç ay biriktirip almayı öğreniyor.
Tatil maddiyat değildir, sinema konser maddiyat değildir. Çocuğu besler. O çocuğun yaşadığı deneyim onu besler. Güzel anılarla doldurur. Hala bize bu yaz gittiği tatili anlatıyor mesela.
Huzurlu bir ailemiz var kısacası. Her maddiyatı iyi aile kötüdür diyr avutmayın kendinizi. Kavga dövüşün ses yükselmesinin olmadığı bir aile ortamında, ilgi alakayla büyüyor. Svet bir şeyden mahrum kalmaması için de elimden geleni yaparız. Karı koca eşşek gibi çalışıyoruz