Bebek Sahibi Olamamamızın Genel Kaynağı Hangi İnfertilite? Lütfen Oylayalım..

Sizin İnfertilitenizin Genel Kaynağı Hangisi?

• Ankete Katılan
    306
nevrosky canım ben oylamamı yaptım. bizim ki erkek infertilitesi.
Biliyorsun eşimde varikosel var ve ameliyat olmak istemiyor. 1 yıla kadar normal yoldan deneyeceğiz. ama 1 yılın sonunda olmazsa bilemem. şimdilik doğal yollardan bekliyorum hamiş olmayııı.senağlama:a015:
Rabbim herkesin gönlüne göre versin...:CüvCüv:

Kızlar artık bende aranızdayımmm. hoşbuldummmmmmhihoyyyt

bizimkide erkek infertilitesi.2 yıllık evliyiz 1 yıl korunduk. bikaç ay denedik ama bişeylerden şüpheleniyoduk ve ikimizde doktora gittik. eşimde varikosel çıktı, sperm sayısı çok düşüktü, morfolojide bozuktu. ekimde ameliyat oldu. doktor ilk 3 ay ilaç vermicekti ama biz zaman kaybetmek istemiyoruz dedik trental,evicap ve L-arginin verdi. haftaya doktora gidicez. inşallah düzelme vardır. Allah hepimize, isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin..

bizimkide erkek infertilitesi.2 yıllık evliyiz 1 yıl korunduk. bikaç ay denedik ama bişeylerden şüpheleniyoduk ve ikimizde doktora gittik. eşimde varikosel çıktı, sperm sayısı çok düşüktü, morfolojide bozuktu. ekimde ameliyat oldu. doktor ilk 3 ay ilaç vermicekti ama biz zaman kaybetmek istemiyoruz dedik trental,evicap ve L-arginin verdi. haftaya doktora gidicez. inşallah düzelme vardır. Allah hepimize, isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin..

Canım inşallah ameliyat başarılı geçmiştir. Kullanılanlar da şifa olur ve bebeğinize kavuşursunuz. :Saruboceq: a.s.

benimde eşimden varikosel var allah inşallah tez zamanda bizlerede verir güzel meleklerimizi..........

benide ekle erkek intervilitesi azo spermle şavaşan bir çift daha ilk tüp bebek denememiz başarısız geçti tabi eşim tese ve varikosel ameliyatı oldu

erkek infertilitesi oligoastenospermi sperm sayısı az hareket ise çok çok az:( benim açıkçası 2. denemeden de hiç umudum yok. en çok da o nagetif sonucu almaktan korkuyırum yeniden aynı şeyi yaşamaktan

Back
X