canlarım listemiz bu isimleri olmayanlar söylesinler ekleyim herkes okudugunu yazsın gece 12 ye dek yazın kızlar aksamda toplayıp ekleyecegim öptüm hepinizi Allah kabul etsin
inşallah canım inşallah dualarınıza çok ihtiyacım var
Allah razı olsun canımmmmm:) canım benim insallah duan kabul olur dualarımızdasın canım
inşallah bir daha ki aycanım beide eklermisin listeye adım n afiye bebek için inşallah bi dahaki adetle tüp tedavisine başlıyoruz..
ancak ben akşamları giremiyorum okunacak kişiye 1 gün önceden okusam olurmu mesela bugün içinde yarınki arkadaşa gibi çünkü başka türlü bildirim yapamıcam...
canım beide eklermisin listeye adım n afiye bebek için inşallah bi dahaki adetle tüp tedavisine başlıyoruz..
ancak ben akşamları giremiyorum okunacak kişiye 1 gün önceden okusam olurmu mesela bugün içinde yarınki arkadaşa gibi çünkü başka türlü bildirim yapamıcam...
hosgeldin canım ekledim senide
bende bekarım 28 yasındayım 13 yasımdan beri ilaçla adet olyompcos var.doktor cocuk için hemen evlenmem gerektiğini vakit kaybetmemem gerektiğini dedi.her gecen vakit korkuyorum
peki kilo ver falan dedi mi canım? Dert veren Allah dermanını da verir sen yeterki içini ferah tut.
bende bekarım 28 yasındayım 13 yasımdan beri ilaçla adet olyompcos var.doktor cocuk için hemen evlenmem gerektiğini vakit kaybetmemem gerektiğini dedi.her gecen vakit korkuyorum
cnm aynı yaştaymışız işn.sende en kısa sürede evlenir aramıza katılırsın bi bakmışız bebek için şafak sayıyosun burda inş hepimize yaşatsın Allah o güzel duyguları
600 YA ŞAFİ okudum. akşamları girme şansım yok.ancak gündüzün işyerimde girebiliyorum.eve pc sokmuyorum kesinlikle.bende gündüzün okuduklarımı yazarım.akşamda ben yokken dualarınızda benide unutmayın.ALLAH hepinizden razı olsun inşallah ve gönlünüzdekini hayırlı bi şekilde nasip etsin tez zamanda.
600 YA ŞAFİ okudum. akşamları girme şansım yok.ancak gündüzün işyerimde girebiliyorum.eve pc sokmuyorum kesinlikle.bende gündüzün okuduklarımı yazarım.akşamda ben yokken dualarınızda benide unutmayın.ALLAH hepinizden razı olsun inşallah ve gönlünüzdekini hayırlı bi şekilde nasip etsin tez zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?