- 13 Mart 2016
- 1.546
- 789
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
yaa bende çok istiyorum neler yapabiliriz acabaKizlar biliyorum yaptigimiz tum listeye rağmen pozitifi göremedik. Umarim Haziran bizim ayimiz olur...Ben bebek sahibi olmak icin dualar arastirdim. Mesela 707 kez Ya Varis
4 cuma ust uste 1000 kez Ya Evvel
Baska bildikleriniz var mi hem dua hem hıZlandırıcı yontemler....
Ne kadardir olmuyor canim seninyaa bende çok istiyorum neler yapabiliriz acaba
ben geçen sene bebeğimi kaybettim gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım 4 aydır yeniden istiyorum ama 4 aydır bi sonuç elde edemedimNe kadardir olmuyor canim senin
Bnm de 5 aydir olmuyoben geçen sene bebeğimi kaybettim gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım 4 aydır yeniden istiyorum ama 4 aydır bi sonuç elde edemedim
Ben sürekli ıdrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum iltihaplanma var sanırım ondan olmuyoBnm de 5 aydir olmuyo
Enfeksiyon durumunda kotu kokulu akinti oluyor diye duymuştum .Ben sürekli ıdrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum iltihaplanma var sanırım ondan olmuyo
Evet bi ara olmuştu kötü kokulu akıntı ayy çok kötü bi durum Allah düşmanımın başına vermesin ama ben hemen doktora gitmistim fitil kullandım geçti çok şükür ama idrar yollarimda sürekli enfeksiyon oluyo ilaç veriyo doktor ilaçları kullanırken de mecbur korunmak gerekiyor bi kaç ay onun içinde ilaç kullandım korunmak zorunda kaldım her ay gidip idrar tahlili yaptırdım ama sonunda oda temiz çıktı 4 aydır korunmuyorum hala tık yok kendi kendime sürü teşhis koydumEnfeksiyon durumunda kotu kokulu akinti oluyor diye duymuştum .
Aslında bu aralar düşünüyorum bende hangi gün gitmek gerekiyor hormonlar icinben tarçın çörek otu ve bal karışımından sabah akşam yemeğe başladım ayrıca hayıt otu civan perçemi ve aslan pençesi çayı yapıyorum sabah kahvaltıdan iki saat sonra bir bardak akşam yemekten iki saat sonra bir bardak bakalım artık nasip bu arada hormonlarınıza baktırdınız mı arkadaşlar
adetinin üçüncü günü cnmAslında bu aralar düşünüyorum bende hangi gün gitmek gerekiyor hormonlar icin
Hadi yaa bugün tam da üçüncü günüm bi daha ki aya kaldı artıkadetinin üçüncü günü cnm
Adetin 2.günü cnm bn ebeyim bnde4aydır ugrasıom ama kendı sokugümüde dikemedimAslında bu aralar düşünüyorum bende hangi gün gitmek gerekiyor hormonlar icin
bana doktor üçüncü günü gel demiştiAdetin 2.günü cnm bn ebeyim bnde4aydır ugrasıom ama kendı sokugümüde dikemedim(
Bal corek otu yarcin karisimini nasil hazirladn canimben tarçın çörek otu ve bal karışımından sabah akşam yemeğe başladım ayrıca hayıt otu civan perçemi ve aslan pençesi çayı yapıyorum sabah kahvaltıdan iki saat sonra bir bardak akşam yemekten iki saat sonra bir bardak bakalım artık nasip bu arada hormonlarınıza baktırdınız mı arkadaşlar
Evet onu yazdim canim. Yapicam. Temizlenmeyi bekliyorumFetih suresinin herhangi bi dilek için okuma sayısı ve usulu var. Ona googleden bakın derim kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?