- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
kızlar meraba bende çocuk itıyorum takip yaptıracağım nasıl olacak bilmiyorum
Stres yapmamak mümkün degil ki ;(bu ay yaptığım şey normal çektiğimiz tesbihe 3 ihlas bir fatiha okudum tek tek imameyle birlikte. Öncesinde perşembe gecesi yatsı namazımdan sonra 2 rekat peygamber efendimize ve ashabına hediye için namaz kıldım daha sonrasında 2 rekat hacet namazı kıldım ve tesbihi okudum sonra balkonuma astım . ( bunu kk dan görmüştüm :) ) birde Yakı yapıştırdım :) Ovulasyon günümde ilişkiden sonra ve iki gün kaldı sonra çıkarmadan ilişki ve sonra çıkarıp duş aldım :) ve hamileyim şükürler olsun. 2 yılın sonunda ve 2 aşılama yaptırıp başarısız olmuştuk. kendiliğinden oldu. Rabbim nasip etti. Bİde stres yapmasanız daha iyi olur.
bakmayın böyle dediğime kafayı yemiştim artıkStres yapmamak mümkün degil ki ;(
Aynen öyle canım sizde bizlere cok dua edin rabbim saglik sıhhatli bebegini kucagina almsyi nasip etsinbakmayın böyle dediğime kafayı yemiştim artıkBi zamanı var aslında Rabbim nasip edeceği zman bir rahatlık veriyor insana duadan vazgeçmeyin ....
Aynen öyle canım sizde bizlere cok dua edin rabbim saglik sıhhatli bebegini kucagina almsyi nasip etsin
Ben bu ay doktor degistirdim yumurtalarm zayifmis klomen kullandim catlatma ignesi yapildi esimde de sayı dusuklugu var daha onun icin hic bir doktor birsey demedi önce kadinlar sanirim gecen hafta sali gunu igne yapildi iki kere beraber olduk anca esimle c.tesi bat gunum bakalim insallah bu ay olmusturAminn hep ediyorumm inanınn ... Zorr bir süreç gerçekten sizin problem varmı .. Bizimki sepebsiz infertiliteydi.
Kizlar biliyorum yaptigimiz tum listeye rağmen pozitifi göremedik. Umarim Haziran bizim ayimiz olur...Ben bebek sahibi olmak icin dualar arastirdim. Mesela 707 kez Ya Varis
4 cuma ust uste 1000 kez Ya Evvel
Baska bildikleriniz var mi hem dua hem hıZlandırıcı yontemler....
cnm 10Bal corek otu yarcin karisimini nasil hazirladn canim
Hamile kalmak için macun, 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülüş çörek otu 30 gram. 10 çay kaşığı toz tarçın. 10 yemek kaşığı saf bal. Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. gününe kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir. Yumurtalıkların kalite ve yumurta sayısı için çoğalma sağlarken erkekler içinde spermlerin üremesine faydalıdır. cnm buna göre hazırladım ben bakalım inş faydalı olurBal corek otu yarcin karisimini nasil hazirladn canim
inşallahh olmuştur. Ama ümidizi kesmeyin hepsinin bi çözümü var eşinize keçiboynuzu kürü uygulayın . Allahın izniyle kavuşursunuz evlatlarınızaBen bu ay doktor degistirdim yumurtalarm zayifmis klomen kullandim catlatma ignesi yapildi esimde de sayı dusuklugu var daha onun icin hic bir doktor birsey demedi önce kadinlar sanirim gecen hafta sali gunu igne yapildi iki kere beraber olduk anca esimle c.tesi bat gunum bakalim insallah bu ay olmustur
Canim aktar varsa orda veriyorlar cekilmis. Bende yeni basladim. Hayirlisiyla insallah bu ay kavusuruz bebislerimizeKizlar ben bugun bal karisimina baslicam. Corekotu taze cekilms olacak yaziyor. bn ogutebilirmiyim havanda
Yaaa ben cekilmis almadim sizden haber gelmeyince. Ben yapamammi acabaCanim aktar varsa orda veriyorlar cekilmis. Bende yeni basladim. Hayirlisiyla insallah bu ay kavusuruz bebislerimize
Ben de bugun baslicam. Keci boynuzU kuru de aldm eşim icin. Esmalara dualara da baslicam. Allahin izniyle bu ay olucak inanıyorumCanim aktar varsa orda veriyorlar cekilmis. Bende yeni basladim. Hayirlisiyla insallah bu ay kavusuruz bebislerimize
İnsallah esime kürü yaptım ama begenmedi icmedi rabbim büyük bizimde zamanimiz var demekinşallahh olmuştur. Ama ümidizi kesmeyin hepsinin bi çözümü var eşinize keçiboynuzu kürü uygulayın . Allahın izniyle kavuşursunuz evlatlarınıza
Yok canim. O ilk aydan baslanabilir.Sanırım akışına bırakmak gerek 6 ay 1 yıl denemek gerek... Ama öyle de olmuyor. Ovulasyon testi için bi süre denemiş olmak gerekmiyor değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?