bebek sahibi olmak için...

Stres yapmamak mümkün degil ki ;(

Aminn hep ediyorumm inanınn ... Zorr bir süreç gerçekten sizin problem varmı .. Bizimki sepebsiz infertiliteydi.
Ben bu ay doktor degistirdim yumurtalarm zayifmis klomen kullandim catlatma ignesi yapildi esimde de sayı dusuklugu var daha onun icin hic bir doktor birsey demedi önce kadinlar sanirim gecen hafta sali gunu igne yapildi iki kere beraber olduk anca esimle c.tesi bat gunum bakalim insallah bu ay olmustur

günlük 700 defa estafurullah
100 defa Ya evvelü
Hüvallanü'l hariku'l bariü 1054 defa
birde ben 60 defa allahümme ya mücib okuyorm buda dua kabülü içinmiş

Bal corek otu yarcin karisimini nasil hazirladn canim
cnm 10
Bal corek otu yarcin karisimini nasil hazirladn canim
Hamile kalmak için macun, 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülüş çörek otu 30 gram. 10 çay kaşığı toz tarçın. 10 yemek kaşığı saf bal. Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. gününe kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir. Yumurtalıkların kalite ve yumurta sayısı için çoğalma sağlarken erkekler içinde spermlerin üremesine faydalıdır. cnm buna göre hazırladım ben bakalım inş faydalı olur

inşallahh olmuştur. Ama ümidizi kesmeyin hepsinin bi çözümü var eşinize keçiboynuzu kürü uygulayın . Allahın izniyle kavuşursunuz evlatlarınıza

Arkadaşlar yer gök dua üzerine kurulu bu olayda tıpkı yüce Mevla'mın dediği gibi tevekkül olayıdır lakin o testler de önemli ilk başta biz kendimiz sağlam mıyız değil miyiz ona baktırmamız lazım yoksa olay boşa kürek çekmekten başka bişey olamıyor

Sanırım akışına bırakmak gerek 6 ay 1 yıl denemek gerek... Ama öyle de olmuyor. Ovulasyon testi için bi süre denemiş olmak gerekmiyor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…