bebek sahibi olmak için...

Yaaa ben cekilmis almadim sizden haber gelmeyince. Ben yapamammi acaba
Canım normal corekotuyla da oluyor.deneyen ve basarili olan cok arkadas var.senin corekotunu cekmen icin makinenin olmasi lazim.bi aktardan rica edersen ceker.sabah ac karna bi kasik.aksam yatarken bi kasik yeniyor .12.gunden sonra yeme ama

Ben de bugun baslicam. Keci boynuzU kuru de aldm eşim icin. Esmalara dualara da baslicam. Allahin izniyle bu ay olucak inanıyorum
İnsallah canim yaa bende yapicam burda ne okuyorsam. Bende birde rahimde bir agri var sebebini bulamadilar kac doktora gittim. Oturup kalkerken bile agriyor. Bebegin olmamasini gectim oda beni cok etkiliyor psikolojik anlamda

İnsallah canim yaa bende yapicam burda ne okuyorsam. Bende birde rahimde bir agri var sebebini bulamadilar kac doktora gittim. Oturup kalkerken bile agriyor. Bebegin olmamasini gectim oda beni cok etkiliyor psikolojik anlamda
Belki uautme olabilir canim. Psikolojik de olabiliyo. Fetih suresi de cok iyi diyorlar canim. Allahin izniyle hersey olur. Ywter ki su stresi atalim ustumuzden

Ne

NeTte sabah ac karnina yaziyo. Sabah ac karnina ve aksam yatmadan once mi kizlar. Bugun adetim 2. Gunu ama sabah yemedim . Yeni yaptim. gece yesem olur dimi
Olur canım. Ben de yapiyorum.normalde sabah ac karna ve aksam yatmadan once ama bwzilari sadece gunde bi kere uyguluyo

Kızlar ben basladım insallah rabbimin izni ile olur cocuk olmasi icin her kimin ne dilegi varsa onun icinmis.

Eklentiler

• image.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 70
Amin insallah bu ay umutluyum bakalım rabbim insallah yüzümüzü güldürür .
Bende hicbisi denememistim simdiye kdr. ovulasyon testi denedm ama ondada cift cizgiyi goremedm. tahmini hatekwt ettm tutmadi. Ama bu bal karisimindan cok umitliyim. Yumurta sayisini bile artirmia. Bazen 1 den fazla yumurta atiyor ya yumurtaliklar. Bunu bile artiriyormus. Keci boynuzu kuru de spermleri hizlandiriyormus. Daha hizli hareket edip rahime yerlesme olasiliklari artiyormus. E tabiki dualar esmalar bunlar cok buyuk sirlar. Rabbim cabalarimizi goruyor. En iyisini o bilir

CAnim sen yakiyi iliskiden sonra mi taktin? Bi de hacet namazini her persembe mi yoksa sadece bi kez mi kildin?

Ben bu ay ilk defa klomen kullandim 3 yumurtam var snra igne yapildi bir haftada iki kere beraber olabildk esimle c.tesi bat günüm rabbimden hayirlisi esimde sayi dusuklugu var keciboynuzu kurunu icemedi :) doktor bana progestan verdi dusuk önleyiciymis olursa daha iyi tutunmasi icin sanirm iciyorum bakalim insallah bebisim benimledir siz ne kadar süredir istiyorsunuz ?

5 ay oldu biIm. Ama yumurta catlama zamanina tam denk gelebildigimize inanmiyorum. Cok duzenli ilski olmadi.

benim bi tane kızım var rabbim nasip etti ama ikinci bir senedir olmuyor iki ay önce kist ameliyato oldum bir yumurtalığım alındı benim hiç ümidim kalmadı normal olmayacak gibi bende daha fazla zaman kaybetmeden eğer bu ayda hamile kalmazsam tüp bebeğe başlıycam hayırlısı rabbiö inş nasip eder hepimize

Ben esmalara da başladım hayirlisiyla. adetliken okunabiliyomus. Basladm artik. kac gun okuncak kiLar. Tek sayi diyolar. 41 mi 21 mi 33 mu bilemedm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…