- 29 Eylül 2015
- 5.225
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Canım normal corekotuyla da oluyor.deneyen ve basarili olan cok arkadas var.senin corekotunu cekmen icin makinenin olmasi lazim.bi aktardan rica edersen ceker.sabah ac karna bi kasik.aksam yatarken bi kasik yeniyor .12.gunden sonra yeme amaYaaa ben cekilmis almadim sizden haber gelmeyince. Ben yapamammi acaba
Arkadaşım da hemen yapma test dedi. Teşekkür ederim bilgi için.Yok canim. O ilk aydan baslanabilir.
Gunde 1 kez diye duydum ama 2 kez miCanım normal corekotuyla da oluyor.deneyen ve basarili olan cok arkadas var.senin corekotunu cekmen icin makinenin olmasi lazim.bi aktardan rica edersen ceker.sabah ac karna bi kasik.aksam yatarken bi kasik yeniyor .12.gunden sonra yeme ama
Cigneyerek yeyince oylede oluyormus canim :)Yaaa ben cekilmis almadim sizden haber gelmeyince. Ben yapamammi acaba
İnsallah canim yaa bende yapicam burda ne okuyorsam. Bende birde rahimde bir agri var sebebini bulamadilar kac doktora gittim. Oturup kalkerken bile agriyor. Bebegin olmamasini gectim oda beni cok etkiliyor psikolojik anlamdaBen de bugun baslicam. Keci boynuzU kuru de aldm eşim icin. Esmalara dualara da baslicam. Allahin izniyle bu ay olucak inanıyorum
Belki uautme olabilir canim. Psikolojik de olabiliyo. Fetih suresi de cok iyi diyorlar canim. Allahin izniyle hersey olur. Ywter ki su stresi atalim ustumuzdenİnsallah canim yaa bende yapicam burda ne okuyorsam. Bende birde rahimde bir agri var sebebini bulamadilar kac doktora gittim. Oturup kalkerken bile agriyor. Bebegin olmamasini gectim oda beni cok etkiliyor psikolojik anlamda
Normalde iki kez canim interneteyaz cikiyoGunde 1 kez diye duydum ama 2 kez mi
NeTte sabah ac karnina yaziyo. Sabah ac karnina ve aksam yatmadan once mi kizlar. Bugun adetim 2. Gunu ama sabah yemedim . Yeni yaptim. gece yesem olur dimiNormalde iki kez canim interneteyaz cikiyo
Olur canım. Ben de yapiyorum.normalde sabah ac karna ve aksam yatmadan once ama bwzilari sadece gunde bi kere uyguluyoNe
NeTte sabah ac karnina yaziyo. Sabah ac karnina ve aksam yatmadan once mi kizlar. Bugun adetim 2. Gunu ama sabah yemedim . Yeni yaptim. gece yesem olur dimi
Canim bunun gunu var mi kac gun diye. Yoksa tek gunler mi. Bide esmaul husna adetliyken okunuyo bu okunur muKızlar ben basladım insallah rabbimin izni ile olur cocuk olmasi icin her kimin ne dilegi varsa onun icinmis.
Hic bir bilgim yok canım ya bana da arkadasim yolladı ama sormadım olsun okuyalım biz rabbim biliyor bizim niyetimiziCanim bunun gunu var mi kac gun diye. Yoksa tek gunler mi. Bide esmaul husna adetliyken okunuyo bu okunur mu
Evet canim. Aynen oyle. Rabbim herseyin hayirlisini versinHic bir bilgim yok canım ya bana da arkadasim yolladı ama sormadım olsun okuyalım biz rabbim biliyor bizim niyetimizi
Amin insallah bu ay umutluyum bakalım rabbim insallah yüzümüzü güldürür .Evet canim. Aynen oyle. Rabbim herseyin hayirlisini versin
Bende hicbisi denememistim simdiye kdr. ovulasyon testi denedm ama ondada cift cizgiyi goremedm. tahmini hatekwt ettm tutmadi. Ama bu bal karisimindan cok umitliyim. Yumurta sayisini bile artirmia. Bazen 1 den fazla yumurta atiyor ya yumurtaliklar. Bunu bile artiriyormus. Keci boynuzu kuru de spermleri hizlandiriyormus. Daha hizli hareket edip rahime yerlesme olasiliklari artiyormus. E tabiki dualar esmalar bunlar cok buyuk sirlar. Rabbim cabalarimizi goruyor. En iyisini o bilirAmin insallah bu ay umutluyum bakalım rabbim insallah yüzümüzü güldürür .
CAnim sen yakiyi iliskiden sonra mi taktin? Bi de hacet namazini her persembe mi yoksa sadece bi kez mi kildin?bu ay yaptığım şey normal çektiğimiz tesbihe 3 ihlas bir fatiha okudum tek tek imameyle birlikte. Öncesinde perşembe gecesi yatsı namazımdan sonra 2 rekat peygamber efendimize ve ashabına hediye için namaz kıldım daha sonrasında 2 rekat hacet namazı kıldım ve tesbihi okudum sonra balkonuma astım . ( bunu kk dan görmüştüm :) ) birde Yakı yapıştırdım :) Ovulasyon günümde ilişkiden sonra ve iki gün kaldı sonra çıkarmadan ilişki ve sonra çıkarıp duş aldım :) ve hamileyim şükürler olsun. 2 yılın sonunda ve 2 aşılama yaptırıp başarısız olmuştuk. kendiliğinden oldu. Rabbim nasip etti. Bİde stres yapmasanız daha iyi olur.
Ben bu ay ilk defa klomen kullandim 3 yumurtam var snra igne yapildi bir haftada iki kere beraber olabildk esimle c.tesi bat günüm rabbimden hayirlisi esimde sayi dusuklugu var keciboynuzu kurunu icemedi :) doktor bana progestan verdi dusuk önleyiciymis olursa daha iyi tutunmasi icin sanirm iciyorum bakalim insallah bebisim benimledir siz ne kadar süredir istiyorsunuz ?Bende hicbisi denememistim simdiye kdr. ovulasyon testi denedm ama ondada cift cizgiyi goremedm. tahmini hatekwt ettm tutmadi. Ama bu bal karisimindan cok umitliyim. Yumurta sayisini bile artirmia. Bazen 1 den fazla yumurta atiyor ya yumurtaliklar. Bunu bile artiriyormus. Keci boynuzu kuru de spermleri hizlandiriyormus. Daha hizli hareket edip rahime yerlesme olasiliklari artiyormus. E tabiki dualar esmalar bunlar cok buyuk sirlar. Rabbim cabalarimizi goruyor. En iyisini o bilir
5 ay oldu biIm. Ama yumurta catlama zamanina tam denk gelebildigimize inanmiyorum. Cok duzenli ilski olmadi.Ben bu ay ilk defa klomen kullandim 3 yumurtam var snra igne yapildi bir haftada iki kere beraber olabildk esimle c.tesi bat günüm rabbimden hayirlisi esimde sayi dusuklugu var keciboynuzu kurunu icemedi :) doktor bana progestan verdi dusuk önleyiciymis olursa daha iyi tutunmasi icin sanirm iciyorum bakalim insallah bebisim benimledir siz ne kadar süredir istiyorsunuz ?
benim bi tane kızım var rabbim nasip etti ama ikinci bir senedir olmuyor iki ay önce kist ameliyato oldum bir yumurtalığım alındı benim hiç ümidim kalmadı normal olmayacak gibi bende daha fazla zaman kaybetmeden eğer bu ayda hamile kalmazsam tüp bebeğe başlıycam hayırlısı rabbiö inş nasip eder hepimizeBen bu ay ilk defa klomen kullandim 3 yumurtam var snra igne yapildi bir haftada iki kere beraber olabildk esimle c.tesi bat günüm rabbimden hayirlisi esimde sayi dusuklugu var keciboynuzu kurunu icemedi :) doktor bana progestan verdi dusuk önleyiciymis olursa daha iyi tutunmasi icin sanirm iciyorum bakalim insallah bebisim benimledir siz ne kadar süredir istiyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?