Bebek sahibi olmak, ya da olmamak

saol karamelcim,

sadece kaderci olmayı sevmem ama bu sefer gerçekten inandım. beklemediğimiz anda böyle bir terfi ile karşılaştık ve gerçekten maddi anlamda önümüzü açtı. bebek kısmetiyle gelir demişti bazı arkadaşlar:ecrin_bebek: haklılarmış..

saol karamelcim,

sadece kaderci olmayı sevmem ama bu sefer gerçekten inandım. beklemediğimiz anda böyle bir terfi ile karşılaştık ve gerçekten maddi anlamda önümüzü açtı. bebek kısmetiyle gelir demişti bazı arkadaşlar:ecrin_bebek: haklılarmış..

kararına çok sevindim canım.Ben yorum yazdığımda bebiş istiyordum ve tedavi görüyordum.Ama nasip işte 11 haftalık hamileyim.Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sanada nasip etsinopuyorumnanaktan

tebrik ederim ipekyol, allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin bebeğini:)
teşekkürler güzel dileklerin için.

evet bebek çok sorumluluk, maddiyat da gerektirecek ama sanırım artık dönemidir. 29 yaşındasınız ve sonrasında şansınız daha da düşebilir (inşallah olmaz ama) biraz sınırlarınızı zorlarsınız ona güzel bir hayat verebilrsiniz diye düşünüyorum... Hem o doğana kadar bir şekilde biraz birikim yaparsınız kenara.
10 tane kıyafeti değil 5 tane olur belki ama sevgi dolu bir ortamda açar gözlerini. Her çocuk zengin gibi büyüyemez ki.. Siz elinizden geleni yaparsınız bence onun için. yaşınız 22-23 olsa bekleyin derdim ama annem beni 30 yaşındayken doğurmuş ve ben anne ile çocuğun arasında 30 dan fazla yaş olmasını pek istemem açıkçası...
mutluluklar dilerim size, inşallah hayırlısı olur diyelim...

Back
X