Şampuan ve Saç Kremleri Bebek şampuanı kullanıyorum.Sizce en iyi bebek şampuanı hangisi?

mutluluk_35

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
109
6
11
Şanlıurfa
kızlar yaklaşık 1 aydır dalin kremli turuncu şişe şampuanı kullanıyorum.saçlarım yumuşak ve parlak,az da dökülüyor ama daha iyileri var mı?çünkü piyasada o kadar çok ürün var ki insan acaba diyor.bi de sülfat var içinde dalinin.fikirleriniz?

Bebek şampuanlarında bile kimyasal var. Bence en iyisi en az kimyasal olanını bulmalısın. Ama normal şampuanlardan bebek olanından değil

Merhaba canım benim saçlarım da kuru ve kalın telli olduğu için sampuanlarin çoğu saçıma iyi gelmiyor bende bebe sampuani kullanayım dedim evde jhonsons baby(boyle mi yazılıyordu emin değilim ) kullanıyorum iyi geldi gibi dalın çoğu bebeğe alerji yapmış zamanında annem söylemişti

ben de dalinden çok memnunum. içim de rahat, az kimyasallı bişi kullanıyorum diye.

panthene piyasadaki en kötü içeriğe sahip şampuanlardan hiç tavsiye etmem, bebek şampuanlardan en temiz içerikli olanı unibaby nin bebek şampuanı içinde sülfat paraben alkol vs yok üzerinde yazıyor zaten gayet temiz ben çok da memnunum şimdilik yazın sabunla uğraşamadığımdan buna geçtim

evet bunu ben de duymuştum pantene hakkında. 3-4 aydır Johnsons baby kullanıyorum, memnunum. hem de çok güzel kokuyor

Bebek şampuanlarını bir dönem denemiştim.Hem içerik hem de yumuşaklık açısından en iyisi uni baby.Saçım da döküledi kepek sorunu da yaşamadım.Bir deneyin isterseniz.

O tarz bitkisel şampuanlar çok sertleştirmiyor mu :/
konuya direk daldım, ama hayır canımbende fiytoya geçtim kısa süre kullanacağım, fakat ilk yıkamada bile gerçekten dökülmeyi kesti, saçımı da kremlemeden çıktım
johnsons baby evde var, bir kere kullandım benim saçımı çok sert ve taranmaz hale getirmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…