- Konu Sahibi mutluluk_35
-
kızlar yaklaşık 1 aydır dalin kremli turuncu şişe şampuanı kullanıyorum.saçlarım yumuşak ve parlak,az da dökülüyor ama daha iyileri var mı?çünkü piyasada o kadar çok ürün var ki insan acaba diyor.bi de sülfat var içinde dalinin.fikirleriniz?
Bebek şampuanlarında bile kimyasal var. Bence en iyisi en az kimyasal olanını bulmalısın. Ama normal şampuanlardan bebek olanından değil
neyi tavsiye edersin?ben elidordan hatta pantenden bile memnun kalmadım
Şu an pantene kullanıyorum. Benim bildiğim bir şampuan var en az kimyasal onda bence ama biraz tuzlu şişesine göre yani. Giovanni :26:
hımmm,anladım canım
kızlar yaklaşık 1 aydır dalin kremli turuncu şişe şampuanı kullanıyorum.saçlarım yumuşak ve parlak,az da dökülüyor ama daha iyileri var mı?çünkü piyasada o kadar çok ürün var ki insan acaba diyor.bi de sülfat var içinde dalinin.fikirleriniz?
bir yerde okumuştum, pantene atık maddelerden yapılıyor kullanmayın diye ama ne kadar doğrudur bilememŞu an pantene kullanıyorum. Benim bildiğim bir şampuan var en az kimyasal onda bence ama biraz tuzlu şişesine göre yani. Giovanni :26:
bir yerde okumuştum, pantene atık maddelerden yapılıyor kullanmayın diye ama ne kadar doğrudur bilemem
Bilmem artık neye inanacağımı bilmiyorum
O tarz bitkisel şampuanlar çok sertleştirmiyor mu :/
Zaten Otacı / Sarımsaklıya geçeceğim
O tarz bitkisel şampuanlar çok sertleştirmiyor mu :/
panthene piyasadaki en kötü içeriğe sahip şampuanlardan hiç tavsiye etmem, bebek şampuanlardan en temiz içerikli olanı unibaby nin bebek şampuanı içinde sülfat paraben alkol vs yok üzerinde yazıyor zaten gayet temiz ben çok da memnunum şimdilik yazın sabunla uğraşamadığımdan buna geçtim
evet bunu ben de duymuştum pantene hakkında. 3-4 aydır Johnsons baby kullanıyorum, memnunum. hem de çok güzel kokuyor
konuya direk daldım, ama hayır canımO tarz bitkisel şampuanlar çok sertleştirmiyor mu :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?