Şampuan ve Saç Kremleri Bebek şampuanı kullanıyorum.Sizce en iyi bebek şampuanı hangisi?

bebek şampuanı olarak uni baby en iyisi derim. paraben, sls, alkol gibi zararlı maddeler içermiyor. hem de cruelty free yani hayvanlar üstünde test edilmeden üretilmiş.

konuya direk daldım, ama hayır canım:KK51:bende fiytoya geçtim kısa süre kullanacağım, fakat ilk yıkamada bile gerçekten dökülmeyi kesti, saçımı da kremlemeden çıktım:oops:
johnsons baby evde var, bir kere kullandım benim saçımı çok sert ve taranmaz hale getirmişti:KK57::KK61:
Benim de dökülme sorunum var fazlaca :( sadece dökülmeyi mi kesiyor?
Bazı bebek şampuanları öyle ama mesela nivea yumuşacık yapıyor.

bebek şampuanı olarak uni baby en iyisi derim. paraben, sls, alkol gibi zararlı maddeler içermiyor. hem de cruelty free yani hayvanlar üstünde test edilmeden üretilmiş.
Sağol canım nivea dan sonra onu deneyim.

Geçen hafta kardeşim merak etip bebek şampuanı kullanmış ve saçında aşırı kepeklenme oldu tavsiye etmiyorum. :(
Ben ilk kullandığımda da öyle oldu ama üçüncü dördüncüden sonra hiç kalmıyor bence devam etsin

konuya direk daldım, ama hayır canım:KK51:bende fiytoya geçtim kısa süre kullanacağım, fakat ilk yıkamada bile gerçekten dökülmeyi kesti, saçımı da kremlemeden çıktım:oops:
johnsons baby evde var, bir kere kullandım benim saçımı çok sert ve taranmaz hale getirmişti:KK57::KK61:

yağlı saçı iyi arındırır mı sizce? mevsimsel dökülmelerde kullanmak istiyorum da fiyto'yu. saçım yağlı ve ince telli, çok nemlendirici şampuanlar bana hiç olmuyor.

yağlı saçı iyi arındırır mı sizce? mevsimsel dökülmelerde kullanmak istiyorum da fiyto'yu. saçım yağlı ve ince telli, çok nemlendirici şampuanlar bana hiç olmuyor.
evet canım dökülme konusunda çok etkili, ama dediğine gelince , saçlarım eskisi kadar hızlı yağlanmıyor. tabi önceden gliss onarıcı kullanıyordum onun da etkisi olabilir, saçı gayet güzel temizliyor, hissediyorum:KK51:

Ben Alman marka LR Bebek şampuanını ve yıkama kremini kullanıyorum.Mecburen 1 haftalığına başka ürün kullanınca ne kadar kaliteli olduğunu anladım.Paraben,parfüm içermiyor.Aloe Vera içerikli olduğu için de cildi besliyor.Kesinlikle tavsiye ederim.Aloe Verası Meksikada yetiştiriliyor ve Meksikadaki ekiminden Almanyadaki üretimine kadar denetleniyor.Sağlık Bakanlığı,Dermatens,IASC ve Fresenius Ijnstutis onaylı.Sadece işortakları olan eczanelerden veya üye olarak temin edebilirsiniz.

Back
X