- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 613
- 448
- Konu Sahibi mutluluk_35
bebek şampuanı olarak uni baby en iyisi derim. paraben, sls, alkol gibi zararlı maddeler içermiyor. hem de cruelty free yani hayvanlar üstünde test edilmeden üretilmiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de dökülme sorunum var fazlacakonuya direk daldım, ama hayır canımbende fiytoya geçtim kısa süre kullanacağım, fakat ilk yıkamada bile gerçekten dökülmeyi kesti, saçımı da kremlemeden çıktım
johnsons baby evde var, bir kere kullandım benim saçımı çok sert ve taranmaz hale getirmişti![]()
Sağol canım nivea dan sonra onu deneyim.bebek şampuanı olarak uni baby en iyisi derim. paraben, sls, alkol gibi zararlı maddeler içermiyor. hem de cruelty free yani hayvanlar üstünde test edilmeden üretilmiş.
Ben ilk kullandığımda da öyle oldu ama üçüncü dördüncüden sonra hiç kalmıyor bence devam etsinGeçen hafta kardeşim merak etip bebek şampuanı kullanmış ve saçında aşırı kepeklenme oldu tavsiye etmiyorum.![]()
konuya direk daldım, ama hayır canımbende fiytoya geçtim kısa süre kullanacağım, fakat ilk yıkamada bile gerçekten dökülmeyi kesti, saçımı da kremlemeden çıktım
johnsons baby evde var, bir kere kullandım benim saçımı çok sert ve taranmaz hale getirmişti![]()
evet canım dökülme konusunda çok etkili, ama dediğine gelince , saçlarım eskisi kadar hızlı yağlanmıyor. tabi önceden gliss onarıcı kullanıyordum onun da etkisi olabilir, saçı gayet güzel temizliyor, hissediyorumyağlı saçı iyi arındırır mı sizce? mevsimsel dökülmelerde kullanmak istiyorum da fiyto'yu. saçım yağlı ve ince telli, çok nemlendirici şampuanlar bana hiç olmuyor.
Benim de dökülme sorunum var fazlacasadece dökülmeyi mi kesiyor?
Hangi marka kullanıyorsunuz acabacanım ilk 2-3. kullanımda dökülmeyi farkedilcek şekilde kesti, tavsiye ederim.. yanında losyonu da var hediye olaraksaçlarım çok çok az dökülüyor şuan
![]()
softem markası canım.. BİMden alıyorum normalde 4,50 tl ama bimden 3,70 alıyorum.. softem, aksuvitalinHangi marka kullanıyorsunuz acaba
Bende kullanıyım o halde. Teşekkürler :)canım ilk 2-3. kullanımda dökülmeyi farkedilcek şekilde kesti, tavsiye ederim.. yanında losyonu da var hediye olaraksaçlarım çok çok az dökülüyor şuan
![]()
Bende kullanıyım o halde. Teşekkürler :)
İnşallah canım :)ne demek,, inşAllah faysasını görürsünüz siz de![]()