Bebek sampuani ne kullaniyorsunuz

Syysty

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
52
9
6
25
26 haftadayim bebegim için alışveriş yapiyorum ama şampuaninda kararsiz kaldim.İki üç kişiden mustela duydum ama babydream markasinin temiz icerikli olduğunu öğrendim kullanan var mi acaba babydreami

Uni baby kullanıyordum. Bebeğimin kafasında konak oldu. Doktor Mustela yazdı

Penaten ultra senstive

Bir yasina kadar mustela kullandim. Zaten kocaman bisi avokadolu. Simdi de ecowell kullaniyorm cok da memnunum

Dalin kullandım 4 yaşında hala Dalin kullaniyorum. Bı kere konak oldu zeytinyağı ile temizledim bı daha olmadı.

Aklınıza gelebilecek tüm sampuanlari denedik cildi alerjik bir tek mustela dan memnun kaldım

Mustela kullanıyorum memnunum.Diger şampuanların fiyatlarını bilmiyorum ama mustela pahalı deniyor uzun gidiyor bence fiyatı alınabilir seviyede ben pişik kremi losyon bebek yagi tüm ürünlerini kullanıyorum memnunum.urunler uzun gidiyor.

26 haftadayim bebegim için alışveriş yapiyorum ama şampuaninda kararsiz kaldim.İki üç kişiden mustela duydum ama babydream markasinin temiz icerikli olduğunu öğrendim kullanan var mi acaba babydreami
Ben araştırdım temiz içerikli olduğu için hipp aldım canım ama minoris markası da temiz içerikliymiş mustela içeriği değişmiş yazan çok olmuş o yüzden almadım

Uni baby , Dalin

Bübchen marka kullanıyordum temiz içerikli diye .sonra acaba kafasındaki konaklar ondan mı diye bıraktım şu an hipp waschgel kullanıyorum hem vücut hem saç için

Benim oğlum çok alerjik olduğu için sürekli bir araştırma içindeyim. Sonuç olarak Minorisbaby ürünlerinden kullanıyorum. En son bunda karar kıldım.

hipp kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…