Bebek sampuanı yüzü kıllandırır mı?

Ays45

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2017
19
7
1
Kizlar merhaba? Gecen gun eczaneye gittim. Yuzum icin birkac birsey alicaktim. Eczanedeki cilt uzmani(sözde).. Cildimi hangi urun ile yikadigimi sordu? Bende bebek sampuani dedim. Cunku cildim cok hassas ne kullanirsam kullanayim muhakkak bir problem yasiyorum. Fakat bebek sampuani cok iyi geldi. Herneyse cilt uzmani bayan bana dedi ki; "Bebek sampuani kullanma yuzunde killanma olur". Bana cok mantiksiz geldi. Sizlere sormak istedim. Sizce dogru mu bilginiz var mi?

Kesinlikle sacmalik. Ben gecen ay gozumun icinde kist vardi ameliyat oldum. Doktor dedi ki 3 ay sabah aksam kirpik diplerine dikkat et yika dedi. Bana kirpik sampuani soyledi. Bende 4 yildir johhnson bebe sampuaniyla yuzumu yikarim sordum onu kullansam nolur dedim. Icerigi ayni kullanabilirsin dedi.

Bebeklerimiz kıllanmıyor ama bebe şampuanı ile yıkayınca
Size Başka bı ürün satmak için demiş olabilir mi acaba

Bende ayni markayi kullaniyorum ve cok memnun kaldim. Cildime cok iyi etki ediyor. Cevap icin tesekkur ederimmmm

Bebeklerimiz kıllanmıyor ama bebe şampuanı ile yıkayınca
Size Başka bı ürün satmak için demiş olabilir mi acaba
Kesinlikle bende ayni sekilde dusunuyorum. Oyle olsa dediginiz gibi bebekler ve cocuklar bu urunlerle yıkanmaz. Bende kullaniyorum yuzun icin ve memnunum. Cevap icin tesekkur ediyorumm

Kesinlikle bende ayni sekilde dusunuyorum. Oyle olsa dediginiz gibi bebekler ve cocuklar bu urunlerle yıkanmaz. Bende kullaniyorum yuzun icin ve memnunum. Cevap icin tesekkur ediyorumm
Kıllanmanın Başka bı sebebi vardır siz başka bir doktora daha gidin derim geçmiş olsun
Bebe şampuanı hem daha güzel yapıyor saçları
Ben arada kızların şampuanı kullanıyorum:)

Kıllanmanın Başka bı sebebi vardır siz başka bir doktora daha gidin derim geçmiş olsun
Bebe şampuanı hem daha güzel yapıyor saçları
Ben arada kızların şampuanı kullanıyorum:)
Arkadasta killanma yok. Bebe sampuani ile yuzunu yikiyor. Kullanma killanma yapar demisler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…