• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek sandığı-sepeti yardım lütfen

limonsepeti85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
225
77
98
İzmir
Kadınlar kulübünün tatlı hamişleri merhaba:)

Ben de yakında hala olucam inşallah, şirinemiz üç ay sonra gelicek ama hepimizi şimdiden heyecan sardı:KK71:doğumda şu meşhur süslü bebek çikolatalarından yaptırıcam ama yeğenim için bir sepet sandık gibi bişey hazırlamak istiyorum. içine neler koymak gerekir? bu konuyla ilgili hiçbir fikrim bilgim yok, bana yardımcı olabilir misiniz lütfen. bir de haddimi aşmış olur muyum acaba diye düşünüyorum. evliyim, anneanne babaanne de sağ. yani rol çalmış mı olurum, onların mı yapması gerekir bunu? Farklı önerilerinize de açığım, takımı zaten takacağım ama farklı bişeyler de yapmak istiyorum:cool:

ne mutlu o geline bir çorap bile görmedim ben. içinizden geliyorsa yapın bence babanna anane de başka bişey yapsın şampuan sabun krem losyon butür kozmetik şeyler çok masraf oluyor açıkçası ve tabiki bezzzz bunları koyup bir sepet yapabilirsiniz bence

Ne kadar şanslı gelininiz var çok özendim bi çift ayakkabı alman bile yeter
Ama yap ya ssuper olur tebrik ediyorum gerçekten

Kadınlar kulübünün tatlı hamişleri merhaba:)

Ben de yakında hala olucam inşallah, şirinemiz üç ay sonra gelicek ama hepimizi şimdiden heyecan sardı:KK71:doğumda şu meşhur süslü bebek çikolatalarından yaptırıcam ama yeğenim için bir sepet sandık gibi bişey hazırlamak istiyorum. içine neler koymak gerekir? bu konuyla ilgili hiçbir fikrim bilgim yok, bana yardımcı olabilir misiniz lütfen. bir de haddimi aşmış olur muyum acaba diye düşünüyorum. evliyim, anneanne babaanne de sağ. yani rol çalmış mı olurum, onların mı yapması gerekir bunu? Farklı önerilerinize de açığım, takımı zaten takacağım ama farklı bişeyler de yapmak istiyorum:cool:

canım bence anneye özel bi hediye alabilirsin kendimi onun yerine koydum da .. bi ruj bi parfüm ona da ayrı bi sepet yapabilirsin minik ya da kozmetik yerine çorap taç terlik alabilirsin ne güzel düşünmüşsün ya tebrik ederim cidden ..

Back
X