Doğuma Hazırlık Bebek şekeri konusunda yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

rugzo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
32
0
96
42
Konya
nerden bulabılırım arkadaslar ınternetten uygun fıyata alanlar veya kendı yapanlar örnek koyabılırmı

slm bende 2 ay önce yaptırdım internetten gtti gidiyordan yani ayşegül davetiye diye araştırırsan bulabilirsin umarım uygundu bana göre kapı süsü 50 adet şeker ve puset şeklinde sepeti ile 80 tl ödedim

cbmelike arkadaşım gerçektende uygun yaptırmışsın ben dükkanlara sordum şekerin tanesi 1tl kapı süsü en ucuz 25 tl sepette 25 yaniii 100 tl toplam ama 25 tl likkapı süsleri hiç hoş değildi..

İstanbuldakiler için yer söyleyebilirim. Dün aldım bende. Eminönünde Havuzlu Hanı duymuşsunuzdur bebek giyim eşyaları, lohusa giyim ve bebek şekeri satan tek yer var. Kampanya yapmış.
Kapı süsü, şeker sepeti, 50 adet bebek şekeri, hoşgeldin bebek yazısı, 7mt. tül ve altın yastığı aldım. Kendim seçtim ve takım yaptım hepsini. Nakit 100 TL. Toptan malzeme alıp kendim yapacaktım ama bunu görünce vazgeçtim.

bende yapıcam inş. patik öreyim diyorum ama sizce nasıl olur

Ben de malzemeleri alıp kendim yaptım, tüm malzemeler 100 tl yi bulmadı.

Bebek şekeri , Kapı süsü, Sepetler , ikramlıklar anı defterleri albümler ve daha fazlası için özelden msj atabilirsiniz ...

bende kendim yapmak istiyorum...
tül alıcam, badem şekeri, kurdele ve nazar boncuğu...

bebişlerimin isimlerinide pc den çıktı alıp zımbalıycam üzerine. çok ahım şahım bişey olmasada olur :))

örnek resımlerı ve ücretlerı söylersen düsünebılırım ben özelden msj atamıyorum lındark acil yalnız

ben kapı süsünu kendim yaptım..şekerleride yapmaya başladım..kapı süsü 15 lıraya mal oldu ve sadece bir buçuk saatımı aldı..çok da güzel oldu bence..şeker içinde bebişime işlediğim yünlerden artan çok şeker renkler var.. onlarla patık ve mınıcık yelekler örüyorum..tüllere badem şekeri bağlayıp kurdelayla süslüyorum.inan onlarda çok tatlı oluyor.ve ayrıca zevklı..

resimleri ekleyemedim...yoksa gösterecektım..

ben kendım yaptım..renk renk yelekler patıkler elbiseler..karar veremedım ne örecegıme hepsınden ördum..kım neyı beğenırse seçer artık..ama süslemeye henuz başlamadım..

Canım bende yapmak istiorum yelekler çok hoşuma gittii netten nasıl yapıldıgına baktım ama bulamadım patikleri örebilirim ama yelekde yapmak istiorum 2 ayım var deişik modeller yapıp koymak istiorum kenara şutarafagitti . Bildigin bi link yada anlatabilirmisin nasıl olcagını.

bende kendim yapmak istiyorum...
tül alıcam, badem şekeri, kurdele ve nazar boncuğu...

bebişlerimin isimlerinide pc den çıktı alıp zımbalıycam üzerine. çok ahım şahım bişey olmasada olur :))

benimde ailem konya da onlar bedestende tül keselere lavanta konulup kurdele ile emziklerel bağlanmış şekilde 50 tanesi 25 tl ye yapıyolarmış bak uygun bak istersen..

ben kendım yaptım..renk renk yelekler patıkler elbiseler..karar veremedım ne örecegıme hepsınden ördum..kım neyı beğenırse seçer artık..ama süslemeye henuz başlamadım..

Canım aldım mesajını yeni gördüm k. bakma .Çok saol valla Bebiş erkek olduugndan yelek ve patik yapim diorum elbise kızlar için çok güzel ama :)

Elfida_77 :) Ben bu yelegi beceremedim cnm ya 22 ilmekle 3 sıra haroşo ördüm kaldım napıcam die kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…