- Konu Sahibi ervamm2013
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diğer modeller şöylecanım merhabalar nişanım var değişik bişeyler bakıyorum elinde örnek varmı bide fiyat nedir acaba 300 tane flan yaptrmayı düşünüyorumda
Canım elimizdeki modelleri sana göndereyim fiyatları ile birlikte. bunlara bir bak. bunların haricinde dışarıdan bulduğun gördüğün bir model olursa resmini gönder onuda yaparız. Ben sürekli sana model ve fiyat göndereceğim şimdilik selamlar.canım merhabalar nişanım var değişik bişeyler bakıyorum elinde örnek varmı bide fiyat nedir acaba 300 tane flan yaptrmayı düşünüyorumda
canım o zaman şöyle yapalım ben sana uygun fiyatlı güzel ürünleri seçiyim gönderiyim sen onlara bir bak. oradan hoşuna giden olursa onu uygulayalım.motorlu güzelmişte canım sayı fazla olucağı için fiyatı çok gelir bana 300 tane flan düşünyrum :) şöyle birazck ucuz bşey yokmu acaba![]()
CANIM BEN SANA DİĞER MODELLERİ GÖNDEREYİM UYGUN FİYATLI OLANLARI. BİRDE ONLARA BAK İSTERSEN. MOTORLUNUN UYGUN OLANIDA VAR ONUDA GÖNDEREYİM.motorlu güzelmişte canım sayı fazla olucağı için fiyatı çok gelir bana 300 tane flan düşünyrum :) şöyle birazck ucuz bşey yokmu acaba![]()