Doğuma Hazırlık bebek şekeri önerisi olan var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

aysnky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
5
0
0
Isparta
bebeğim için bebek şekeri yaptırmak istiyorm. çok şık olmasını aynı zamanda da ekonomik olmasını istiyorum. yaptıranlar var mı? nereye ve ne kadara yaptırdğınızı benimle paylaşırmısınız? teşekkürler şimdiden en güzel meleklerin anneleeri... :))

canım bende arayış içindeyim ama kendim yapmayı planlıyorum. ayrıca şekeri kesenin içine koyup magnet yapıştırırım diyorum kalıcı olur buzdolabı süsü olarak. forumda gördüm çok da güzel oluyor.
seni takipteyim bakalım neler çıkacak.cinsiyeti ne senin bebeğinin??

ben kızkardeşim için bebek şekeri yaptım.daha doğrusu şeker yerine lavanta koydum.magnetle buzdolabına yapışan tarzda.ulus çıkrıkçılar yokuşunda karademir tuhafiye var.ordan zevkimize göre malzeme seçip kendim yaptım.40 tl ye 50 tane için malzeme aldım.tülü,lavantası,bebeği,kurdelası,magneti dahil.sadece yapması bize ait.uygun geldi.ama suluhana da çeşit için bakılabilir...

canım ben karar verdim. evet dediğin gibi magnetli ama ben şekerli olmasını istedim.
şekerrler yendiğizaman bebek şekerin bozulmuyor. kolayca şekerleri çıkartıp yiyebiliyorsun.aynı zamanda da hoşgeldin..... diye bebeğin isminin yazılı olduğu bir etiket olacak üzerinde. kızkardeşimin bebeği erkek onun için arabalı bir şeker olmasını istedim ve siperişimi verdi. 3 gün sonra elimde olacak. benim bebeğimin cinsiyetide kız. bende örgü badi ve yelek modeli olan şekerleri beğendim. onlarda aynı şekilde şekerleri yiyince bozulmuyor. etiketlşi ve magnetli olcak. bit internet sitesinden verdim siparişlerimi. canlı destekleri var oradan konuştum kafama çok ayttı ve fiyatta uygun geldi sipariş verdi. belki fikir olur sanada istersen yardımcı olabilirim.

kesinlikle haklısınız. bebek şekeri yendikten sonrada kalıcı olmalı bende sizin gibi düünüyorum. canım siparişi neredn verdin acaba bana da yardımcı olabilirmisin?

güzel fikir seninki de. hangi siteden verdin siparişi

bebek sekerı yaptırmak ısteyen antalyalı anneler bol cesıtlı guzel bebek sekerı sepetı altın yastıgı antalya da oturanlar ıcın cok uygun fıyata hazırlanır

güzel fikir seninki de. hangi siteden verdin siparişi

canım ben hesaplibebeksekeri sitesinden verdim siprişlerimi. 3 gün içindede elime ulaştı. memnun kaldım,bak istersen sende...

mrb anneler. bende bebğim için şeker yaptırmk istiyorum. söyledğiniz siteyi bende inceledim. bugün sipariş vermeyi düşünüyorum. canlı destek hattından görüştüm. çok yoğun olduklarını, siparişleri sıyara koyduklarını, bugün siparişi verirsen ancak pazartesi elime ulaştırabileceklerini söylediler. çok kararsız kaldım. daha önce buradan alışveriş yapan var mı aranızda, bilmiyorum ama bana güvenilir gibi geldi.

http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...-suslemesi-bebek-sekeri-yapimi-onerileri.html
bu link kadınlar kulübünde kendi el emeklerimiz başlığındaki benim açtığım bir konudur. kendi blogumda en ekonomik yollarla yapabileceğiniz ya da uygun fiyata bulabileceğiniz bebek şekeri,kurabiyesi, oda süslemesini bu linkte bulabilir hatta bana burdan sorularınızı yazabilirsiniz. burada blog adresimi de göreceksiniz. tamamen ücretsizdir. tamamen yardım amaçlı yapıyorum. 10 aylık bir kızım var ve 5 aylık hamileyim. ilkimde yaptıklarımı da yine blog adresimde bulabilirsiniz. herkese sağlıklı hamilelikler güzel doğumlar dilerim. iyi günler:80:

bebek şekeri isteyenler https: facebook adresimden ulaşabilirler..fiyatlarımız çok uygundur

Son düzenleyen: Moderatör:

ben evde kendi bebeğim için yaptım.. fakat hazırları daha uygun fiyatlara geliyor.. tabi uygun satan güvenilir bir siteyi bulmak zor. ben silikon tabancası ve silikon almak zorunda kaldığım için fazla birşey farketmedi .. 5 yada 10 tl arası farketti ama diğer sitelere nazaran fiyatları uygun.. arka sayfalara gittikçe fiyatlar daha da uygun ürünlere rastlayabiliyorsunuz.. .0.95 kuruştan sticker [URLbaşlıyor ...ben cesaret edip alınca ihtiyacı olan arkadaşlarıma da önerdim ve hiç bir sorun yaşamadılar.. bakın site adresini yazıyorum..
...
http://www. [url][ATTACH=CONFIG]879....yapanların ellerine sağlık kutluyorum.. :46:

Eklentiler

• $kavanoz_bebek_sekeri (5).webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 44
  • $kolonya-bebek-sekeri (3).webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 44
  • $bebek_sekeri (6).webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 39
  • $kavanoz_bebek_sekeri (3).webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 40
  • $oynayan_bebek_sekeri_magnet (5).webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleyen: Moderatör:
Bebek şekeri değil de bebek şeklinde şeker arıyor ve İstanbul da yaşıyorsan Pelit pastanelerinde bebek ve nazar boncuğu şeklinde çikolatalar var. Ben doğumda onları kullandım. Hem tadı güzel hem de çikolatayı tuttuğunuzda insanlar çok beğeniyor. Ayrıca kız erkek ayrımına göre mavi, pembe halleri de var.

bende bu işle uğraşıyorum tanesi 1.20 kuruş toplu 100 tane ve üzeri alımlarda ufak indirim yapılabilir
ürün keçeden yapılmıştır ve içi dolguludur kristal tülle paketlenmiştir yine arkasında mıknatıs bulunmaktadır istenilen renkte hazırlanılabilir

Arkadaşlar,

sizler mutlaka alıp yapmışsınızdır artık ama yine lazım olursa diye söylüyorum bebek şekeri, nikah şekeri, mevlüt şekeri, kına malzemeleri gibi ihtiyaçlarınız için mutlaka e-eminonu.com'u ziyaret edin. çok çeşit var ve uygun fiyatlar. ben yeğenim için ordan malzeme alıp bebek iekerleri yaptım herkes çok beğendi.

ben 1. yaş için kız bebekler için resimli buzdolabı magneti arıyorum yapan var mı ama uygun fiyatlı olsun .

merhaba,
çok orijinal, çok güzel şeyler var.

ben face de biryer buldum ordan yaptırıcam şekerleri.sepet ve kapı süsü de düşünüyorum .lida organizasyon tavsiye ederim.web sitesi yapım aşamasındaymış.bi arkadaşın face inde gördüm aradım.fiyatlar seçtiğin ürüne göre değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…