• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek sonrası cinsel hayatımız ne olacak?

o stresi bende hatırlıyorum ya evlenmeden önce bende ablama saçlarıma keratin yaptırmak istiyorum sabahları cadı gibi oluyorum deyince bana gülmüştü :D ömür boyu kendimizi mi beğendiricez bu adamlara önce o beğendirsin bakalım çok sükür kafada onlar olmayınca hersey daha güzel
Bence ilişki boyutundayken bu telaşlar normal ama olay evliliğe gelince artık aşılmalı, evliliğin ne olduğunu az çok düşünerek bu yola giriyoruz sonuçta. Benim sinir olduğum nokta şu erkeklerin bu konuda hiçbir kaygısı yokken kadınları buna sürüklemeleri, sürekli güzellik beklentisinde olmaları. Bir de kadın kendini salarsa erkek tabii aldatır düşüncesi var, sanki erkekler yunan heykeliymiş gibi:kızgın:

Şu geçen eşi hiçbir yere gelmeyen üyeymişsiniz.
Ortak hobi ve sosyal hayat konusunu çözmeden bebek işine kalkışmak büyük cesaret. Kendi başına çıktığında da hiç arayıp sormamıştı eşin sanki?

Bebekten sonra eve tıkılıp kalma ihtimalin yüksek.
2 yıl sonra, eşim çocuktan önce mükemmeldi, şimdi katlanamıyorum boşanmak istiyorum diye konu açma sonra
O konuda terapi alıyoruz ve eşim idrak etti birçok şeyi. Uzman desteğiyle ilerliyoruz. Eşim bilinç kazandı o konularda. Şu an tatildeyiz. Geçen hafta da konserdeydik. Yani beni üzdüğünü anladığı konuları düzeltme çabasında eşim. Teşekkürler.

normal doğum yaptım, eşim doğuma da girdi, pansumanımı da yaptı, hemoroid kremimi de sürdü, iç çamaşırımı da değiştirdi.. ben neden bu kadar mahremimi eşimden başkasına yaptırayım ki, iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta demedik mi?

ayrıca eşimin yanında da emzirdim, babamın yanında da emzirdim, sokakta da emzirdim, ben kutsal bişey yapıyorum, farklı anlamlar yükleyenler ya da beni anasına benzetecekse kocam utansın ve defolsun gitsin.

cinselliğimiz de çok güzel devam etti, hatta yaş aldıkça daha iyi oldu.. tabii ki ilk zamanlar sekteye uğruyor, yukarıda arkadaşların bahsettiği gibi hormonlar uykusuzluk yorgunluk etkiliyor illaki ama en geç 1 yılda normale döner.

su akar yolunu bulur
bugun keyfinde, aleminde - kendi icin yasayan birisin. yorgunsan uzanirsin - ev pisse pis kalir haftasonu esinle temizlersiniz, yemek yoksa atistirir ya da siparis edersiniz, canın bakım yapilacak uzun bir duş cekse tüm gece mumlari yakar banyoda ayin yapar gibi bakim yaparsin, film izler gec yatarsin, uyku tatli gelir ikiye kadae yatarsin...
esi ayi olmayan ortalama cocuksuz kadin evliligi boyledir yani, kendimden biliyorum.
e bu halde insan atesli olur tabii ki, guzel bir bos zaman gecirme aktivitesi.
ama bebek gelince (en azindan ilk seneler diyeyim) ne gönlünce uyuyabileceksin ne uyanacaksin
mikmikmik tüm gece uyudu uyandi ugras, emzir yorul terle, sabah 6da enerjisi yuksek uyanan bebekle ilgilen, mutfakta - camasir sepetinde bitmeyen bir dongu. hersey yolunda bile gitse akli melekeleri yerinde olmayan bir canlidan 7/24 sorumlu olmak, onu devamli takipte kalmanin ve onunla ilgili endiselerin mental yogunlugu, artı omrun boyu salgilanmayan hormonlarin vucudunda dolastigi bir donemden gecmis olmak, ısiklar acik gururla sergiledigin vucudunda harita gibi catlaklar, belki koca sezaryen izi, belki hamilelikte rengi degisen kararan bir karın, daha once orada olmayan ve disaridan zayif da gorunsen ciplakken ortaya cikan yumusak gobek, devamli süt vermekten ve ulu orta acilmaktan seksilikten cok baska anlamlara gelmeye baslayan süt dolu (ve bazen bebegin yara yaptigi) memelerle
sen zannediyor musun ki atesi basina vurmus kocayi cekebileceksin zirt pirt?biz sıcaklardan bile libidoyu düşürdük valla çocuktan sonra seninde anlattığın gibi şimdi git başımdana döncez gibi.

Eşimden yana değil ama benden yana özellikle ikinci çocuktan sonra oldu çünkü artık iki çocuk annesiyim oğlum sahada büyüktü odaya girermi stresi çocuk emzirmeden duş almaya usenmekten yapmak istemezdim iki çocuk annesi olarak kendime seksi yakistiramazdim ama zamanla bu düzeliyor ya ama tabi erkekler bizden biraz daha farklı düşünüyor görselliğe daha çok önem veriyorlar bence doğal olarak hamilelikte de bizde fiziksel değişiklikler oluyor buna kocanın karakterine göre sen bilebilrsin

konuyu okuyunca renkleniyor tarzında mesajları görünce istediğin zaman istediğin şeyi yapamıyorsun ya tıpkı sevgililik gibi heyecanı seksting'ide arttırabilir kanısına vardım.

Evlilik seksi kadın imajıyla ters bir şey gibi geliyor bana.
Bir ömür her haliyle devam edeceğimiz bir yoldaşlık yani.
Hastalık durumları olacak, yaşlanacağız. Vücudumuz da değişecek.
Her şey aynı olmayacak evlilik böyle bir olay.
Ayrıca doğumdan ve emzirmeden sonra memeler form değiştiriyor. Sarkmadı benim ama içi boşaldı gibi değişik bir şey oldu eski memelerimle vedalaştım emzirme birince mesela. Şu an 40ı da geçtim ufak kırışıklar çatlaklar doğumdan kalan kilolarla devam ediyorum: eşim desen o da ufak göbek kır saçlar ve bol kaz ayağıyla devam etti.
Bizim seks hayatında sıklıkta çok değişiklik olmadı ama nitelikte oldu elbette/ bir kere çocuktan ses mi geldi aman yakalandık mı dur bakayım derken konsantrasyonun gittiği oluyor. Çocuk bir yerde yatılı kalınca normal seks olurken çocuklu evde kulak yan odada oluyor.
Hayat çocukla komple değişirken seks hayatının değişmemesini beklemek çok pembe hayal açıkçası
Çünkü çocuk komple hayatı değiştiriyor. Sizi bile değiştirecek. Bir canlıyı sıfırdan büyütmek yetiştirmek çok zor ve emek isteyen bir şey. Çok yorulacaksınız bazen birik pille devam edeceksiniz. Seksi kadın imajı bu aşamada biraz pembe bir hayal beklentisi kalıyor yatılı bakıcılar hizmetliler yoksa en azından

Back
X