Bebek Şüphesini Öğrenince Eve Gelmiyorum Diyen Eş

çok ilginç var ya halen çıkaramadım.benim aslında niklerle çok işim yoktur.bir sevdiklerim dikkatimi çeker,bir de çok absürd konu açanlar.senin nikin niye kafama takıldı anlamıyorum:44:

Keyfi yolunda/ aski sonunda yalinin dondurma reklami icin cikardigi replik belki ordan aklina takilmis olabilir Egem abla:)

Bir gelişme yok mu canım bence yatakodanızda sorunlar olabilir o yüzden eşin iç çamaşırını bile kim görecek tavrında kendini sana beğendirme çabası yok artık nette tüm bilgiler mevcut eşini ne heyecanlandırıyorsa o tür yöntemlere başvurmalısın her şeyi dene asla pes etme en azından ben elimden geleni yaptım olmadı dersin birden bire bu kadar değişmesi bu kapıya çıkıyor çünkü söyleyemiyordur sana

Bir gelişme yok mu canım bence yatakodanızda sorunlar olabilir o yüzden eşin iç çamaşırını bile kim görecek tavrında kendini sana beğendirme çabası yok artık nette tüm bilgiler mevcut eşini ne heyecanlandırıyorsa o tür yöntemlere başvurmalısın her şeyi dene asla pes etme en azından ben elimden geleni yaptım olmadı dersin birden bire bu kadar değişmesi bu kapıya çıkıyor çünkü söyleyemiyordur sana

Bugün iyiydi en azından geldi iltifatar, sarılmaya çalışmalar falan... yarın ailesinin yanına gidiyoruz suratım düzelsin diye de yapıyor olabilir...
Söyşemediği bir şey varsa bilemem onun açısından sorun yok daha çok benim açımdan var:)

Back
X