Bebek Beslenmesi bebek tasima urunu hakkinda kararsizim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

heceyarisi

I wanna feel your love until end of time...
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
582
204
73
merhaba arkadaslar 23 nisanda dogum yaptim. 16 gunluk bir bebegm var. gecen cumartesi ormanda yuruyus yapalim dedik ama bebek arabasiyla baya zorlandik. o yuzden kucakta tasima urunu bakalim dedik. almanyadayim bu arada. ama kafami cok karistiran mevyu sling mi yoksa kanguru mu? kanguru ise yenidogana gidebilecek nasil bir kanguru modeli olabilir? sling konusunda da tam emin degilim baglayabilir miyim cok mu zahmetli birkac gune kullanmak beni yorar mi diye dusuncelerim var. her seyden onemlisi bebegimin rahat hissetmesi tabi. saglik acisindan da iyi olmasi. kangurularda yenidogan bebeklerin bacaklari hep acik buda beni dusunduruyor acaba sorun olusturur mu diye. annelerin tecrubelerine ihtiyacim var. siz neler kullandiniz? hangisinden memnunsunuz?

Merhaba ben yenidoğana sling daha çok öneriyorum kıvrılıp anne karnı gibi daha rahat. Kanguru da boba4g aldım yenidoğanlar için uygun. Ayakları içeride oluyor aparatı da var. Ancak ben sling kullandım kış ayı olduğu için dışarı pek çıkamıyordum 6aydan sonra kanguru kullanıyorum. Sling biraz bağlaması zahmetli ve sıcaklarda bunaltıcı olabilir ona bir şey diyemicem

merhaba arkadaslar 23 nisanda dogum yaptim. 16 gunluk bir bebegm var. gecen cumartesi ormanda yuruyus yapalim dedik ama bebek arabasiyla baya zorlandik. o yuzden kucakta tasima urunu bakalim dedik. almanyadayim bu arada. ama kafami cok karistiran mevyu sling mi yoksa kanguru mu? kanguru ise yenidogana gidebilecek nasil bir kanguru modeli olabilir? sling konusunda da tam emin degilim baglayabilir miyim cok mu zahmetli birkac gune kullanmak beni yorar mi diye dusuncelerim var. her seyden onemlisi bebegimin rahat hissetmesi tabi. saglik acisindan da iyi olmasi. kangurularda yenidogan bebeklerin bacaklari hep acik buda beni dusunduruyor acaba sorun olusturur mu diye. annelerin tecrubelerine ihtiyacim var. siz neler kullandiniz? hangisinden memnunsunuz?
momfort yada solomonbaby bakabılırsın forumda konusu var bebeklerın cicileri kısmında açılan, rahat edebılırsın bende arkadasıma hedıye solomon alıcam internetten siparıs dusunuyorum

Back
X