Bebek İkinci El Bebek Taşımada Rahatlık-Mei Tai Slingimizi satıyorum-Artık rahat iş yapabileceksiniz

Muffinnn

Şans Meleğim Geliyorrrrr
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
3.454
5
106
Diğer
bebeğiniz benimki gibi kucakçıysa ve hiçbir iş yaptırmıyorsa bu üründen çok memnun kalacaksınız.çok geç tanıştım ama cidden kolaylık sağladı.hiçbirşey yaptırmıyordu sürekli kucak istiyordu evde kullanmak için 7 aylıkken aldım.ama dışarda da taşırken pusete gerek kalmadı.çok şık ve havalı.pratik aynı zamanda belden klipsi var kalın ve güvenli.kanguru alırken bacakların düz inmediği bir model alın yani bacaklar L çizmeli dizden bükülmeli.çok araştırdım ve ergo baby adlı pahalı ve konforlu ürünün benzerini buldum.bendeki Mei Tai Siyah-Gri çiçekli model.Her kıyafetle uyumlu.isteyene foto yollayabilirim.araştırın ne kadar konforlu ve kaliteli olduğunu göreceksiniz.babalar da kullanabiliyor(bendeki rengi-modeli babaların kullanımına da uygun) hatta face de grubu bile var.çeşitli kullanım şekilleri var .4. aydan itibaren 15 kg a kadar kullanılıyor.kumaşı kış için bile uygun ince bir kumaş değil ve kaliteli.

3. resimdeki gibi, mei tai sling ağırlığı omuzlara ve bele eşit dağıtıyor yorgunluk hissi oluşmuyor haliyle.makinede yıkayabiliyorsunuz.bu da mei tainin sitesindeki bilgiler.
kumaşı da pamuklu ve zararlı boya içermiyor.

MEI TAI SLING
Asyalı kadınların bebek taşıma yöntemi olarak da bilinen mei tailer, bele klipsli toka ile kolayca sabitlenir. Ustteki iki kuşağı ile de bebeği rahatça yerleştirebilirsiniz.

Farklı aylar için farklı bağlanış şekilleri mevcuttur.

Kullanım yaşı: Bebeğin boyuna ve kilosuna göre değişmekle birlikte genelde 3. ve 4. aylardan sonra önde; 6.aydan sonra da sırtta ve yanda taşınabilir.

Kumaş: %100 pamuklu kumaştır. Kumaşlarda azo-boyar kullanılmamıştır. Kanserojen madde içermez.

Özellikleri
-Takıp çıkarması çok kolay.
- Sade tasarımı ve maskulen görünümü sayesinde babalar da severek kullanabiliyor.
- Ağırlığı bel ve iki omza eşit dağıttığından taşıdığınız bebeğin ağırlığını pek hissetmiyorsunuz.
- 15-16 kg civarını rahatlıkla taşır. Tasarım olarak daha fazlasını da taşır
- Bebeğinizi hem sırtta hem göğüste hem de kalça üstünde taşıyabilirsiniz.
- Kuşaklarını gevşetip dışarda rahatça emzirme örtüsü gibi kullanabilirsiniz.

Canım kaca veriyorsun? Sendekinin fotolarini atar mısın? canansengul@hotmail.com

canım akşam olmazsa yarın foto çekip ekleyebilirim ancak kızım uyanık şimdi .bu arada ürünü neden sattığıma gelince benim kızım çok hareketli ne mama sandalyesi ne puset ne sling de duracak bir bebek değil.hepsinden çıkmaya çalışıyor.belki sever de kalkmaz ayağa diye chicco poly magic mama sandalyesine ilaveten ikea mama sandalyesi aldım seyyar onda da ayağa kalkıp çıkma derdinde.o kadar para verdiğime pişmanım mama sandalyesine.hala kullanma şansımız var slingi(üreten firma maksimum 18 kg a kadar taşıdıklarını belirtti) ama bebek durmayınca olmuyor malesef.

Mei Tai Sling in taşıma şekli resimdeki gibi doğru taşıma modeline uygun.

Fiyatı nedir acaba ve hangi ilde oturuyosunuz?elden alma olabilirmi?
Fotoda görebilirsek çok iyi olur...

mail adresi bırakırsanız taktığımız bir günkü fotomuzu yollarım yakından görürsünüz nasıl durduğunu ve modeli.ancak akşam yollayabilirim kızım uyandı şimdi akşam 23 gibi yollarım

fotoları mail bırakan arkadaşlara yolladım.kargo dahil ya da hariç düşünürseniz ona göre bir fiyat vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…