Bebek İkinci El Bebek Taşımada Rahatlık-Mei Tai Slingimizi satıyorum-Artık rahat iş yapabileceksiniz

kumaşı kış ve sonbahar için ideal.ilkbaharda kısakollu tişört ve tayt yaza doğru şortla taktık kışın uzun kollu bluz bile yeter.çok soğuk günlerde belki 1 kat daha giydirilebilir pamuklu kumaşın içi dolgulu.

Ciddi alıcılar için 50 tl ye indirdim.Ürünü araştıranlar bilir ne kadar konforlu olduğunu.

sling satıldımı acaba

muffin merhaba geçendede yazdım sana mailden resimleri istemiştim ama halen göndermedin satış yokmudur...

msjını beğendiğim gün yolladım.acaba diğer klasörlere filan mı gitti.bir kontrol edip haber verirsen sevinirim.tekrar yollarım o durumda

arkadaş kesin alıcıydı ama elinde bir de kanguru varmış ve bebeği çok hareketliymiş.o nedenle satış olmadı ilan hala güncel.

evet ben alacaktım fakat olmadı
ürünün resmini muffinnn bana yolladı
sıfıra yakın bir ürün tertemiz güvenilir bir satıcı
alamama nedenim de ertesi gün arkadaşımda olan mei taisi ye oğlumu koyduğumda çok ağladı
(mei tai den dolayı değil bendeki amazonas carry star kangurudada aynı tepkiyi verdi)
o yüzden almaktan vazgeçtim kullanamam diye
muffinnn çok özür dilerim tekrardan
ama ilgine alakana çok ama çoook teşekkür ederim hayırlı satışlar

ewet geldi fakat onu mei tai ye benzetemedim babasiling gibi geldi..
arkadaşım babasling bu google da arat istersen.

mei tai sling de bu bizdeki.ithal eden satıcıdan aldım bizzat.dikkat ettiysen benim yolladığım fotoda alt kısımda fiyonk var kocaman.babasling olsa o fiyonkun işi ne?ayrıca babaslingin takma şekli mei tainin yanından bile geçmiyor.arada dağlar kadar fark var.soran arkadaşlar arasında ilk siz çıktınız babasling diyen

Son düzenleme:
Merhaba mama sandalyenizi satmayı düşünüyormusunuz.

bizdeki chicco poly magic.eşimle görüşmem gerek bu konuyu.çünkü mama tepsisi çıkıp sandalye olarak da kullanılıyor bilmem o şekilde içinde durur mu.aylardır denemedim. ikeadan aldığımıza alıştırdım söküp takıldığı için bir yere giderken.hoş onda da 5 dk dan fazla durmuyor kızım şimdi 15 aylık kemerleri bile bağlatmıyor çok hareketli olduğu için çıkmaya çalışıyor emeklediğinden beri.1-2 aylıkken uyuttum o zaman reddedemiyordu.

muffinnn o zaman bana resimlerin gelmemiş... çünkü biri daha resim göndermiş babaslingti o ve ben sen zannettim.. böyle bir cevabada gerek yoktu neyin ne olduğunu biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…