- 20 Mayıs 2017
- 355
- 110
- 33
- Konu Sahibi Mutluluk61
-
Yazıp yazıp sildim....arkadaşlar 2 yaşında bi kızım var bu gün tam bezini değiştirirken af edersiniz büyük tuvaletini zorla yapmaya başladı o sırada özel bölgesini gördüm sanki içinde bi delik var gibi yani zar yokmuş boş gibi gördüm ve korktum
Yani yanlış anlaşılmasını istemiyorum herhangi değiştirirken kan vs görmedim olmadı da acaba banyo da falan ben anlamadan bişey olmuş olabilir mi olsa anlar mıydım lütfen yardımcı olun
Çirkinlikle ne alakası var ben yanlış bişey yapmış olabilmem den korkuyorum sonuçta o bi Bebekne kadar iğrenç bir konu bu? umarım fakesindir gerçek değilsindir.
Sinirlenecek ne var bi anne olarak tedirgin oldum benim yüzümden yanlışlıkla böyle bişeu olması vicdanımı zorlarVela havle vela kuvvete.... Iyi misiniz? O zar dediginiz sey o deligi kapatmiyor zaten. Kafanizi ay ben mi bir sey yaptim sorulari yerine acin okuyun ve kardesim. Ay sinirlendim gece gece yaaa ooooffff
Benim yapmış olmam çocuğa bi zararı olması açısından sordumnÇok mu önemli bilemiyorum ama.
Sorun yoktur. Öyledir.
Kurcalamayın.
Bu yaştaki bebeğin kızlık zarını düşüneceğinize önce gelişimini düşünün! Tabi kendi gelişiminizi de öyle!Sinirlenecek ne var bi anne olarak tedirgin oldum benim yüzümden yanlışlıkla böyle bişeu olması vicdanımı zorlar
Yanlış anlamanızı anlamıyorum benim söylediğim şey içimde bi korku oldu sonuçta olduğuysa da yanlışlıkla oldu çocuğa bi zararı olur diye2 yaşındaki bebeğin kızlık zarına mı taktınız?
Pes!
Ayrıca siz kadın olduğunuza emin misiniz?
Orası etten duvar mı olacaktı? Tabiki delik olacak,regl kanı nereden geliyor sanıyorsunuz makattan mı? Abartmayın,2 yaşındaki bebekte kızlık zarı arayacak kadar da saçmalamayın
Bi sey olmaz. O sizin yapabileceğiniz bi sey deil. Cocuktur.Daha düşüp kalkacak.Benim yapmış olmam çocuğa bi zararı olması açısından sordumn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?