Rica ederim canim ... bence ilk klomen diye bi hap var yumurtalamni kolaylastiriyor polikistik overmisin sende ? Doktorun ne derse aynisini uygula canim senin icin en iyi olani o bilir baska sorun varmi canim kafana bisy takma yeni basliyorsun zaten tedaviye kafani rahat tutİlk tedavi olarak neye baslar lar bu durumda
Bence ilk olarak evde siz ovulasyon testiyle baslayin yani yumurtlama gününüzü tam yakalayabiliyormusunuz ona bir bakin.. Doktor tedavisi olarak ilk uc ay klomen veriyorlar.. Klomen arti catlatma ignesiyle de gebelik olmadiysa rahim filmi cekiliyor ki bence klomenden once cekilmeli tupler tikaliysa klomenle gebelik olusmuyor cunku. Birde artik gebe kalma süresi uzadi eskiden annelerimiz ilk geceden hamile kalabiliyorken suan en cok isteyen bile bir yil icerisinde anca hamile kalabiliyor hicbir sebep yokken. Stres yapmayin en kisa zamanda Rabbim nasip etsin insallah..İlk tedavi olarak neye baslar lar bu durumda
Aynen cann ya .teşekkür ediyorum cevap ve taksileriniz icinBence ilk olarak evde siz ovulasyon testiyle baslayin yani yumurtlama gününüzü tam yakalayabiliyormusunuz ona bir bakin.. Doktor tedavisi olarak ilk uc ay klomen veriyorlar.. Klomen arti catlatma ignesiyle de gebelik olmadiysa rahim filmi cekiliyor ki bence klomenden once cekilmeli tupler tikaliysa klomenle gebelik olusmuyor cunku. Birde artik gebe kalma süresi uzadi eskiden annelerimiz ilk geceden hamile kalabiliyorken suan en cok isteyen bile bir yil icerisinde anca hamile kalabiliyor hicbir sebep yokken. Stres yapmayin en kisa zamanda Rabbim nasip etsin insallah..
Yok canm polikistik över diye birşey söylememişti doktor esin muayene olsun birşey çıkmaz sa gel rahim filmi cekelim dedi bende korktuğum için gidemedim o yüzden özel bi Hastane de baştan bi tedavi olmak istedim
Tamam canim ozaman korkma ozel hastanede tedavi goruyosan rahim filmi cekilitken anestezi olmak istiyorum de yarimsaatlik uyutuyolar sadece bence yaparlar hem canin acimaz hem tuplerin kapali cikma ihtimalîn olmaz bende igne tedavisi gordum ama olmadi ikinciye baslikcaz bakalim hayirlisi Allahim tum istiyenlere versin ins aminYok canm polikistik över diye birşey söylememişti doktor esin muayene olsun birşey çıkmaz sa gel rahim filmi cekelim dedi bende korktuğum için gidemedim o yüzden özel bi Hastane de baştan bi tedavi olmak istedim
Evet canım cektirmiştim ama ben yurtdişindayim o yüzden bilmiyorumAmin inşallah sen rahim filmi çektirmiş miydin.özel hastaneler ne kadara çekiyor ola bilir rahim filmini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?