Bebek tedavi süreci

KSM42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2018
24
4
1
Konya
Arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim bir yıl korunmadan sonra 1 yıldır çocuk istiyoruz bi çok hastaneye gitik vajinal ultrason hormon si mir testi sperm testi yapıldı rahim filmi haricinde tüm kontrolle r yapıldı ve temiz çıktı ama hala çocuğumuz yok yeni bi hasteneye i düşünüyorum asama ları konsunda bilgi verir misiniz

Turkiyede nasil yapiyorlar bilmiyorum cnim ama ben yurtdisindayim yaptirdim en fazla 10 dk lik islem ama ilk ilaci verdiklerinde cok agrin oluyor ve kendini sikarsan tuplerin kapali cikma ihtimali var bnimki oyle olmustu ve sonra uyutup yaptilar temiz cikti o yuzden uyutup yaptirma ihtimalin varsa oyle yaptir

Rahim filmi direk cekilmisti bana hicbir tedaviye baslamadan esinizde muayene olsun benim sirf bu yuzden 5 yilim bosa gitti... Her gittigimde bana bakiliyordu pkoluyum sebep onu gosteriyordu doktor yumurtlamam oluyor yumurta olusuyor gebelik olismuyordu megerse esimden dolayi cok buyuk sıkıntimız varmis tup bebek harici imkansizmis.. Ben yillarca bos yere klomenler igneler kürlwr kullanmak zorunda kalmisim

İlk tedavi olarak neye baslar lar bu durumda
Rica ederim canim ... bence ilk klomen diye bi hap var yumurtalamni kolaylastiriyor polikistik overmisin sende ? Doktorun ne derse aynisini uygula canim senin icin en iyi olani o bilir baska sorun varmi canim kafana bisy takma yeni basliyorsun zaten tedaviye kafani rahat tut

İlk tedavi olarak neye baslar lar bu durumda
Bence ilk olarak evde siz ovulasyon testiyle baslayin yani yumurtlama gününüzü tam yakalayabiliyormusunuz ona bir bakin.. Doktor tedavisi olarak ilk uc ay klomen veriyorlar.. Klomen arti catlatma ignesiyle de gebelik olmadiysa rahim filmi cekiliyor ki bence klomenden once cekilmeli tupler tikaliysa klomenle gebelik olusmuyor cunku. Birde artik gebe kalma süresi uzadi eskiden annelerimiz ilk geceden hamile kalabiliyorken suan en cok isteyen bile bir yil icerisinde anca hamile kalabiliyor hicbir sebep yokken. Stres yapmayin en kisa zamanda Rabbim nasip etsin insallah..

Yok canm polikistik över diye birşey söylememişti doktor esin muayene olsun birşey çıkmaz sa gel rahim filmi cekelim dedi bende korktuğum için gidemedim o yüzden özel bi Hastane de baştan bi tedavi olmak istedim

Aynen cann ya .teşekkür ediyorum cevap ve taksileriniz icin

Yumurta geliştirici ilaç iğne
Hsg çekebilir
Aşılama
Tüp bebek
Sıralama bu şekilde

Yok canm polikistik över diye birşey söylememişti doktor esin muayene olsun birşey çıkmaz sa gel rahim filmi cekelim dedi bende korktuğum için gidemedim o yüzden özel bi Hastane de baştan bi tedavi olmak istedim

Tamam canim ozaman korkma ozel hastanede tedavi goruyosan rahim filmi cekilitken anestezi olmak istiyorum de yarimsaatlik uyutuyolar sadece bence yaparlar hem canin acimaz hem tuplerin kapali cikma ihtimalîn olmaz bende igne tedavisi gordum ama olmadi ikinciye baslikcaz bakalim hayirlisi Allahim tum istiyenlere versin ins amin

Amin inşallah sen rahim filmi çektirmiş miydin.özel hastaneler ne kadara çekiyor ola bilir rahim filmini

Arkadaşlar gitttim doktora rahim filmi işte medi devit 3 ve klomen verdi 3 ay kullanacağı mm olmazsa farklı tedaviye baslayacagim dedi eşim de de bende de bi sıkıntı görmediği ni söyledi

Esin sperm testi verdi mi biz 9 ay denedik olmadı esimden dolayı olmuyormuş 13 ay oldu tüp bebek haricinde olmazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…