Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağıyor musun peki hiç sağdın mı uzun saat dolu durursa bisey olur mu ki?Ben bi birinden bi birinden emziriyorum sorun yaşamadım. Tek sorun uzun saat emmeyince diğer memem çok doluyor ama hiç sorun yaşamadım.
Ben bir sorun yaşamadım ama mastit olursa zor olur dikkat etmek lazım. Sağma ilk zamanlar hiç yapmadım en son manuel bir pompa aldım 1 gece 1 gündüz bebeğe icirebilecegim süt sandım sterilizasyona üşenmezsem dolaba biraz daha koymak istiyorum Allah korusun acil bir şey olursa diye. Birde memem çok sert olmaya başlayınca hemen emziriyorum. Birde tek emzirmede iki memeden emzirenler var ama benim bebeğim tek meme ile doyuyor ayrıca yarım bırakınca arka sütü alamaz diye yapmıyorum.Sağıyor musun peki hiç sağdın mı uzun saat dolu durursa bisey olur mu ki?
Şöyle bir durum olabilir mi diyelim bebek sağ memeden emiyor hiç sol memeye başlamadı veya soldan az emip sağdan çok emiyor o zaman gene birikir mi az emilen memede süt az emdigi memeyi reddederse hala süt gelir mi ki emilmeyendenBen bir sorun yaşamadım ama mastit olursa zor olur dikkat etmek lazım. Sağma ilk zamanlar hiç yapmadım en son manuel bir pompa aldım 1 gece 1 gündüz bebeğe icirebilecegim süt sandım sterilizasyona üşenmezsem dolaba biraz daha koymak istiyorum Allah korusun acil bir şey olursa diye. Birde memem çok sert olmaya başlayınca hemen emziriyorum. Birde tek emzirmede iki memeden emzirenler var ama benim bebeğim tek meme ile doyuyor ayrıca yarım bırakınca arka sütü alamaz diye yapmıyorum.
Emmeyi aniden bıraktığı için mi mastit oldunuz? Bebek memeden birini bırakınca o memede süt artık gelmiyor mu emmedikceBenim oğlum öyle yapmıştı o gogsum şisti mastit oldu o şişligi indirmeye uğraştım bı suru sonra kesildi oradan süt oğlum hiç emmek istemedi öyle olunca da diğeri ile emzirdim
Hayır gelmiyor arz talep meselesi bebek emmese zamanla çekilir tabiki evet kuvezde kalmıştı o göğsünden niyeyse hiç emmek istemedi bı zaman öyle olunca tıkandi ben acısından sağamadim daha tıkandı kanalı öyle olunca sanırım çekim olmayınca gelmedi daha denedim hep sagmayi ama damla damla sadece geliyordu az sonra da bitti tamamen.Emmeyi aniden bıraktığı için mi mastit oldunuz? Bebek memeden birini bırakınca o memede süt artık gelmiyor mu emmedikce
Tıkalı olunca ilaç kullandınız mı bu mastit çok korkutuyor beni aniden emmeyi birakirda mastitten nasil önlem alinir bilmiyorum kaçınılmaz galibaHayır gelmiyor arz talep meselesi.. evet kuvezde kalmıştı o göğsünden niyeyse hiç emmek istemedi bı zaman öyle olunca tıkandi ben acısından sağamadim daha tıkandı kanalı öyle olunca sanırım çekim olmayınca gelmedi daha denedim hep sagmayi ama damla damla sadece geliyordu az sonra da bitti tamamen.
Hayır ilaç kullanmadım açıkçası ben ihmal ettim biraz iki bebek vardı kendimi iyileştirmeye fırsat bulamadım baktık olmuyor şişmeye başladı mastit masajı yaptım iltihaplanmadan sürekli yaptım doktora gittim masaj yap yoksa iltihaplanicak dedi cerraha gidiceksin inmesse şişligi dedi havuç biraz kavurup sardık gogsume bir hafta sonra kendim havuç yağı yaptım sürekli onu sürdüm filan iyi geldi.Tıkalı olunca ilaç kullandınız mı bu mastit çok korkutuyor beni aniden emmeyi birakirda mastitten nasil önlem alinir bilmiyorum kaçınılmaz galiba
Anladım teşekkür ederim bilgiler içinHayır ilaç kullanmadım açıkçası ben ihmal ettim biraz iki bebek vardı kendimi iyileştirmeye fırsat bulamadım baktık olmuyor şişmeye başladı mastit masajı yaptım iltihaplanmadan sürekli yaptım havuç biraz kavurup sardık gogsume bir hafta sonra kendim havuç yağı yaptım sürekli onu sürdüm filan iyi geldi.
Benimki emmiyordu çok aciyordu bide ama o göğsü bol bol emzirmen biraz dişini sıkman İyi olurdu çünkü bebek daha güzel çekiyor orayı. Yani masaj yap sürekli veya sağmaya devam et elinle de sagabilirsin manuel pompayla daAnladım teşekkür ederim bilgiler için
Çok korkutucu geliyor bana bu sorunBenimki emmiyordu çok aciyordu bide ama o göğsü bol bol emzirmen biraz dişini sıkman İyi olurdu çünkü bebek daha güzel çekiyor orayı. Yani masaj yap sürekli veya sağmaya devam et elinle de sagabilirsin manuel pompayla da
Önlemini al sadece korkma benm korktuğum gibi olmadi şükürÇok korkutucu geliyor bana bu sorun