Bebek telsizi alan arkadaşlar tavsiyeniz varmı denenmiş

Ben almadım ama bir arkadaşım kendi telsizini bana hediye etti sağolsun... markası weewell en iyi marka bu bendeki görüntülü bide çok faydalı bişey çok işime yaradı

Ben de weewell kullaniyorum. Bayagi isimi goruyor. Diger markalar hakkinda fikrim yok.

Motorola kullanıyorum kameralı memnun değilim hemen şarjı bitiyor uzun sürede dolmuyor sürekli şarjda pişmanım

Ben de kameralı telsiz bakıyorum da karşılaştırma yaptığımda Motorola daha iyi özelliklere sahip. Gece görüşü, çekim gücü vs nasıl?
Bende ozellikle kameralı olsun istedim ama kamerasını kullanmıyorum en ufak sesi bile algılıyor zaten kamerayı acinca daha çabuk şarjı gider diye kapatiyorum ekranı ona rağmen bitiyor sürekli şarjda gece görüşü çekim gücü herşeyi guzel evin heryerinde çekiyor balkonda da evimiz 117 mtrekare sırf şarjdan ötürü pişmanım çünkü ekranı kullanamıyorum weewell de iyi diyorlar ona bakın isterseniz

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…