Bebek titizliği.......

Aranızda bebeğinin emziğini ağzıyla emip temizleyip sonra bebeğinin ağzına verenler var mı ya da yediği bir armudu ısırıp ısırıp sonra bebeğine yediren? Çevrenizde böyle yapan var mı? sinirinizi zıplatan???
Cidden bunları yapan var mıdır? Eminim azıcık aklı başında olan, biraz bilinç sahibi hiçbir anne baba bunların yapılmasına izin vermez.

herkes ıykkk demiş ama, kuzenim bebek büyütüyor. çok fazla titizleniyor. doktorunun emziği sadece anne ve babasının ağzına alıp bebeğine vermesi gerektiğini söylemesini kulaklarımla duydum. sebebi de, bebeğin bağışıklık sisteminin güçlenmesi için bu gerekliymiş. ama yeni doğana değil. anne baba dışındakiler de değil. ne derece doğru bilmiyorum.

Kayinvaliden kendi agzinin temiz oldugunu nereden cikarmis?

Hadi o yapıyo. Sen napıyosun orda. Bebeğin ağzına sokmasına izin vermiyosun herhalde?
Ben mutfaktan salona girdim baktım ısırdı gerisini oğluma yedirdi zaten ben sonra bi bahaneyle kucağından aldım hemen

Igrenc yaaa akil isimi bu davranis.
Arkadasin bebegine aynisini biri yapmis,cocugun agzi hep yara oldu.

Igrenc yaaa akil isimi bu davranis.
Arkadasin bebegine aynisini biri yapmis,cocugun agzi hep yara oldu.
Ya hayır hani annesinin olduğu bi yerde canına susamak gibi bişey bu. Senden mi çıktı töbe ya bu kadar yediğini yedirecek kadar samimiyet

Ben mutfaktan salona girdim baktım ısırdı gerisini oğluma yedirdi zaten ben sonra bi bahaneyle kucağından aldım hemen
Gerçekten midem bulandı. Başkasının bardağından su bile içilmez. Değil ki ısırıp ta vercek. Agzında aft varsa geçmiş olsun. Bebeğin ömür boyu çeker

Aranızda bebeğinin emziğini ağzıyla emip temizleyip sonra bebeğinin ağzına verenler var mı ya da yediği bir armudu ısırıp ısırıp sonra bebeğine yediren? Çevrenizde böyle yapan var mı? sinirinizi zıplatan???
Kimseye yaptirmam boyle birseyi esimde dahil.. ben kendimde bundan yana degilim.. ama okudugum bir doktoron yazısında aslinda emzik yere dustugunde yikamak yerine anne agzinda temizleyip werirse daha temiz oluyormus.. cunku anne karnindaykenki flora sadece annenin agzinda warmis ve bu bebegin bagisikligini guclendiriyormus.. sadece anne bebek arasinda ama:)

Gerçekten midem bulandı. Başkasının bardağından su bile içilmez. Değil ki ısırıp ta vercek. Agzında aft varsa geçmiş olsun. Bebeğin ömür boyu çeker
Gözümün önünden gitmiyor ya uffff içime öküz oturdu cidden.

Kimseye yaptirmam boyle birseyi esimde dahil.. ben kendimde bundan yana degilim.. ama okudugum bir doktoron yazısında aslinda emzik yere dustugunde yikamak yerine anne agzinda temizleyip werirse daha temiz oluyormus.. cunku anne karnindaykenki flora sadece annenin agzinda warmis ve bu bebegin bagisikligini guclendiriyormus.. sadece anne bebek arasinda ama:)
Bir de sigara içen bir eşin bunu yaptığını düşünsenize.. Uyarmam lazım yoksa yarın bi gün gönül rahatlığıyla emanet edemem

Bende düşünmüştüm bunu nasıl yaptıklarını sanki kendi agzı temizde emziği temizliyor.kızımın maması sıcakmı diye biberonuna bile agzıma alıp bakamam bi kere elime döktümde tadına zor baktım bebeğim ne içiyor biliyim diye bebeğim için ölürüm hiç iğrenmeden herseyini aşkla yaparım ama böyle seyler bana cok uzak bebeğe zaten hijyenik değil ama insan emziği nasıl agzına alır ya ben alamam sahsen .

Back
X