Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

sana bır süre yardımcı olabılecek kımse yokmu canım..senın saglıgın cok önemlı tabı oglusun da cok önemlı...doktorun ne dıyo canım

pşşşşşşttt tugraaaa ceza sahasına girion yineee
bak takip ediom seniii o konuya gidip gidip gelion.
bak 1 günlük ban bizde ne etki yaptı.
tekrarı olursa kalıcı hasar bırakır benden sölemesi

sana bır süre yardımcı olabılecek kımse yokmu canım..senın saglıgın cok önemlı tabı oglusun da cok önemlı...doktorun ne dıyo canım

iyi geceler herkese benimde bat 7ekim di veb hcg 53.01 sizce kaç haftalık bugün testi yaptırdım

canım İnşallah bebişini kucağına sağlıcakla alırsın. değerin biraz düşük geldi bana. çünkü adeti 1 gün bile geçse değerin 100 ve üzeri olması gerekiyormuş doktorum bana söyledi. benim ocak ayında adetimi 4 gün geçmişti değerim 80 civarıydı galiba doktor bana değerin düşük demişti. ve kimyasal gebelikmiş 1 hafta sonrada düştü zaten kanamam başlamıştı. senin ümidini kesmek istemem beni yanlış anlama sakın İnşallah seninki geç döllemedir. sen doktoruna sordunmu. birdahaki gidişte mutlaka sor emi.

canım sana oglusunla yardım edecek bırı yokmu...saglıgın cok önemlı canım...pekı doktorun ne dıyo

canım sana oglusunla yardım edecek bırı yokmu...saglıgın cok önemlı canım...pekı doktorun ne dıyo

ahahahhahhahahhaha

yok yokkkkk
temkinliyimmmm bebeğim merak etme sennn
yalnızz bazen çiledenn cıkıyorumm arkadaşım yaaaaa
vallaa dayanamıyorummmmmm
hahah tut kızzz beni tutttt

ben geldimmmmm ben geldimmmmm misafirlerim vardı etrafı toplayıp hemen size geldimmm...

hoşgeldin cnm
arkadaşşş gezmeden gelen burda
misafiri kovalayıp gelen burda
kocayı uyutup gelen burda
hahahahha herkes burdaa ohh bu gece kalabalığız bide benimki uyusada rahat rahat otursamm
her gece sızan adam bu gece oturuyo hahahha

hoşbulduk canım benim asıl muhabbet burda napalım...hadi bir koşu uyut gel..pış pış yap kız uyusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…