Bebek ümitlerimizi ekim ayına taşıdık arkadaşlarr (inşallahhh)...

ani kaçıışş yaptılar
tatlılebi bianda kaybolduda
tubşinki belliydi
ben dedim ona bu saatte hayır olsun diee
hahahahha
arkasından accuk dedikodu yapamm:99:

hahaha demi ama adam gece gece niye istesin belli ki uykusu açılcakkk..yanındada türk lokumuuuuu...hahahhahahah

hayırlısı olsun inşşallah az kaldı senin... ben batın geçmesini beklemeden yaparım dayanamam o kadar sabırsızım ben çünküüüü
ben beklerim beklerimm en erken bat gunune kadar sabrederim
burda ağır tahrk var ama iradeliyim benn
hahaha demi ama adam gece gece niye istesin belli ki uykusu açılcakkk..yanındada türk lokumuuuuu...hahahhahahah

ahahha
tubişim turk lokumumm
yediii kızcağızı yediii
hahahahhaha

ben beklerim beklerimm en erken bat gunune kadar sabrederim
burda ağır tahrk var ama iradeliyim benn

ahahha
tubişim turk lokumumm
yediii kızcağızı yediii
hahahahhaha

yok anam yok ben hiç tahrik etmemmmm..yedi valla yedi...baksana yavrum zaten kimsecikler yok maaşallah herkes yoğun herhalde...seninkiyle benimki yazık uyuyorrrr

yaaa gündüz böyle olmuyor..gece net çok ağırlaşıyor yazdıklarım 1 saatte çıkıyor sitenin de uykusu geliyor sanırım...

benimki uyuyordu ama arada uyanıo bana bakıyoooo..seslenmezsem gider tamamen başlar orkestra birazdannn

benimkine 10 dk vermiştimmm hafiftenn tıngırdamaya başladı bilee
benim bile içim geciyo galiba ben yıne iyiyim eskiden 3-4 Alllah ne verdiyse oturuyodum
yavaş yavaş normel saatlere gecemeye calışıyorum ama bana az uyku yetiyo sanırım anlamadım gitti

yaaa gündüz böyle olmuyor..gece net çok ağırlaşıyor yazdıklarım 1 saatte çıkıyor sitenin de uykusu geliyor sanırım...

aynenn
bende şimdi onu dicektimm
çok fena olduuu uyuz oldumm
ben kalkıyım tatlım ağır ağırr
kitap okuyım biras uykuya yardım
yoksa sabbahaaa kadar otururum
öpüyorum seni yarın görüşürüss
iyi gecelerrr

anam sende yarasagillerdensin.. bende öyleydim ama çocuktan oturamıorum pek artık..bende anca 2 lere kadar takılıom işte sonrada uykumu alamıyorummm

tmm canım hadi iyi geceler..öpüldünnn

Uykusu kaçan var mıııı? Çok önemli birşey soracağım :18:

Son düzenleme:
Selam kızlaaarrr
Biliyorum ki hepiniz sabah uynadığınızda okumuş olacaksınız, hepinize günaydıınnn

Ben bugün gelemedim yanınıza. Eşimle beraber dışardaydık tüm gün. Arabamızı bakıma götürdük karşıya, ordan gezdik tozduk. Malum bugün hava çok güzeldi. Ancak akşam geldik eve. He bi de gezerken bi vestel mağazasının önünde kampanyada buhar kazanlı ütü gördük 120 liraya, eşim dedi alalım, bunlar normalde 300-500 civarı dedi, ayaküstü bi de ütü aldık, sanki bakkala sakız almaya girer gibiydik valla Hiç hesapta yoktu, önceden alırız falan diye konuşmamıştık bile, kısmet işte Neeyse, eve gelince de ütüyü denedik, -tabi o sıra aklım hep sizde- ütü hakkaten güzelmiş kızlar yaa, tavsiye ederim, kısa sürede yorulmadan kaç parça şey ütüledik, hem de kağıt gibi oldu Ütü bitince de kociş dedi hadi yatalım, sabah erkenden uyanacak, beni de aldı götürdü. Neyse yatarken de elimde tablet, geçmiş sayfaları okudum, okudum, okudum. Cevaplamak üzere notlar aldım Sonra da söylemesi ayıp kocişe sabah için sürpriz milföy börek yapmaya kalktım gece saat 1'de, yaptım, pişirdim derken yazmaya geldim saat 2 gibi, ama tabi doğal olarak hepiniz mışıl mışıl uykunuzdasınız Ben de şimdi cevapları yazar uykuya kaçarım Öğlenleyin gelirim diye düşünüyorum bir işimiz çıkmazsa

Bi de gelince size birşey soracağım çok önemli, ama yukarıdaki soruyu değil, onu da soracağım ama önce daha da önemlisini

Aminn canım inşallah,
Ağzından bal damlıyor maşallah.

kızlar merhaba iki gündür var olan kasıklarımda anıden giren sancılar var ve sancılar canımı yakıcak sekılde ılıskıden hemen sonra ara ara ama siddetli bir şekilde oluyor ve idrarımı yaparken siddetli olmasada bi agrı olusuyo bu arada adetıme 7 gun var ve hamıleelık tedavısı goruyorum daha öncede hiç böyle olmamıstı ilk defa oluyor bu bilginiz varsa lütfen paylasırmısınız

Canım, koyu gördükten sonraki ilk silik gördüğün günü ve 2-3 günü de değerlendirsen iyi olur. Çünkü o koyu gördüğün an olmuyor yumurtlama olayı, o koyu çizgiden sonraki 24-36 saat içinde oluyor, yani sen silikliği ilk gördüğün an, anla ki yumurtan çatlamış ve hormon düşüşe geçmiş. Dolayısıyle çatladıktan sonraki 24-36 saat de çok önemli, ihmal etme o günleri sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…