ani kaçıışş yaptılar
tatlılebi bianda kaybolduda
tubşinki belliydi
ben dedim ona bu saatte hayır olsun diee
hahahahha
arkasından accuk dedikodu yapamm:99:
ben beklerim beklerimm en erken bat gunune kadar sabrederimhayırlısı olsun inşşallah az kaldı senin... ben batın geçmesini beklemeden yaparım dayanamam o kadar sabırsızım ben çünküüüü
hahaha demi ama adam gece gece niye istesin belli ki uykusu açılcakkk..yanındada türk lokumuuuuu...hahahhahahah
canım net kopuyor herhalde seninn
ben beklerim beklerimm en erken bat gunune kadar sabrederim
burda ağır tahrk var ama iradeliyim benn
ahahha
tubişim turk lokumumm
yediii kızcağızı yediii
hahahahhaha
yok kızzz burdayımmm
ne bileim şekerim bir var bir yoksunnnn..
heheheh sızdıııı vallaha sesi geliooo
benimki uyuyordu ama arada uyanıo bana bakıyoooo..seslenmezsem gider tamamen başlar orkestra birazdannn
yaaa gündüz böyle olmuyor..gece net çok ağırlaşıyor yazdıklarım 1 saatte çıkıyor sitenin de uykusu geliyor sanırım...
benimkine 10 dk vermiştimmm hafiftenn tıngırdamaya başladı bilee
benim bile içim geciyo galiba ben yıne iyiyim eskiden 3-4 Alllah ne verdiyse oturuyodum
yavaş yavaş normel saatlere gecemeye calışıyorum ama bana az uyku yetiyo sanırım anlamadım gitti
aynenn
bende şimdi onu dicektimm
çok fena olduuu uyuz oldumm
ben kalkıyım tatlım ağır ağırr
kitap okuyım biras uykuya yardım
yoksa sabbahaaa kadar otururum
öpüyorum seni yarın görüşürüss
iyi gecelerrr
günaydınnnnnnnnnnnnn ballı çöreklerrrr yerim sizi hammmmmmm
kuzuuuuuuuuuum sen hamilesin bence yaaaaaaaaaa bak valla içimde sana kabaran bişeyler var phiaaaaaşaka bi yana da ben görüyorum hafif çizgileri... İnşallah doğrudurrr ve bebişin göbişindedir tatlımmm....
kızlar utanıyorum ama bişey sorucam ovi testlerinde pozitif olan günleri yakaladık ve değerlendırdık artık testte ikinci çizgi çok silik çıkıyor değerlendirmeme gerek var mı bu durumda ? yumurtalama bitti sonuçta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?