Bebek var kalp atisi yok

umut_20114

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
694
262
103
Mrb kizlar 7,1 günlük hamileyim bebek var kalp atışı yok hemen kürtaj olmalısın dedi dr biraz daha beklesem mi başına boyle bisey gelen oldumu sonra duyulurmu acaba

Ben boş gebelik yaşadığımda 10. Haftaya kadar bekledi doktorlar. Kaldı ki senin kese de Bebek varmış. Tabi sana zarar verecek bir durum gördüyse bilemem doktorun ama en azından başka doktorlara da gidip öyle karar vermelisin. 8 yada 9. Haftalarda geç döllenmeden dolayı duyanlar var çünkü. Hakkında hayırlısı olsun.

Sağol canım benim sana zarar vermez dedi o zaman bekleyelim dedim umut yok ama bebeği gösterdi bilmiyorum bebeğim ordaydı kalbi atmıyor dedi çok uzgunum

Evt canım formları okudum örnekleri çok ama iste yarin başka dr randevu aldım oda ayni şeyi söylerse mecbur kürtaj olacağım ağlayarak

hgc değerin kaç geç döllenme olup olmadığı oradan anlaşılabilir.

7+1 acil kurtaj demek icin cok erken degil mi?
Ikinci bir doktordan fikir aldiniz mi?
Ben kalp atisini 8+4'te duydum.

Yarin gideceğim başka dr siz 8,4 önce bebeği görmüşmüşsünüz acaba ikisini ayni andami gördünüz kese kaç mm

doktor çok emin bir şekilde söylediyse bi bildiği vardır diye düşünüyorum :( inşallah tersi olur, bebeğinin kalp atışını duyarsın, ama duyamazsan da hamile kalabildiğine sevin., hayırlı hamilelikler olur inşallah canım.

doktor çok emin bir şekilde söylediyse bi bildiği vardır diye düşünüyorum :KK43: inşallah tersi olur, bebeğinin kalp atışını duyarsın, ama duyamazsan da hamile kalabildiğine sevin., hayırlı hamilelikler olur inşallah canım.
Inşallah tekrar olur canım sanada hayırlı doğumlar sana bağışlasın allah bebegını

Yarin gideceğim başka dr siz 8,4 önce bebeği görmüşmüşsünüz acaba ikisini ayni andami gördünüz kese kaç mm

Ben 6+3'te keseyi gordum.
Sonra 2 hafta gitmedim hic bebek var mi diye bakmaya stres olmamak icin.
8+4'te gidince bebegi ve kalp atisini gordum.
Kese kac mm idi bilmiyorum malesef.

Mrb kizlar 7,1 günlük hamileyim bebek var kalp atışı yok hemen kürtaj olmalısın dedi dr biraz daha beklesem mi başına boyle bisey gelen oldumu sonra duyulurmu acaba
Bnm oldu canim 5inci haftadan 7 bucuga kadar bekledm ama olmadi bi ihtimal gec dollenme ama adeti duzenli biri degilsen.duzenliysen hayir.hayrlisi olsun onune bak

Adetımın duzenı son 4 aydir bozulmuştu kasımın 26 adet oldum bitti 31kasımda tekrar adet oldum sat gore 9 hf ama geç döllenme olduğunu doktorda kabul ediyor dun 7+1 le uyumlu kese ve bebek var ama gelişimi durmuş bebegin dedi kalp atışı yok dedi yani ben iki kez adet oldum kasım da ve aralık basında bende gördüm bebegı ama kalbi atmıyordu belkide ben inanmak istemiyorum ondan bu cabam

Hayırlısı olsun inşallah hakkında yaşadım biliyorum umudunu kesme olmazsa da caniniz sağolsun hamile kalabiliyorsun inşallah bidaha olur

Bekleyin bir zarari olmz daha cok kucuk.
Benimkini de 7+3 du alindiginda.
Sorunlu dollenme yani anomali dendi.Bu durumlarda doga kendi işleyisini surdurdugu icin (zayif olan hayatta kalmaz)hic kalbi atmadan sonlanir dedi doktorum.Anne vucudu onun anormal oldugunu tespit edip kendi ilerlemesine engel olurmus.ya kanamayla gelicektiniz dusecekti ya da bu sekilde olacakti demisti.
Cok uzulmeyin aslinda bu iyi birsey demisti.
Ilerleyen haftalarda dursaydi daha cok uzulurdunuz dedi.
Sonradan anliyorsunuz ne demek istediklerini.
Bircok kisinin 8 de atiyor bekleyin hic sikinti yapmayin.
Hemen alalilm diyorlar.bir suru kisinin sonradan atiyor.
Bilseydim ben biraz daha beklerdim.
Insanin icinde uhte kaliyor.

Cnm d
cnm duydunmu sonra kalp atısını

Back
X