- Emoji Skoru
- 13.059
- Puanlar
- 228
- Konu Sahibi Lady Guinevere
-
gaz damlasını damlattım işte tadını seviyor diye ama yaladı ağzında gezdirip attı emziği. işin tuhafı ağzından atınca aranıyor emzik için ama verince emmiyorBibs tutabilir belki ucuna mama ya da anne sutu damlatabilirsiniz
Uykuya tam gecis aninda vermeyi deneyin boyle aransin aransin oyle alabilir siz siringayla sut sıkın bi deneyin öyle. Ben meme reddi olur korkusuyla vermedim cook pismandimgaz damlasını damlattım işte tadını seviyor diye ama yaladı ağzında gezdirip attı emziği. işin tuhafı ağzından atınca aranıyor emzik için ama verince emmiyor
ben de aldı diye cok sevinmiştim ama kısa sürdüUykuya tam gecis aninda vermeyi deneyin boyle aransin aransin oyle alabilir siz siringayla sut sıkın bi deneyin öyle. Ben meme reddi olur korkusuyla vermedim cook pismandim
çok büyük kolaylıktı benim için yaBenimde bebeğim ilk 2 ay aldı sonra 3. Aya yakın çiğnemeye başladı ağzından atıyordu ,birkaç emzik daha denedim kabul etmedi zorlamadim sonra öyle böyle büyüdü. Emen bebekler emziği sevmiyor
inşallah tutarBenim bebeğim de 51 günlük ne yaptıysam tutmadı bu saatten sonra tutar mı sizce
bir sürü de emzik almistim tuttuğunu görünceValla benimki de 10 gün tuttu toplasan, sonra weebaby denedim alır gibi oldu yarı aç yarı tok dışarda o da anca, artık onu da almıyo. Şimdiki bebekler çok akıllı gerçekten hemen atıyorlar kaç tanıdık varsa emzik tutanda da emzik sallantıda gerçekten