Bebek ve kararsızlık

Bu kadar planlı programli yaşamayın bence.birakin hayat size suprizler yapsın.su yonde size katiliyorum esinizle gezmek tozmak istiyosaniz evet bunlar cocukla yapilmiyo,yapilsada emziriyim du altini degistiriyim agliyo susturiyim derken gittiginiz yerde dilediginiz ozgurlukte olamiyosunuz.ama su ayda bu olsun bi arabamiz olsun oyle doğurayim demeyin.hersey Allahtan...

Canim benim bende ayni şeyleri dusunerekten 2 buçuk yil yapmadik sonra bıraktık ama simdide 2 buçuk yıl oldu olmuyor tedaviye başladık bence hiç bekleme hiç bisey bebeğinden daha önemli degil hiç bir hayalin olursa da o hayallerini bebeginle yaparsın sonra pişman olursun

Neden olmuyor? Belli bir sebebi varmı.. İnşallah olur.. Bende istiyorum ama inanılmaz kararsızım

Neden olmuyor? Belli bir sebebi varmı.. İnşallah olur.. Bende istiyorum ama inanılmaz kararsızım
Bence hiç kararsiz kalma bana birakirsan hemen hamile kalirsin dediler hep benim adetlerim düzenli rahimde sıkıntı yok şükür şimdilik tüplerimde açık çıktı süt hormonum yüksek bi tek de eşim ameliyat oldu sperm hızında sorun varmış canim o yüzden hiç bekleme bence bizde sorun yok saniyoduk kendimizde buda bizim imtihanimizmis kismet artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…