iyi bakabileceğine güvendiğiniz birisine verinPencereme sultan papağanı geldi bugün. Çok güzel. Dışarıda bırakmaya gönlüm razı olmadı içeri aldım. Ama 1 buçuk aylık bebeğim var. Malum bununla ilgili bir sürü şey söyleniyor.
Kuşu beslemekle sahiplendirmek arasında kaldım. Çok tatlı beslemek istiyorum aslında. Evde çok toz olur mu?
Gördüm geldim hemen
Maşallah :) foto atar mısınız merak ettim.Ban verebilirsiniz evde 7 papağanım var :)
Ayrıca tüyleri zararlı falan değil, alerjik bünye varsa zararlı. Onun dışında alerjisi olmayana alerji yapmıyor.
Bebek kuşla büyürse ileride bir çok şeye alerjisi ya az olur yada olmaz. yani iyi bile gelir.Pencereme sultan papağanı geldi bugün. Çok güzel. Dışarıda bırakmaya gönlüm razı olmadı içeri aldım. Ama 1 buçuk aylık bebeğim var. Malum bununla ilgili bir sürü şey söyleniyor.
Kuşu beslemekle sahiplendirmek arasında kaldım. Çok tatlı beslemek istiyorum aslında. Evde çok toz olur mu?
Biri bu mesela :)Maşallah :) foto atar mısınız merak ettim.
Kedilerimin zarar vermeyecegini bilsem ben de istiyorum çok şekerrrBiri bu mesela :)Eki Görüntüle 1883691
Kiyamammmmmmm. Benim de var . İçeri nasıl aldın ? Nasıl farkettin ?Kuş ne zamandır dışarıda nereden nereye geldi bilmiyorum ki. Koskoca mahallede veya ilçede nereden bulunur sahibi?
Kaç gündür dışarıda kimbilir çok acıkmış hala yiyor. Pencerenin kenarında tozları yemeye çalışıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?