Bebek ve kuş?

Kuşu Bebeğinizin hiç girmediği uymadığı bir oda da besleyebilirsiniz.
Kuş toz yapmaz ama odada ki oksijeni çabuk tüketir.
Ben kızımı evde 2 kediyle büyütüm.Hayvalara karşı bağışıklığı var ve hiç hasta olmadı çok şükür.
Madem niyetlenmişsiniz bakın derim.

Kiyamammmmmmm. Benim de var . İçeri nasıl aldın ? Nasıl farkettin ?

Salon camım fransız cam. Mermerde duruyordu hareket görünce ilk başta kumru sandım. Tekrar bakınca farkettim. Alamayacağım taraftaydı. Camı açıp ekmek su koydum gelmedi. Ben de telefondan papağan videosu açtım sese gelsin diye. Hemen geldi içeri atladı :)
Çok durgun şu anda gidip gelip yem yiyor. Çok yorulmuş belli ki.

Kayıp hayvan ilanlarına bakın face gruplarından, sahibi de arıyordur bence

Bir kayıp ilanı mesela, yakın zamanlardan

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-09-22-33-50.webp
    16 KB · Görüntüleme: 167
Hamileligimden beri benimle olan jakom var. Kv sultan papagani var. Jako daha tozlu olduğu halde bebeğe hiç bi sakıncası olmadı. Kızım suan 10 aylık. Ama tabi ilk aylar farklı odalar da olmalarına özen gösterdik. Hayvanlarla büyüyen çocukların bağışıklık sistemleri daha güçlü olur.

İlaveten, bence de önce sahibini bulmaya çalışmaniz daha doğru olur.

Benimde iki tane muhabbet kuşum var iki de cocugum çocuklar çok seviyor daha alali iki hafta oldu alerjik bünyeniz yoksa rahatsız etmez diye düşünüyorum

Jakom var en büyük korkularimdan kaçıp gitmesi evlattan farkı yok sahibini bulmaya çalışın bence çevredeki elektrik direklerine bakının ilan vermiş olabilirler bulamazsaniz bebeğiniz 3 aylık olana kadar aynı odada uyutmayin daha sonrada bi zararı olmaz hayvanla buyuyen çocuklar merhamet ve sorumluluk sahibi bi birey oluyolar her evde bi evcil olmalı

Bebeklerle hiç bir hayvanın birarada tutulmaması taraftarıyım.
Böyle düşünmenizin nedenini gerçekten çok merak ettim?
Çünkü düşüncenizin bilimsel ve psikolojil anlamda olumsuz bir açıklaması yok şahsi fikriniz olduğu belli.
Neden?

Farklı odada bakabilirsiniz . Kayınvalidemin çok tatlı insan gibi muhabbet kuşu var. Ondan bahsederken çocuk diyorlar benim bebeğim olduğu için gittiğimizde ayrı odaya aldiriyorum yada yanına yaklasmiyoruz bende bebeğimi asla riske atamam %1 ihtimal olsa dahi

Kuşlarla büyürse alerji riski düşük olur. Benim 1,5 yaşında bir oğluşum var muhabbet kuşu , şu an en değerli varlığım. Ailesini bulmaya çalışın çok üzülmüşlerdir, bulamazsanız da vermeyin kimseye evlattan farkı olmaz inanın.

Bebeğiniz çok küçük şimdi. Dünyaya alışma evresinde. Zararı olabilir papağanın varlığı. Biraz daha büyüyünce mutlaka bir hayvan besleyin evinizde. Hayvan sevgisi çok başka. Çocuklara merhamet duygusunu öğretiyor.

Ban verebilirsiniz evde 7 papağanım var :)
Ayrıca tüyleri zararlı falan değil, alerjik bünye varsa zararlı. Onun dışında alerjisi olmayana alerji yapmıyor.
7side sultan mı

Hayvanlarla bir arada buyuyen cocuk daha merhametli ve psikolojik olarak da daha saglikli olur. Sahibini bulamazsaniz siz bakin.ne guzel bir bebegini daha olmus

Böyle düşünmenizin nedenini gerçekten çok merak ettim?
Çünkü düşüncenizin bilimsel ve psikolojil anlamda olumsuz bir açıklaması yok şahsi fikriniz olduğu belli.
Neden?
Evet kişisel fikrim canım , bilimsel yada değil benim asla yapmayacağım bişey ,kim ne yaparsa yapar beni bağlamaz.hayvanseverlerin hoşuna gitmicek olaya birebir şahit olduğum için.ki bende hayvanları severim ama asla bebekle aynı evde tutmam.aklı olmayan canlı istemsiz zarar verebilir.

Ya bence bizim halkımız çok evhamlı.Yabancıların bebeleri ağzına alıyor kuşları,kedileri resmen.
Bence bir hayvanla beraber yaşaması çok güzel bebeğin.
En kötü odalarını ayrı tutarsınız.Hem sizin 1 yavrunuz daha olmuş olur :)

Bebeğiniz, kuşu sahiplendikten sonra herhangi bir alerjik reaksiyon gösterdi mi?
Kuşunuzu seviyor ve bakmak istiyorsanız buna Bengal birşey göremiyorum, çok tüy yapmaz bu hayvanlar, en geç 2-3 günde bir evin içinde salmanız, kanatlarını açması gerekiyor.. Böylece kafesinde çırpınarak gerinme yapmamış, toz sorununu da ortada kaldırmış olursunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…