- 12 Aralık 2015
- 1.269
- 1.876
- 53
Kuşu Bebeğinizin hiç girmediği uymadığı bir oda da besleyebilirsiniz.Pencereme sultan papağanı geldi bugün. Çok güzel. Dışarıda bırakmaya gönlüm razı olmadı içeri aldım. Ama 1 buçuk aylık bebeğim var. Malum bununla ilgili bir sürü şey söyleniyor.
Kuşu beslemekle sahiplendirmek arasında kaldım. Çok tatlı beslemek istiyorum aslında. Evde çok toz olur mu?
Kiyamammmmmmm. Benim de var . İçeri nasıl aldın ? Nasıl farkettin ?
Ayy ben çok severim kuşları
Muhabbet kuşum vardı öldü
Kayıp hayvan ilanlarına bakın face gruplarından, sahibi de arıyordur benceKuş ne zamandır dışarıda nereden nereye geldi bilmiyorum ki. Koskoca mahallede veya ilçede nereden bulunur sahibi?
Kaç gündür dışarıda kimbilir çok acıkmış hala yiyor. Pencerenin kenarında tozları yemeye çalışıyordu.
Ben de şimdiye kadar çeşit çeşit kuş besledim. Çok severim hayvanları.
Daha önce jako besledim o da kaçarak gelmişti :)
Böyle düşünmenizin nedenini gerçekten çok merak ettim?Bebeklerle hiç bir hayvanın birarada tutulmaması taraftarıyım.
Bebeğiniz çok küçük şimdi. Dünyaya alışma evresinde. Zararı olabilir papağanın varlığı. Biraz daha büyüyünce mutlaka bir hayvan besleyin evinizde. Hayvan sevgisi çok başka. Çocuklara merhamet duygusunu öğretiyor.Pencereme sultan papağanı geldi bugün. Çok güzel. Dışarıda bırakmaya gönlüm razı olmadı içeri aldım. Ama 1 buçuk aylık bebeğim var. Malum bununla ilgili bir sürü şey söyleniyor.
Kuşu beslemekle sahiplendirmek arasında kaldım. Çok tatlı beslemek istiyorum aslında. Evde çok toz olur mu?
7side sultan mıBan verebilirsiniz evde 7 papağanım var :)
Ayrıca tüyleri zararlı falan değil, alerjik bünye varsa zararlı. Onun dışında alerjisi olmayana alerji yapmıyor.
Evet kişisel fikrim canım , bilimsel yada değil benim asla yapmayacağım bişey ,kim ne yaparsa yapar beni bağlamaz.hayvanseverlerin hoşuna gitmicek olaya birebir şahit olduğum için.ki bende hayvanları severim ama asla bebekle aynı evde tutmam.aklı olmayan canlı istemsiz zarar verebilir.Böyle düşünmenizin nedenini gerçekten çok merak ettim?
Çünkü düşüncenizin bilimsel ve psikolojil anlamda olumsuz bir açıklaması yok şahsi fikriniz olduğu belli.
Neden?
Evet 7 sultan +2 muhabbet :)7side sultan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?