Bebek yap, yapmayacak misin ? :(

begonyas

All is Well :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2017
4.413
7.489
108
Öncelikle merhaba bir suredir üyeyim iyi kotu hepinize goruslerimi bildirmeye yardimci olmaya calisiyorum..Bu aralar benimde canimi Sıktılar paylasmak istedim sizlerle cunki cevremdeki kimse ile paylasamiyorum..
Yaklasik 3,5 aydir evliyim eşimle toplasan 3-4 kere iliskiye girebildik. Bu normal degil biliyorum ama esimde erken bosalma sorunu var asiri derecede heyecanlaniyor ve bir sekilde tesebbus ediyoruz ama sonuca varamiyoruz. Ben onu bunaltmak kirmak istemiyorum yani oluruna biraktim artik.. Zamanla bunu yenecek insallah.
Asil sorun evliligimizin ilk ayindan beri kayinvalidem telefonda cocuk yapin diyor patlamak uzereyim artik ..
Boyle boyle bir sorunumuz var diye anlatacakta degilim .. Bende bebek istiyorum ama şu an o aşamaya gelemedik işte.. Ustelik cok yeni evliyiz. Cevredende soruyorlar bebek var mi dusunuyor musunuz aman korunmayin vs. Çok usandim ne yapmaliyim? İnanin bilmiyorum. Onlar cocuk dedikce kendimi baski altinda hissediyorum

Bacım sen kaç yaşındasın.? birde çocuk yapmak için erken boşalmak sorun teşkil etmez önemli olan ilişki olması o aşamaya henüz gelemedik demişsiniz ama erkende boşalsa eşin gebelik gerçekleşir daha çok yeni evlisiniz kayın validenin haddine bile düşmez böyle konuşmalar duymamazlıktan gel çevrenede nasip ne zamansa o zaman olur inş de salla gitsin

Çok iyi anlıyorum. İnsanlar bir başka insanın hayatına bu kadar rahat nasıl müdehale edebiliyor inan şaşkınım. Ben de 3 yıllık evliyim. Eşimden dolayı çocuğumuz olmuyor. Eşimden yana hiçbir sıkıntım yok. Zaten olmama ihtimalini bilerek evlendim. Evlenmeden paylaştı bu ihtimali. Mutluyuz ve çok seviyorum. Hatta çocuksuz olmak da problem olmayacak belki benim için, kabulleneceğim. Ama insanlar o kadar çok soru sorup, o kadar çok fikir beyan edip acımasız yorumlar yapıyor ki. Moral bozmamak üzülmemek elde değil.

Takmamaya çalış. Geçiştir herkesi. Ben öyle yapıyorum en azından. Ama kalp kırmaktan korkuyorum artık. Çünkü insanlar ne dediğini bilmiyor. Kendinizi baskı altında hissetmeyin. Hayat sizin hayatınız. Siz kendiniz için en iyisini düşünüp gerekli tıbbi ve psikolojik desteği alın ve herkesi boşverin.

3,5 ayda ne çocuğu yahu..
kv ne düşünmüyoruz erken deyin.. çevrenizdekilerde bir tuhaf.. eşinizde bir uzmana görünsün..

Ben 25 yaşindayim gebelige engel olmadigini biliyorum ama erkenden oyle olunca iliski de olmuyor cogunlukla malesef. Tesebbus ediyoruz sonuca ulasamiyoruz anlicaginiz :)
Cokta utanarak yaziyorum bunlari ama biraz daha paylasmasaydim bunalima girecektim

Ben 25 yaşindayim gebelige engel olmadigini biliyorum ama erkenden oyle olunca iliski de olmuyor cogunlukla malesef. Tesebbus ediyoruz sonuca ulasamiyoruz anlicaginiz :)
Cokta utanarak yaziyorum bunlari ama biraz daha paylasmasaydim bunalima girecektim

arkadaşım milletin bebek diye diretmesini değil eşinin durumunu dert et hiç birlikte olamadınız mı? doktora gitti mi eşin?

Herşey yolunda olsa bile 3,5 ay bebek düşünmek için çok erken.şakamı bu insanlar daha evlilik oturmadan insan evliliğin başbaşa olmanın tadını çıkarmadan ne gerek var aceleye agızlarının paylarını versenize biz daha düşünmüyoruz çok yeniyiz diye

Size ne bundan diye tersleyin

Aman desinler..hepsine "henüz düşünmüyoruz"deyin geçin..millete ne oluyorsa

arkadaşım milletin bebek diye diretmesini değil eşinin durumunu dert et hiç birlikte olamadınız mı? doktora gitti mi eşin?
2-3 kere iliskiye girebildik cok kisa surdu zaten.. Cok yeni oldugumuz icin onu kirmak uzerinde baski olusturmak istemiyorum. Cok fazla heyecanlaniyor niye bilmiyorum. Elbette biraz daha boyle devam ederse gidelim diyecegim ona

İnsanlar neden hadlerini bilmiyor ya. Daha yıl olmamış evleneli.

Erken boşalmanın tedavisi var, doktora gidin. Eşin - sık bırak -tekniğini uygulasın. Erken boşalma yaşayan erkekler için işe yarar bir egzersizdir. Onların kegeli diyelim. İnternetten araştır. Kayınvalidene henüz bebek düşünmediğinizi söyleyebilirsin. Diğer soranları da ben olsam terslerim onlara ne?! Hani anneler sorabilirde....diğerleri kendi işlerine baksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…