• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek yap, yapmayacak misin ? :(

Öncelikle merhaba bir suredir üyeyim iyi kotu hepinize goruslerimi bildirmeye yardimci olmaya calisiyorum..Bu aralar benimde canimi Sıktılar paylasmak istedim sizlerle cunki cevremdeki kimse ile paylasamiyorum..
Yaklasik 3,5 aydir evliyim eşimle toplasan 3-4 kere iliskiye girebildik. Bu normal degil biliyorum ama esimde erken bosalma sorunu var asiri derecede heyecanlaniyor ve bir sekilde tesebbus ediyoruz ama sonuca varamiyoruz. Ben onu bunaltmak kirmak istemiyorum yani oluruna biraktim artik.. Zamanla bunu yenecek insallah.
Asil sorun evliligimizin ilk ayindan beri kayinvalidem telefonda cocuk yapin diyor patlamak uzereyim artik ..
Boyle boyle bir sorunumuz var diye anlatacakta degilim .. Bende bebek istiyorum ama şu an o aşamaya gelemedik işte.. Ustelik cok yeni evliyiz. Cevredende soruyorlar bebek var mi dusunuyor musunuz aman korunmayin vs. Çok usandim ne yapmaliyim? İnanin bilmiyorum. Onlar cocuk dedikce kendimi baski altinda hissediyorum :KK43:
canim bende yeni ewliyken heray kv hamilemisin diye sorup duruyirdu ben de sinir oluyirdum cocuk planimiz yoktu beraber kv ile doktora gittik iyiki de gitmisiz 7. ayimda hamile kaldim cok sukur bi kizim var . sen bebis istiyorsan hastaneye gidin esinizle azcik cicim aylari yasicaz diyisan kv soyle uygun dille hamile kalirsam ven siz soylerim diye falan ...

Erken boşalma çocuğa engel mi yav?
Sizin zevkinize engel diye biliyorum,
Annem de demişt sırf laf olsun diye ,çok meraklıysan kendin yap demiştim,
Hiç de pişman değilim.
İsteyen kendi üresin,
Çocuk evliliğin tacı bilmemnesi falan değil,ben kendimi ayak bağı,zor gün sebebinden başka bişey hissetmemiştim zira.
Atmasın kimse,
Allah verirse oluyor ayrıca,yoksa kendini parçalasan olmuyor da olmuyor.
Engel degil biliyorum ama erkenden esime oyle olunca iliskiye de giremiyoruz. E iliski olmayinca cocukta olmuyor..

canim bende yeni ewliyken heray kv hamilemisin diye sorup duruyirdu ben de sinir oluyirdum cocuk planimiz yoktu beraber kv ile doktora gittik iyiki de gitmisiz 7. ayimda hamile kaldim cok sukur bi kizim var . sen bebis istiyorsan hastaneye gidin esinizle azcik cicim aylari yasicaz diyisan kv soyle uygun dille hamile kalirsam ven siz soylerim diye falan ...
Cok sevindim Allah bagislasin insallah :) bende istiyorum aslinda hani erken olmasin diye bir dusuncem yok. Ama yeni evli oldugumuz icin oyle acelemde yok .. Sadece iliski problemimizi oncelikli olarak halletmem gerekecek

Okey rötar deneyin..Bebeği erteleyip biraz evliliğin keyfini çıkarın.Tamam bebek çok güzel ama evlilikte geri dönülemez bir evreye sokuyor.

insanların yatak odalarına dahi hadsizce hiiic rahatsızlık duymadan karışan, yetmezmiş gibi bide üstüne akıl ve taktik veren kişiler nedir sizden çektiğimiz bee işiniz gücünüz milletin uremesimi. kayinvalidene bu konudan artık sıkıldığını ,özel hayatınız ve mahremiyetinizle ilgili konusmak istemediğinizi kibarca söyleyin.anlamazsa şuan dogurmayi düşünmüyorum çok istiyorsanız siz yapın bizde sevelim diyin.

Ne kadar ayip nasil soruyorsunuz boyle bir seyi diyin, utandirin, bidaha soramasin.
Cidden de ayip yani,
Bi de şu simdi yapmazsan olmaz geyigi offf, cahilligin nirvanasi :olamaz:
7 sene hapla korundum biraktigim ay hamile kaldim...

Ne kadar ayip nasil soruyorsunuz boyle bir seyi diyin, utandirin, bidaha soramasin.
Cidden de ayip yani,
Bi de şu simdi yapmazsan olmaz geyigi offf, cahilligin nirvanasi :olamaz:
7 sene hapla korundum biraktigim ay hamile kaldim...
Gecen gun annemin bir komsusu ile karsilastik. Birsey var mi dedi. Anlamasim tabi nasil birsey dedim. Gulup var mi iste diyince dank etti. Olsa duyarsiniz dedin . yani iki kelimeden fazlasini soylemiyorum mevzuyu cok uzatiyor akil vermeye calisiyorlar ashabim bozuluyor

Gecen gun annemin bir komsusu ile karsilastik. Birsey var mi dedi. Anlamasim tabi nasil birsey dedim. Gulup var mi iste diyince dank etti. Olsa duyarsiniz dedin . yani iki kelimeden fazlasini soylemiyorum mevzuyu cok uzatiyor akil vermeye calisiyorlar ashabim bozuluyor

Ben genelde "be kadar ayip duymamis olayim" derdim. Şok gecirip bir an kaliyorlar, o anda kacabilirsiniz olay yerinden :)

Haklisiniz tabi, dikkate alacagim mutlaka insan acemi olunca bilemiyor. Simdiye kadar kimseyede danisamadim. Konu acmam mantikli oldu sizlerin yonlendirmesi bile bana iyi geldi
Ilk birkaç gece evet heyecan diyebiliriz ama artık bu sorunun bahanesi heyecan olamaz.
Siz de vajinismus olabilirdiniz mesela o zaman da size hemen gidin tedavi olun derdik.
Eşinizin de beklemesi hata bi an önce profesyonel yardım alın.

Ilk birkaç gece evet heyecan diyebiliriz ama artık bu sorunun bahanesi heyecan olamaz.
Siz de vajinismus olabilirdiniz mesela o zaman da size hemen gidin tedavi olun derdik.
Eşinizin de beklemesi hata bi an önce profesyonel yardım alın.
İkimizde cok cekingen tipleriz, adim atmati birbirimizden bekliyoruz belki de bilemiyorum.. Dediginiz gibi bende prb olsa o bu kadar sabirli olup anlayisla beni kirmamaya calisir miydi onu da bilemiyorum. Evet artik birseyler yapip duruma el atacagim

Çocuk yapın. :KK50:
Şaka! :dondurma: Üç yıl düşünmüyoruz diyin. En azından altı ay susarlar. :kahve:
Biz altıncı ayda yaptık. Duyunca rahatladılar. Biz de olmuyor diye üzülmeye başlamıştık dediler :oha: hep konuşurlar. Susturamazsınız. begonyas begonyas

olsa duyarsınız cümlesinden korunmuyoruz düşünüyoruz anlamı çıkarmışlardır, tekrar soracaklardır. bu bile fazla olmuş direk "yok" deseydin ve kapıyı suratına kapatsaydın!

3.5 aylık evlisin neyin stresine girdin onu da anlamadım ya gerçi:işsiz: 3.5 ayda nasıl bıkmış olabilirsin, hani 1-2 kendini bilmez çıkıyor soran ama seviyeli ve sert bir yok çekince susuyorlar. 3.5 ayda ne kadar insan sana bu durumu sormuş ve seni burda konu açacak kadar bunaltmış olabilir:KK64: insanlarla ilişkilerinde bir problem olabilir mi? yani sen de onların özel olabilecek durumlarını soruyorsan, onlar da sana bunu sorma hakkı görüyor olabilirler?

3,5 ay hiç bir şey değil canım. Bizde de tam tersi baskı var kayınvalideden aman çocuk yapmayın bekleyin diye, kendi kendine konuşuyor kv. O öyle konuşunca duymazdan geliyorum.Sinir ediyor çünkü. Yaşımız da 28, 29 öyle küçük değil yani. Sen ve eşin kaç yaşındasınız? Eşin senden büyükse belki kv ondan da bir an önce olsun diyordur. Yine 3,5 ay daha ve didiklemesi hiç hoş değil. Duymazdan gelin bence sinir olsun. Ya da bu konular çok özel konuşmak istemiyorum diyerek utanmış gibi yapın sert bir şekilde.

Çocuk düşünmüyoruz azcık evliliğin tadını çıkaralım.. Gezelim, tozalım.. Diyin.. Allahım bu meraklı insanların bir kotası yok mu? Böyle o kadar özel sorular soracakları anda donsalar.. Dolmasını beklesek.. Ve o dolana kadar her şey olup bitse.. Ve soracak sorusu kalmasa... :)

olsa duyarsınız cümlesinden korunmuyoruz düşünüyoruz anlamı çıkarmışlardır, tekrar soracaklardır. bu bile fazla olmuş direk "yok" deseydin ve kapıyı suratına kapatsaydın!

3.5 aylık evlisin neyin stresine girdin onu da anlamadım ya gerçi:işsiz: 3.5 ayda nasıl bıkmış olabilirsin, hani 1-2 kendini bilmez çıkıyor soran ama seviyeli ve sert bir yok çekince susuyorlar. 3.5 ayda ne kadar insan sana bu durumu sormuş ve seni burda konu açacak kadar bunaltmış olabilir:KK64: insanlarla ilişkilerinde bir problem olabilir mi? yani sen de onların özel olabilecek durumlarını soruyorsan, onlar da sana bunu sorma hakkı görüyor olabilirler?
Tam tersi cekingen bir yapiya sahibim , fazla arkadas cevremde yoktur birkac tane kadim dostum disinda. Gereksiz konusmayi sevmem.. Yani bu duruma sebep olan ben degilim emin olabilirsiniz. Sadece insanlari kirmamaya calisiyorum olan bana oluyor. Baskalarinin soylemesi degilde daha ilk aydan itibaren kayinvalidemin ve esimin kardeslerinin yengesinin vs. Telefonda surekli belirtmeleri canimi sıktı. Konu acmaya gelince bana epey faydasi oldugunu dusunuyorum sizi sıktıysam kusura bakmayin

3,5 ay hiç bir şey değil canım. Bizde de tam tersi baskı var kayınvalideden aman çocuk yapmayın bekleyin diye, kendi kendine konuşuyor kv. O öyle konuşunca duymazdan geliyorum.Sinir ediyor çünkü. Yaşımız da 28, 29 öyle küçük değil yani. Sen ve eşin kaç yaşındasınız? Eşin senden büyükse belki kv ondan da bir an önce olsun diyordur. Yine 3,5 ay daha ve didiklemesi hiç hoş değil. Duymazdan gelin bence sinir olsun. Ya da bu konular çok özel konuşmak istemiyorum diyerek utanmış gibi yapın sert bir şekilde.
Ben 25 yasindayim, esim 31 yasinda evet esimin yasindan dolayi buyuk ihtimalle. Cunku bizim oralarda erken evlenir cocuk yaparlar. Biz okudugumuz icin evlilk boyle oldu

Tam tersi cekingen bir yapiya sahibim , fazla arkadas cevremde yoktur birkac tane kadim dostum disinda. Gereksiz konusmayi sevmem.. Yani bu duruma sebep olan ben degilim emin olabilirsiniz. Sadece insanlari kirmamaya calisiyorum olan bana oluyor. Baskalarinin soylemesi degilde daha ilk aydan itibaren kayinvalidemin ve esimin kardeslerinin yengesinin vs. Telefonda surekli belirtmeleri canimi sıktı. Konu acmaya gelince bana epey faydasi oldugunu dusunuyorum sizi sıktıysam kusura bakmayin
konu açmanın elbette sakıncası yok, ama canın sıkılmış ki konu açmışsın. mesele neden konu açtın değil yani, konu açacak kadar nasıl canını sıkabildi 3.5 aylık evlilikte çocuk konusu.

kır gitsin ya, ne düşünüyorsun, inşallah istediğiniz zaman Allah nasip eder ama benim 4 sene olmadı istediğim halde. Allah göstermesin böyle bir durum olursa ne kadar bunalırsın önünü kesmezsen bunun. kaldı ki keyfi olarak 4-5-10 sene de çocuk istemeyebilirsin. çocuk düşünene kadar milletin tırı vırısını mı dinleyeceksin?

Back
X