• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek yap, yapmayacak misin ? :(

Sir oldugunu nerden cikardinn onu anlamadim? sir olsa kayinvalidemler kesmezdi adagini .. onlarda biliyordu yani herseyi burda yazamayacagim icin bilip bilmeden konusmamak lazim..
00
Bilmiyorum tabiiki nerden bilebilirim anlattıkşarının dışındakileri.
Eltimin olmuyordu ben biliyordum demiştin önceki mesajında
Ona istinaden dedim sır diye.
Sanki kimsenin bilmediği birşeymiş ve sen biliyormuşsun diye anladım okuduğumu.

Yanlış anlamışım sanırım, afedersin:oops:

00
Bilmiyorum tabiiki nerden bilebilirim anlattıkşarının dışındakileri.
Eltimin olmuyordu ben biliyordum demiştin önceki mesajında
Ona istinaden dedim sır diye.
Sanki kimsenin bilmediği birşeymiş ve sen biliyormuşsun diye anladım okuduğumu.

Yanlış anlamışım sanırım, afedersin:oops:
Onemli degil canim ,arkadasin konusuna uzun yazip konuyu saptirmamak adina kisa yazmaya calistm.

Konustum kendisiyle bir iki saniye once farkediyorum ama tutamiyorum diyor.. Baska seylere odaklan dedim olmuyor dedi. Yani bir dk da olan oluyor . aslinda tesebbus ediyoruz ama sonuca varamiyoruz malesef insallah cozumunu bulmaya calisacagim
Dr a gorunsun bı bu utanılacak birşey değil çoğu erkekde var ama bu çocuk odasına engel değil ama cinselliğe engel maalesef bayan istemez sonuçta bizde zevk almak istiyoruz

Ülkemi seviyorum ama bu konularda Avrupa'yı da özlemiyor değilim, orda kimse kimsenin özel hayatına karışmaz. Burda maşallah herkes herkesin yatak odasına bile karışıyor, herşeyi anlatıyor vs. Hiç sevmiyorum. Bence de daha çok yeni evlisiniz ve öncelikle sorununuzu çözmeniz lazım.

Kendimi gördüm hiç umursamayan ne zaman anneliğe hazır hissederseniz o zaman anne olun yıllar geçti hala çocuğum yok hazır hissetmiyorum kendimi

3,5 ayda bu neyin baskısı yahu? Takmayın daha birbirinize yeni yeni alışıyorsunuz zaten cinsel anlamda. Henüz düşünmüyoruz de ısrarla Yıldız Tilbe'nin muhabir Seyhan'la bir roportajı var durmadan allah şifa versin diyordu ne sorarlarsa sorsunlar :D Onun gibi yani sabrınızı koruyup sürekli aynı cevabı verirseniz bir süre sonra sormayı bırakırlar.

yaaa konuyu baltalıyorum ama
green card mı çıktı size?
şu lotteryden mi çıktı?
Green card başvuru düşünüyorsanız her yıl ekim ayında başvurular açılıyor her sene bi kere basvuru hakkiniz var her başvuruda aynı foto kullanırsanız eleniyorsunuz her yil yeni fotoyla başvurun.kendi adınıza başvuru yapın sonra eşiniz varsa eşiniz çocuk varsa çocuklar adina da başvurun şansınız yukselsin dedim gibi fotolar son haliniz olmali ve en az lise mezunu olmalisiniz bide unutmadan ayni yil icinde iki kere basvurursaniz basvurunuz iptal oluyor

Green card başvuru düşünüyorsanız her yıl ekim ayında başvurular açılıyor her sene bi kere basvuru hakkiniz var her başvuruda aynı foto kullanırsanız eleniyorsunuz her yil yeni fotoyla başvurun.kendi adınıza başvuru yapın sonra eşiniz varsa eşiniz çocuk varsa çocuklar adina da başvurun şansınız yukselsin dedim gibi fotolar son haliniz olmali ve en az lise mezunu olmalisiniz bide unutmadan ayni yil icinde iki kere basvurursaniz basvurunuz iptal oluyor

başvurup duruyorum da sonuç yok
doktora yapıyorum 2 yabancı dil biliyorum denebilir
fotolar falan her şey uygun da
şans yok bacım :D
teşekkür ederim valla çevremde hiç çıkan birisi olmamıştı (başvuran da yok)
gerçekten birilerine çıkıyor mu diye şüpheye düşmeye başlamıştım

Ben olsam böyle baskı yapanları bozardım öyle lafı dolaştırmadan direk sanane!! Kırılırlarsa kırılsınlar küssünler umrumda olmaz. Hayatıma karışmalarına izin vermem.

başvurup duruyorum da sonuç yok
doktora yapıyorum 2 yabancı dil biliyorum denebilir
fotolar falan her şey uygun da
şans yok bacım :KK70:
teşekkür ederim valla çevremde hiç çıkan birisi olmamıştı (başvuran da yok)
gerçekten birilerine çıkıyor mu diye şüpheye düşmeye başlamıştım
İmtihandan ben beklentisiz öylesine başvurdum ekimde sen bidaha basvur beklentiye girmeden çıkacak gör bak bana da haber et☺

3,5 ayda bu neyin baskısı yahu? Takmayın daha birbirinize yeni yeni alışıyorsunuz zaten cinsel anlamda. Henüz düşünmüyoruz de ısrarla Yıldız Tilbe'nin muhabir Seyhan'la bir roportajı var durmadan allah şifa versin diyordu ne sorarlarsa sorsunlar :KK70: Onun gibi yani sabrınızı koruyup sürekli aynı cevabı verirseniz bir süre sonra sormayı bırakırlar.

Yalnız sabrını koruyamadı ki, sonunda kadına o..pu seyhan deyiverdi :D

Back
X