- 15 Ekim 2008
- 1.239
- 246
- 648
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur olur cnm merak etme hemen olmuyor zaten ben düşündükten sonra 3. ayımda kaldım bütün yöntemleri denedim tabii o 3 ayda yok yerinden kalkmamalar yatmalar nebilim bacaklarını yukarda tutmalar vs... arkadaşımın 7. ayında oldu mesela
Canim bende senin gibi korkuyordum hep diyordum cocugum olmuyor diye ama evlendikten 11 ay sonra hamile kaldim cok sükür.zaten doktoruma evlendikten 4 ay sonra gitmistim olmuyor bi problem mi var diye doktorum daha yenisin hele bir sene bi gecsin eger hala olmazsa ozaman gel bir bakalim demisti.yani cok fazla takma ve yumurtlama tarihini hesapla emin ol Ise yariyor yani bende ise yaradi takip ettigim ay hamile kaldim rabbime binlerce kez sükrediyorum.insaallah en kisa zamanda seninde bebisin olur canim benim
merak işte yeni evliyim ve korunmuyoruz eşim çok istiyor bi bebeğimiz olsun diye. başlarda istemiyordum ama yavaş yavaş bende alıştırdım bu fikre kendimi. ve 3 ay oldu evleneli, artık stres yapmaya başladım bebeğim mi olmuyor diye :18:
bende hesaplıyorum hep yumurtlama tarihimi. şmdilik bi işe yaramadı. zaten yeni evli olduğumuz için hemen hemen her gün birlikte oluyoruzçok teşekkür ederim canm inşallah, bakalım Allah'ım bebişimi ne zaman vericek bana en doğrusunu o bilir..