bebek yapmaya karar verdikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız ?

tuuba89

şükürler olsun Rabbim
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
1.239
246
648
36
merak işte yeni evliyim ve korunmuyoruz eşim çok istiyor bi bebeğimiz olsun diye. başlarda istemiyordum ama yavaş yavaş bende alıştırdım bu fikre kendimi. ve 3 ay oldu evleneli, artık stres yapmaya başladım bebeğim mi olmuyor diye :18:

olur olur cnm merak etme hemen olmuyor zaten ben düşündükten sonra 3. ayımda kaldım bütün yöntemleri denedim tabii o 3 ayda yok yerinden kalkmamalar yatmalar nebilim bacaklarını yukarda tutmalar vs... arkadaşımın 7. ayında oldu mesela

olur olur cnm merak etme hemen olmuyor zaten ben düşündükten sonra 3. ayımda kaldım bütün yöntemleri denedim tabii o 3 ayda yok yerinden kalkmamalar yatmalar nebilim bacaklarını yukarda tutmalar vs... arkadaşımın 7. ayında oldu mesela

bazısı da hemen kalıyor hamile .. ayy ne bilim stres yapınca o da etkiliyormuş annem öyle diyor, akışına bırakmak lazım en iyisi galiba. bu ay hiç bebek düşünmeden geçirdim ta ki adet zamanıma kadar. 11-12 lerinde olurken 8inde yani dün oldum, bütün hayallerim yıkıldı

Canim bende senin gibi korkuyordum hep diyordum cocugum olmuyor diye ama evlendikten 11 ay sonra hamile kaldim cok sükür.zaten doktoruma evlendikten 4 ay sonra gitmistim olmuyor bi problem mi var diye doktorum daha yenisin hele bir sene bi gecsin eger hala olmazsa ozaman gel bir bakalim demisti.yani cok fazla takma ve yumurtlama tarihini hesapla emin ol Ise yariyor yani bende ise yaradi takip ettigim ay hamile kaldim rabbime binlerce kez sükrediyorum.insaallah en kisa zamanda seninde bebisin olur canim benim

Canim bende senin gibi korkuyordum hep diyordum cocugum olmuyor diye ama evlendikten 11 ay sonra hamile kaldim cok sükür.zaten doktoruma evlendikten 4 ay sonra gitmistim olmuyor bi problem mi var diye doktorum daha yenisin hele bir sene bi gecsin eger hala olmazsa ozaman gel bir bakalim demisti.yani cok fazla takma ve yumurtlama tarihini hesapla emin ol Ise yariyor yani bende ise yaradi takip ettigim ay hamile kaldim rabbime binlerce kez sükrediyorum.insaallah en kisa zamanda seninde bebisin olur canim benim

bende hesaplıyorum hep yumurtlama tarihimi. şmdilik bi işe yaramadı. zaten yeni evli olduğumuz için hemen hemen her gün birlikte oluyoruz :17: çok teşekkür ederim canm inşallah, bakalım Allah'ım bebişimi ne zaman vericek bana en doğrusunu o bilir..

Ovülasyon testlerini öneririm. Testleri kullanmaya başladıktan 3 ay sonra hamile kaldım.
Toplamda 8 ay sürdü denememiz.

her gün ilişkiye girmek sperm kalitesini düşürdüğü için önerilmez. iki günde bir çalışın. adetin ilk gününü bir sayarak 12.-16. günler arasını özellikle değerlendirin. ama dediğim gibi her gün değil. yine de olmazsa ilişkiden sonra kalçanızın altına yastık koyarak bacaklarınızı dikin, duvara dayayın. çook istiyorum diyorsanız ''silkelet hamiş kal'' başlığını okuyun :) ben daha ne deyim artık :) sağlıklı bebişler :)

merak işte yeni evliyim ve korunmuyoruz eşim çok istiyor bi bebeğimiz olsun diye. başlarda istemiyordum ama yavaş yavaş bende alıştırdım bu fikre kendimi. ve 3 ay oldu evleneli, artık stres yapmaya başladım bebeğim mi olmuyor diye :18:

Bende 4.ayda hamile kaldim. Yumurylama gunlerini iyi takip et. Adetin bittikten sonra iliskiye basla diger adetine kadar bir gun arayla iliskiye gir. Ben gecen ay yumurtlama gunumu takip etmek icin ovulasyon testi kullandim ama koyu iki cizgiyi goremedim yumurtlamiyorum sandim. Dedim yinede bos gecmeyelim bir gun arayla iliskiye devam ettim ve hamileyim. Aydan aya yumurtlama gunu degisebiliyor. Iliskiden sonra yatim saatten fazla ayaklarimi daha yuksek biyere uzatip yattim. Ve hemen dus almadim. Bunlara dikkat et. Ve ayrica sunu unutma hamile kalamamak her zaman bir hastaligin gostergesi degildir. Hicbir saglik sorunu olmadigi halde senelerce ugrasanlarda var. Hastamiyim diye dusunme, strea yapma. Bende onceki aylarda acaba olmicakmi, neden hamile kalamiyorum diye bos yere uzdum kendimi. Ama cok sukur Rabbim bu ay verdi.

istedikten 4 ay sonra hamile kaldım ama kalmadan önce mutlaka doktora git gerekli kontrollerini ol folik asit içmeye başla düzenli dengeli beslen stres yapma çocuğu düşünerek eşinle birlikte olma bende sen gibi kafama takıyordum neden kalamıyorum sorun mu var diye ama yokmuş

bende hesaplıyorum hep yumurtlama tarihimi. şmdilik bi işe yaramadı. zaten yeni evli olduğumuz için hemen hemen her gün birlikte oluyoruz :17: çok teşekkür ederim canm inşallah, bakalım Allah'ım bebişimi ne zaman vericek bana en doğrusunu o bilir..

Cok fazla iliskiye girmek sperm kalitesini dusuruyor. Bir gun ara vererek devam et. Ayni sekilde bi kac gun ara vermek de spermlerin birikmesine sebep oluyor o zamanda sperm hozi ve kalitesine yine cok iyi olmuyor. Her iliski arasinda 1 gun bos gecmek en guzeli.

hapı bıraktıktan 7-8 ay sonra kaldım bende.. yumurtlama günlerimi takip ediyordum eşimde öğrenmişti artık:) Bizim sizin gibi öyle sık olmadığı için takvim yöntemi iyi bence. Ama senin ztn düzenli imiş bence takvimede gerek yok illaki yumurtlama zmanına denk gelir. Ama bi arkadaşında dediği gibi adet tarihleri düzenliyse ilk günden say 11-17. günler arasını iyi değerlendir ve günaşırı ilişki önemli hergün değil..
bu arada bir doktora gidebilirsin beklemene gerek yok ben düşünmeye başlayınca hemen gidip smear testi yaptırdım ve bana iltihap var ilaç kullanman lazım yoksa hamile kalman zor bu şekilde demişti. İlaç kullanmıştım.Mesela böyle ön önlemlerle başla için rahat olur. Acele etme dicem ama elde dedğil biliyorum yinede sabır:)

Back
X