Bebek yaşamıyorsa kan değerlerim neden yükseldi?

teşekkür ederim beklicem baska doktorlarada gidicem tabi bu arada.

teşekkür ederim beklicem baska doktorlarada gidicem tabi bu arada.

valla ben de 5. haftada kalp atışı olduğunu bilmiyodum. kalp atışı 6-8. haftalarda duyulur diye biliyorum. bence içini ferah tut. bebeğimin kalbi 1 hafta içinde zaten atacak diye düşün sürekli. hangi şehirde yaşıyorsun dr. tavsiye edebilirim. kesinlikle kalp atışını bekleyen kürtaj karşıtı bir dr. devlet hastanesinde ama.

istanbul sarıgazide yaşıyorum.özel bölge hastenesine gidiyordum.Ama artık gitmicem.

istanbul sarıgazide yaşıyorum.özel bölge hastenesine gidiyordum.Ama artık gitmicem.

hımm, ben ankaradayım malesef..canım benim yanımda yatan bi kız vardı. 7 haftalık. özel hastane almamız gerekir demiş. hastaneye gelince kalp atışı yok diye asistanlar da kürtaj olacaksın demişler. dr. geldi. bu kız niye yatıyor burda, taburcusunu verin gitsin evine yatsın dedi. 1 hafta sonra gel dedi yolladı kızı. sen de sakın sıkma canını. moralini yüksek tut. 5 hafta çok erken..

tmm cnm çok tşkkr ederim :)

kan değeri nasıl peki bir bilginiz varmı .?

Kan değeri ile ilgili hiçbirşey hatırlamıyorum canım ben geçen sene martta hamile kalmıştım. 4 nisanda öğrendiğimde 5 haftalıktı 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim demişti doktorum. Zaten ancak 8 haftalıkken duyulabiliyor kalp atışı. İçini ferah tut.

canim ben doktor minure.sana ozelde yazdim,,,daha 4 nisan son adetin 2 hafta sonra yumurtalam hesaplarsan 18-19 nisan hamile kalmissin...bebegin kalp atislariysa sadece 4. haftada belli olur...iki haftalik bebekte kalp atislari baslar ama ultrasonda bu seseler duyulmaz...4 haftalik kesin duyulur...yumurtalamadan hesapdagimiz zaman senin bebegin daha 3 haftalik mayisin 20si git kesin kalp atislari duyulucak.bebegin sapa saglam,,,hamilelikte var,,,ama bazi doktorlar son adetden hesapladigi icin 2 hafta fazla soyluyorlar ve sizide korkutuyorlar,,daha duyulmasina 1 hafta var...emin ol...

Çok teşkkr ederim saolun msjnızı okudum.

tatlım bebeğin kalp atısları 6. haftadan sonra alabilirsin... benim ilk bebekte 6. haftada duyulmustu.. bu bebeğim de 7. haftalıkken gittim dr.a o zaman duydum... telas yapma gerekrise iki dr.a git... hatta durumun varsa ve bulunduğun ilde ( profil bilgilerine bakmadım ) özel hastane varsa oraya da baktır derim

5 +4 hamileyim doktorum özellikle 5. haftada duyamayız 6. haftanın sonlarına doğru gel duyalım dedi canını sıkma duymamanz normal umarım onümzdeki haftalarda duyarsınz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…