- Konu Sahibi elifsahin1993
-
canim sakin kurtaj filan yaptirma 8. hafta dolana kadar bekle.
hem 5. haftada kalp attigi nerde gorulmus ya biz keseyi ancak gorduk
doktor 1 hafta sonra gel dedi benimki biraz riskli gebelik diye yok 8. hafta cagiracakti ben 6+4 gibi gidicem o zaman
belki duyarim ama duymasamda beklicem 8. haftaya kadar yolu var gec dollenme oluyor bazende cihaz eski oluyor
sen icini rahat tutu 5. haftasinda kalp atani duymadim ben en erken 6. hafta oda tam zamaninda yumurtlama olmussa br ihtimal yani
teşekkür ederim beklicem baska doktorlarada gidicem tabi bu arada.
valla ben de 5. haftada kalp atışı olduğunu bilmiyodum. kalp atışı 6-8. haftalarda duyulur diye biliyorum. bence içini ferah tut. bebeğimin kalbi 1 hafta içinde zaten atacak diye düşün sürekli. hangi şehirde yaşıyorsun dr. tavsiye edebilirim. kesinlikle kalp atışını bekleyen kürtaj karşıtı bir dr. devlet hastanesinde ama.
istanbul sarıgazide yaşıyorum.özel bölge hastenesine gidiyordum.Ama artık gitmicem.
hımm, ben ankaradayım malesef..canım benim yanımda yatan bi kız vardı. 7 haftalık. özel hastane almamız gerekir demiş. hastaneye gelince kalp atışı yok diye asistanlar da kürtaj olacaksın demişler. dr. geldi. bu kız niye yatıyor burda, taburcusunu verin gitsin evine yatsın dedi. 1 hafta sonra gel dedi yolladı kızı. sen de sakın sıkma canını. moralini yüksek tut. 5 hafta çok erken..
kan değeri nasıl peki bir bilginiz varmı .?
Kan değeri ile ilgili hiçbirşey hatırlamıyorum canım ben geçen sene martta hamile kalmıştım. 4 nisanda öğrendiğimde 5 haftalıktı 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim demişti doktorum. Zaten ancak 8 haftalıkken duyulabiliyor kalp atışı. İçini ferah tut.
çok teşekkür ederim cnm.
canim ben doktor minure.sana ozelde yazdim,,,daha 4 nisan son adetin 2 hafta sonra yumurtalam hesaplarsan 18-19 nisan hamile kalmissin...bebegin kalp atislariysa sadece 4. haftada belli olur...iki haftalik bebekte kalp atislari baslar ama ultrasonda bu seseler duyulmaz...4 haftalik kesin duyulur...yumurtalamadan hesapdagimiz zaman senin bebegin daha 3 haftalik mayisin 20si git kesin kalp atislari duyulucak.bebegin sapa saglam,,,hamilelikte var,,,ama bazi doktorlar son adetden hesapladigi icin 2 hafta fazla soyluyorlar ve sizide korkutuyorlar,,daha duyulmasina 1 hafta var...emin ol...
Elifcim kalp atışları ancak 6-7 haftada görülür.3. Gebeliğim su anda tecrübeye sabitte:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?