• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek yatağı sorunu

Ben ikea ahşap yatak kullanıyorum anne yanı gibi de kullanılıyor ilk aylar tek tarafın iskeletini kaldırıpyatağıma dayadım.
Herhangi bir anne yanı sonrası Montessori diyorum ben

Ben ikea ahşap yatak kullanıyorum anne yanı gibi de kullanılıyor ilk aylar tek tarafın iskeletini kaldırıpyatağıma dayadım.
Herhangi bir anne yanı sonrası Montessori diyorum ben
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim sallanamayan olanlardan mı bahsediyorsunuz

Bebekler sallanmayınca sorun çıkarıyor mu siz olsaydınız sallanan mı alırdınız tecrübelerinuzden sonra

Valla bebekler ilk 3 ay sallanmak istiyor. kucakta ayakta her türlü sallıyorum onu denemediğim için rahatlatır mıydı bilmiyorum ama bebekler temas istiyor genelde. Sallanan faydalı olabilir tabi.

Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.Memnun kaldığınız yatağın markası ne acaba bir de gıcırdatma kırılma vs oluyor mu
Bence çoğu aynı. Ben 1.5 yaşa kadar yeğenimin park beşiği vardı onu kullandım gıcırdama oldu yenisini aldım 2.5 sene kullandık onda olmadı prego arizona idi. Hatta onu şimdi bahçe evine götürdük kullanılıyor hala

Back
X