haklısın canım aynen öyle oldu evlenene kadar da evlilik ne zaman dediler. üstlerine vazifeymiş gibiOooo bence hiç sıkma canını canım...
Bekarkende daha evlenmiyor musun derler...
İlk çocuk olur ikinci ne zaman derler.... derler de derler yani...
Yeter ki hayırlısı olsun duyma bence....
aynen yaa yalnız senin kayınvalidene de bravo. benimki böyle bir şey demeye cesaret edemez heralde. sanki korunuyorum dediğinde yalan söylüyosun. bir de hiç alakasız insanlar meraba diyosun karşılaşıosun bebek varmı diyo. sanane yaa sananee. olsa ya karnımda olur ya kucağımda yada söylerim saklıcak halim yok yaBende varımmmm bende bıktımm bu tarz sorulardan onları ne ılgılendırıyosaaa ustlerınde gıymeye dogru durust t-shırt bulamazlar ama patır patır dogururlar ondan sonrada allah'tan deyıp gecıstırırler tamam hersey allahtan ona bıseydemıyorum ama bende 2 sene korunmasaydımm belkı benımde olurduu bıde baskalrını deŞerler hayret bısı yanı.kayınvalıdem,kocamın Üvey ablasıı,komsular sohbet kılıtlenınce bı yerlerde mutlaka soruyolar olsa haberınız olur zatenn.korundugumu soledıgımde kayınvalıdeme; kayınvalıdem bana olmuyosa doktora gıt bıle dedı yanı sınır olmustum destek olmaları gerekırkenn bole daha cok strese sokuyolar
Ben bıdahakıne sorarlarsa olursa solerım dıcem en kesın ve katİİ cvb bu sanırsammm
evet canım en iyi cevap bir daha da sormaz k,imse. hadi gene onlar eşinin ailesi. onlar için torun sahibi olmak önemli. ama benimkiler direk dış kapının mandalları yani yok kayınvalidemin kuzeni yok komşusu yok okuldan hiç görüşmeyip de karşılaştığım bir arkadaşım falan... hayatımda kimseye sormadım bunu sormamda beni ne ilgilendirsin
bazıları düşücesizlikle yapıyor bazıları da art niyetle o da hissediliyor zatenklava:hala doğuramadınmı sen manasında.
iyi akşamlar canım görüşürüzYaksamlar herkese cıkıyorum ben
uff bıkmak ne kelimee artıkkk kimseyle görüşmek istemiyorummmmmmmmmm
sanki 5 10 yıllık evliyim daha 1,5yıl oldu ve sorular 1,5yıldır devam ediyorrrrrrr sıkıldım artıkkkk
sanki hamurdan bişi yapıyorusss bebe kbu yaaa öle şıp dedinmi olmuyooo
chablisim hislerime tercüman oldun arkadaşımmarkadaşlar ağustosta iki yıllık evli olucaz. kendi anne babalarımız dışında herkes ama herkes bu soruyu sorup duruyor. hem de evlendiğimizden beri. ama tabi son zamanlarda çok sıklaştı. abartmıyorum hergün biri mutlaka soruyor. duymadığım gün yok. arkadaşlardan tutun akrabalara saçma sapan insanlara kadar.
ben bunaldım. bebek için daha yeni plan yaptık. allah nasip ederse bu yaz istiyoruz, tabi kısmet bu iş.ama herkese bakalım belli olmaz diyip geçiştiriyorum daha fazla deşmesinler diye.
insanlar ne kadar meraklı başkalarıın hayatını eşelemeye.
siz de bıkmadınız mı benim gibi bu saçma sapan sorulardan???klava:
arkadaşlar ağustosta iki yıllık evli olucaz. kendi anne babalarımız dışında herkes ama herkes bu soruyu sorup duruyor. hem de evlendiğimizden beri. ama tabi son zamanlarda çok sıklaştı. abartmıyorum hergün biri mutlaka soruyor. duymadığım gün yok. arkadaşlardan tutun akrabalara saçma sapan insanlara kadar.
ben bunaldım. bebek için daha yeni plan yaptık. allah nasip ederse bu yaz istiyoruz, tabi kısmet bu iş.ama herkese bakalım belli olmaz diyip geçiştiriyorum daha fazla deşmesinler diye.
insanlar ne kadar meraklı başkalarıın hayatını eşelemeye.
siz de bıkmadınız mı benim gibi bu saçma sapan sorulardan???klava:
patavatsızlıkk işte cnm :1ninca:evet dimple cım biz gene iyiyiz daha yolun başındayız. ya senelerce çocuk sahibi olmak için uğraşanlar napsın. kimbilir onlar ne çok çekiyordur bu sorulardan. ne üzücüdür :sinifsinif:
benim de bugün adliyede okuldan (erkek!) bir arkadaşım sordu merhaba dedi ve ee bebek yokmu daha dedi. yuh dedim yüzüne direk. bir kişi de sormasın şunu bir gün de duymıyım dedim. yapınca nolcak acaba. alıp kendileri bakcaklar sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?