"Bebek yok mu hala?" sorusundan bıkanlar...

5 yıl boyunca hiç niyetlenmedim bebek için. Hap kullandım zaten. Soranlara da "biz daha sevgililiğimizi yaşıyoruz" dedim. Ağızlarını kapatın kızlar. Hiiiiiç laf vermeyin, millete ne ayol...

slm kıslar günaydın chablissscim çok güzel bir konuya değimişsin cnm bende bu tür sorulardan bunalmış bulunmaktayım daha 1 senemiz oldu yeni istemiyoruz yaa allaha allah artık çok istiyorum ama soranlara daha erken diyorum yeter bıktım sorulardan hayat onların hayatı mı bizim hayatımız yeni tanıştıım biri geçen hafta olmuyormu istemiyormusunuz diyor yaaa hayret bişi
senmi bakacaksın dedim bakarım walla diyo bi de utanmadan
olmuyorsa da artık tedavi mi edecek ohh mu diyecek bilemedim
aslında bu tür sorular birazda kıskançlıktan geliyor bence
takmayalım kafamıza hayatımızı yaşayalım herkesi boşverin biz kendimiz için yaşıyoruz
kimisi neden ok diyor kimisi yapmayın daa erken yeni evlisiniz birbirinizi tanıyın diyor
ne yaparsnız yapın olumlu ya da olumsuz karşılayacak insanlar mevcuttur takmayıııııın :umursamaz: :teytey:
her zaman allaha şükredelim onun bi bildiği vardır

haklısın arkadaşımm :1ninca:

selam canım tekrardan bir de o var yaa yaşın gelmiş ben daha 25 yaşındayım yaşıtlarım yeni yeni evleniyor ne yaşım gelmiş acabalmaz:
inşallah erkenden gelir bebişin tatlım daha çok başındayız dediğin gibi. doğunca da alın size çocuk dersin kaydirigubbakcemile3
canım bizde aynen daha düşünmüyoruz falan diyoruz. söylemedik kimseye. kimsenin de bilmesi gerekmiyor. eşimin bir arkadaşı ve eşi dünyaya ilan ettiler biz çocuk yapcaz karar verdik diye. şimdi 3 ay oldu yok bişey. millet o kadar çok sıkıştırıyorki panik oldular doktora bile gittiler sorunmu var diye. doktor geri göndermiş 6 ay sonra gelin diye a.s
canım inşallah bir an önce kız çocuk muradına erersin. ama bir sorun yokki demekki ilki olmuş .bence stres yapıyor olabilirisn bu kadar baskı sonucu.
ayrıca kız erkek onu ancak Allah bilir hayatım bu kadar dert etme Allahtan gelen her türlü makbuldür. yeterki sağlıklı olsun:Saruboceq:
o bisey miiii benim görümcem en son ne zaman adet oldun diye sordu klava: dövcem heee
bravo valla ilişki günlerinizi de işaretlesin takvime de tam olsun kaydirigubbakcemile3

selam canım o nasıl laf öyle olmuyor mu olmasa sana mı söylicek allah allah yaaa. ben de kıskançlıktan geldiğini düşünüyorum bir çoğunun. hani senin hamile falan olmaman zevk veriyor böyle tiplere. yarası varsa deşiyim misali. ya kendi çocuğu vardır kendini üstün göstermek için yapıyordur. yada onun da olmuyordur kendi egosunu rahatlatmak için yapıyordur. klava:

benım yasım 22 daha agustosta 1 yıllık evlı olcam etraftan ve kaynanamın sozlerınden bıktım artık ama kaynanama ınat 2 ay ara verecegım cocuk meselesıne

xxxxxangel bakarsın iki aylık arada o rahatlıkla geliverir bebişi sen de bi torba kına alırsın kaynanana

kaydirigubbakcemile3 ay sağolsun benimki daha ağzına almadı öyle bir şey istiyordur kesin ama cesaret edemiyor bana sormaya. rüyasında beni bebekle görmüş falan çaktırmadan dokunduruyor ben de salağa yatıyorum :roflol:

kaydirigubbakcemile3 özocum çok beğendim canım bu cevabı süpermiş böyle dicem bundan sonra soranlara. suratlarındaki ifadeyi çok merak ediyorum yyaaa öyle kalakalırsın işte dicem sonra da kaydirigubbakcemile3

fikir süpermiş denemek lazım bi de bu soruyu niye bayana sorarlar ben anlamam oğluna sorsun alla allaaaaaa

sanki ben mikserde yapcam
:roflol:aaaaa unuttunmu isimcim çamurdan yapıyoruz biz onları fırında pişiriyoruz sonra da çocuk oluyo laelaelaelaelae
bence oğullarına sormak yemediği gibi kadınların damarına basmak da tatlı geliyo olabilir klava:

banada kimse cesaret edemiyor sormaya ama başlamışlardır arkamdan konuşmalar.... benden sonra evlenenlerin herkeslerin oldu bebişi bir ben kaldım aralarında.... birde kendimize sorma kısmı var. her ay yine mi yok... :sinifsinif: bu bebişler bize de süpriz yapmak istiyorlar anlaşılan..lülülülülülü

en komigi balayından dondugumuz gun babannemin "yeter artik kizim korunmayın bir an evvel cocuk yapın" deyisiydi lülülülülülü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…