- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 43
- 163
haklısın arkadaşımm :1ninca:selam tatlımmm
eğer insanların soru sormasına takılıyosan hayatının her evresinde karşılaşırsın inan
evlendiğimizde ilk bir yıl bebek düşünmedik ikinci yılımın dolmasına yakın kızım oldu
o süre zarfında hep sordularr bebek yokmu diyeee
ilk bebeğim oldu ikinci olana kadar tam 5 yıl sordular ikinci nezaman olcak diyeee bunada amenna dedikk
şimdide herkes soruyo iki kızın var üçüncü erkek istemiyomusun diyeeee
artık bıktım sorulardannn
herkesin ağzının payını veriyorummm
eğer eşimin tarafındansa soran üçüncü erkeği yapcaz ama sizin oğlunuzda sorun var erkek yapamıyo diyorummm
çünkü artık bıktımm
yaklaşık 11 yıldır herkes habire bişey soruyooo
kısacası bebeğin olsada sorular bitecek sanmaaaaaaa
selam canım tekrardan bir de o var yaa yaşın gelmiş ben daha 25 yaşındayım yaşıtlarım yeni yeni evleniyor ne yaşım gelmiş acabaselam chabliss burada da karsılastık kaydirigubbakcemile5
herkes soruyo artık bana da fenalik geldi, 1.5 haftaya bizim de 2. evlilik yıldonumumuz ve millet artık beni gorur gormez otomatikman o soruyu soruyo anlamiyorum hep bir "next level" meselesi mi olacak yani?? yani hep bi beklenti mi olacak bu insanları doyurmak icin?
hele bebiş denemelerine basladıgımızdan beri artik iyice canım sıkılır oldu (bu ay 2. denemeydi tutmadi yine ama daha yolun cok basındayım)
"hamile misin yuzune nur gelmis" diyen mi istersin? "dıdısının dıdısının cocugu olmus siz ne zaman dusunuyorsunuz "diyen mi? "ay kızım yaşın gelmis artık bir an evvel dogur" diyen mi? (bu arada daha yasım 27 )
size ne ya???????? cocugum olsa zaten karnımda olur gorursun 2-3 ay icinde şişerim sabret bekle di mi.. daha kendi annem babam- kayınvalidemler sormamıs siz kimsiniz?!?!?klava: klava:
canım bizde aynen daha düşünmüyoruz falan diyoruz. söylemedik kimseye. kimsenin de bilmesi gerekmiyor. eşimin bir arkadaşı ve eşi dünyaya ilan ettiler biz çocuk yapcaz karar verdik diye. şimdi 3 ay oldu yok bişey. millet o kadar çok sıkıştırıyorki panik oldular doktora bile gittiler sorunmu var diye. doktor geri göndermiş 6 ay sonra gelin diye a.skatiliyorum size kizlar ama bukadar takmayin kafaniza. banada cok sIk soran oluyo, ama ben, biz daha düsünmüyoruz deyip gecistiriyorum.yerimseniben evet kiziyorum bende hemde cok kiziyorum ama napalim cahil insanlar iste. hem biz esimle kimseye söylememeye karar verdik. sürpriz olucak herkese. :kedi:coook yakin arkadaslarim bile bilmiyo korunmadigimizi niye bilsinlerki onlara ne.. ailemden de birtek annem biliyo... annecigim destek oluyo bana..
insallah insallaaahh en yakin zamanda kavusuruz bebelerimize..:Saruboceq:
canım inşallah bir an önce kız çocuk muradına erersin. ama bir sorun yokki demekki ilki olmuş .bence stres yapıyor olabilirisn bu kadar baskı sonucu.benim 9 yaşında oğlum varr..4 senedir 2. için uğraşıyorumm..olmuyoo daakafamçokkarıştı...inanın kimi görsem aynı soru bebek yokmuu..artık soranlara yapmıyoruz 1 tane yeter diyorumm...ama dün annemle konuşuyoruz baban kız torun istiyo kızım 1 tane daha yap hem oğlanada kardeş olur dedii..anne bebeğim olmuyo diyemedimm:gitme:yawww kızlar benim ne yapıp ne edip bi kız doğurmam lazımm..babam çokkkk istiyo kız torunn..5 erkek torunu varr..diğerleri artık çocuk yapmıyo..2.şer tane yaptılarr..yani ihale bana kaldııı..kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bravo valla ilişki günlerinizi de işaretlesin takvime de tam olsun kaydirigubbakcemile3o bisey miiii benim görümcem en son ne zaman adet oldun diye sorduklava: dövcem heee
slm kıslar günaydın chablissscim çok güzel bir konuya değimişsin cnm bende bu tür sorulardan bunalmış bulunmaktayım daha 1 senemiz oldu yeni istemiyoruz yaa allaha allah artık çok istiyorum ama soranlara daha erken diyorum yeter bıktım sorulardan hayat onların hayatı mı bizim hayatımız yeni tanıştıım biri geçen hafta olmuyormu istemiyormusunuz diyor yaaa hayret bişi
senmi bakacaksın dedim bakarım walla diyo bi de utanmadan
olmuyorsa da artık tedavi mi edecek ohh mu diyecek bilemedim
aslında bu tür sorular birazda kıskançlıktan geliyor bence
takmayalım kafamıza hayatımızı yaşayalım herkesi boşverin biz kendimiz için yaşıyoruz
kimisi neden ok diyor kimisi yapmayın daa erken yeni evlisiniz birbirinizi tanıyın diyor
ne yaparsnız yapın olumlu ya da olumsuz karşılayacak insanlar mevcuttur takmayıııııın :umursamaz: :teytey:
her zaman allaha şükredelim onun bi bildiği vardır
:roflol:aaaaa unuttunmu isimcim çamurdan yapıyoruz biz onları fırında pişiriyoruz sonra da çocuk oluyo laelaelaelaelaesanki ben mikserde yapcam
xxxxxangel bakarsın iki aylık arada o rahatlıkla geliverir bebişi sen de bi torba kına alırsın kaynanana
en komigi balayından dondugumuz gun babannemin "yeter artik kizim korunmayın bir an evvel cocuk yapın" deyisiydi lülülülülülü
bu süperdien komigi balayından dondugumuz gun babannemin "yeter artik kizim korunmayın bir an evvel cocuk yapın" deyisiydi lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?