"Bebek yok mu hala?" sorusundan bıkanlar...

bence de söylenmemeli chabliscim lmaz:
insan başkalarına karşı sorumlu hisseder kendini yasakkelime
iyice strese girer olmadıkça daha çok girerr

evet tatlım ben anneme bile söylemedim
ek yakın arkadaşıma söylemedim söylemem de. bakışlar bile eleverir insanları noldu çocuk işi derken mesela. o da çok gererzaten özel bir konu kime neki

tabiikiii..
bende söylemedim, ne annem ne başka bi arkadaşıma lmaz:

ben başta bu hatayı myaptımm..bir tane çocuğum vardıya 2.side hemen olur sanıyodumm..2. düşünüyomusun diyenlere evet diyodumm...1.yıldan sonra acayip bunalttılar..olur olmaz yerde çocuk yokmu hala diye soruyolardı..en siniride 2.yıldan sonra ayol ben senin üstüne 2.de yaptım demelerikötükedihüso..millet benim rahmimin derdine düştü..herkes dr kesiliyodu..şimdi kimse laf ettirmiyomm..millete ne diyorumm acayip bozuluyolarr..çocuk mocuk istemiyom diyommm

pelincim hiçbişey söylemediğimiz halde bin kere soruyolar sen naptın öyle kuşum söylenirm,i hiç kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana en iyisi öyle ağızlarının payını vermek sus sus ses çıkarma nereye kadar o zaman sanki vazmı geçiyolar yooo aynen devam
ben de ilk sorana neler dicemki görün aldım gazı :lepi:

ilk ayımızdan itibaren hep hep hep.... şuan 1,5senelik evliyim..
herkesten öte biz istiyoruz ama yok yok yok.. varda bizmi yapmıyoruzlmaz:
bende çok sıkıldım bu sorudan ilk aydan beri tedavi görüyorum.. 3aşılamayı geride bıraktım şuan tüpbebek yaptırdım sonuç bekliyorum.. kendi ailem dışında herkese düşünmediğimizi bastıra bastıra söylüyoruz.. inş. bu defa hayırla-sağlıkla kavuşursak meleğimize,camiden anons yaptırcaz artık...:kedi:

cık cık cıkkk insanları anlayamıyorum yaa
bir de utanmadan, düşünmeden "2.yıldan sonra ayol ben senin üstüne 2.de yaptım" mı diyorlarr, pesss :1closedeyes:
şuan en iyisini yapıyorsun, insanlarla uğraşmak ne zor yaa kaydirigubbakcemile
:roflol: alkisalkisalkis

canım yaa en çok da böyle bir durumda sinir bozar üzer zaten bu yaklaşım. inşallah güzel bir sonuç alırsınız bu sefer kk kadınlarından dualarımı eksik etmiyorum zaten :Saruboceq:

inşaallah canım tüp bebek sonucun güzel olurr..ne zaman belli olacak sonuçç..bende ekimde 2. aşılamayı yaptırcam..yine olmazsa tüp bebeğe geçecem direk..

kıslar ben artıkk o soruyu soranları susturabılcegımmm cunkuu hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ya arkadaslar haklisiniz bende bu tip sorulari sevmiyorum bu sorular aliskanlik haline gelmis nasilki tanimadik bir insanla ilk defa bir araya gelindiginde nerelisin diye soruluyorsa, tanilan insanlarada bebek yokmu daha sorusu cok sorulur bu turk insaninda huy olmus yani can cikar ama huy cikmaz :)))))))

kıslar ben artıkk o soruyu soranları susturabılcegımmm cunkuu hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hayırlı uğurlu olsun canımmmhihoyyyt
ben hamiş değilim ama o suruyu soranları susturuyorumm..bidaha sormaya cesaret edemiyolarr:jeyyar::mymeka:..ayyy ben çok cadoloz bi karı oldummm daaa:roflol:

ayyyyy canım yaaa çok sevindimmmm detay ver bize ne kadardır istiyordun ne yaptın da bu ay oldu. ve ne kadarlık hamilesin çok tebrik ederim darısı başımıza
hayırlı uğurlu olsun canımmmhihoyyyt
ben hamiş değilim ama o suruyu soranları susturuyorumm..bidaha sormaya cesaret edemiyolarr:jeyyar::mymeka:..ayyy ben çok cadoloz bi karı oldummm daaa:roflol:

kaydirigubbakcemile3olsun canım yaaa öyle olmak lazım nerde cadoloz var onların kafası rahat koyuyo lafı geçiyo bende öyle yaptım geçen gün birine bakakaldı suratıma :roflol:

Yarın gdecegım doktora 11 rendavum bsey yapmadımm korunmayı bıraktımm 1,5 ay sonra hamıs kaldımm asermıyorum da neden anlamadım hesaplarıma gre 6 haftalık oldu bgun tammm

ay inşallah bende bu kadar kolay hamile kalırım da aylarca uğraşmam. herkese nasip etisn allah. inşallah herşey yolunda gider doktorda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…