- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
bence de söylenmemeli chabliscimcanım bizde aynen daha düşünmüyoruz falan diyoruz. söylemedik kimseye. kimsenin de bilmesi gerekmiyor. eşimin bir arkadaşı ve eşi dünyaya ilan ettiler biz çocuk yapcaz karar verdik diye. şimdi 3 ay oldu yok bişey. millet o kadar çok sıkıştırıyorki panik oldular doktora bile gittiler sorunmu var diye. doktor geri göndermiş 6 ay sonra gelin diye a.s
xxxxxangel bakarsın iki aylık arada o rahatlıkla geliverir bebişi sen de bi torba kına alırsın kaynanana
tabiikiii..
bende söylemedim, ne annem ne başka bi arkadaşımalmaz:
ben başta bu hatayı myaptımm..bir tane çocuğum vardıya 2.side hemen olur sanıyodumm..2. düşünüyomusun diyenlere evet diyodumm...1.yıldan sonra acayip bunalttılar..olur olmaz yerde çocuk yokmu hala diye soruyolardı..en siniride 2.yıldan sonra ayol ben senin üstüne 2.de yaptım demelerikötükedihüso..millet benim rahmimin derdine düştü..herkes dr kesiliyodu..şimdi kimse laf ettirmiyomm..millete ne diyorumm acayip bozuluyolarr..çocuk mocuk istemiyom diyommm
cık cık cıkkkben başta bu hatayı myaptımm..bir tane çocuğum vardıya 2.side hemen olur sanıyodumm..2. düşünüyomusun diyenlere evet diyodumm...1.yıldan sonra acayip bunalttılar..olur olmaz yerde çocuk yokmu hala diye soruyolardı..en siniride 2.yıldan sonra ayol ben senin üstüne 2.de yaptım demelerikötükedihüso..millet benim rahmimin derdine düştü..herkes dr kesiliyodu..şimdi kimse laf ettirmiyomm..millete ne diyorumm acayip bozuluyolarr..çocuk mocuk istemiyom diyommm
:roflol: alkisalkisalkispelincim hiçbişey söylemediğimiz halde bin kere soruyolar sen naptın öyle kuşum söylenirm,i hiç kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana en iyisi öyle ağızlarının payını vermek sus sus ses çıkarma nereye kadar o zaman sanki vazmı geçiyolar yooo aynen devam
ben de ilk sorana neler dicemki görün aldım gazı :lepi:
ilk ayımızdan itibaren hep hep hep.... şuan 1,5senelik evliyim..
herkesten öte biz istiyoruz ama yok yok yok.. varda bizmi yapmıyoruzlmaz:
bende çok sıkıldım bu sorudan ilk aydan beri tedavi görüyorum.. 3aşılamayı geride bıraktım şuan tüpbebek yaptırdım sonuç bekliyorum.. kendi ailem dışında herkese düşünmediğimizi bastıra bastıra söylüyoruz.. inş. bu defa hayırla-sağlıkla kavuşursak meleğimize,camiden anons yaptırcaz artık...:kedi:
ilk ayımızdan itibaren hep hep hep.... şuan 1,5senelik evliyim..
herkesten öte biz istiyoruz ama yok yok yok.. varda bizmi yapmıyoruzlmaz:
bende çok sıkıldım bu sorudan ilk aydan beri tedavi görüyorum.. 3aşılamayı geride bıraktım şuan tüpbebek yaptırdım sonuç bekliyorum.. kendi ailem dışında herkese düşünmediğimizi bastıra bastıra söylüyoruz.. inş. bu defa hayırla-sağlıkla kavuşursak meleğimize,camiden anons yaptırcaz artık...:kedi:
aminn canım RABBİM hepimizin yüzünü güldürsün inş... benim çarşamba test günüm..inşaallah canım tüp bebek sonucun güzel olurr..ne zaman belli olacak sonuçç..bende ekimde 2. aşılamayı yaptırcam..yine olmazsa tüp bebeğe geçecem direk..
aminn canım RABBİM hepimizin yüzünü güldürsün inş... benim çarşamba test günüm..
kıslar ben artıkk o soruyu soranları susturabılcegımmm cunkuu hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyyyy canım yaaa çok sevindimmmm detay ver bize ne kadardır istiyordun ne yaptın da bu ay oldu. ve ne kadarlık hamilesin çok tebrik ederim darısı başımızakıslar ben artıkk o soruyu soranları susturabılcegımmm cunkuu hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayırlı uğurlu olsun canımmmhihoyyyt
ben hamiş değilim ama o suruyu soranları susturuyorumm..bidaha sormaya cesaret edemiyolarr:jeyyar::mymeka:..ayyy ben çok cadoloz bi karı oldummm daaa:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?