Bebek yüzde 90 erkek denilip kız çıkan var mı

Ogungelecek

Hepimiz insanız
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2014
703
306
103
Arkadaşlar Merhaba! İkinci bebeğime hamileyim kız hissediyordum dr çok büyük ihtimalle erkek bebek dedi. İlki erkek olduğu için mi kız diye düşünüyorum bilmiyorum. Dr.u yanılan oldu mu erkek diyip?

Erkek dediyse genelde değişmiyor siz öyle hissetseniz de büyük ihtimal erkektir kaçıncı haftada olduğunuz da önemli bana 12. haftada erkek dedi 1 hafta sonra grip olmuştum gittim erkek dedi bugün 16+5 dim son bir bakalım dedim evet kesin erkek dedi artık iyice organı oluşmuştu ama bunu bu kadar takıp dert etmeye ne gerek var anlamadım buraya konu açacak kadar sonuçta bir sağlık sorunu yok illa ki zaten bir dahakine netleşecek neden bu kadar sorun yaptınız?

Valla bizim bir tanıdığa oldu. Kız demişler hamileliğin ilerleyen doneminde erkek olduğu anlaşılmış. Kaçıncı haftadasiniz 20. Haftada detaylı ultrason oluyor genellikle. Orada çok ney görürler. Sonrasında pek değişmez ama

Arkadaşlar Merhaba! İkinci bebeğime hamileyim kız hissediyordum dr çok büyük ihtimalle erkek bebek dedi. İlki erkek olduğu için mi kız diye düşünüyorum bilmiyorum. Dr.u yanılan oldu mu erkek diyip?

16. haftayı geçtiysen ve büyük şehirde yaşıyorsan ultrason cihazları o kadar ileri ki artık tahminde yanılma payı pek olmuyor. sakın cinsiyet mevzusuna girme rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Benim bi komsuma 7 aya kadar erkek denildi 8.ayda kiz oldugunu soylemisler cnm bu ara allah saglikla kucagina almayi nasip etsn

Son şey cinsiyet düşünmek olmalı bir anne için sağlıklı shatli mutlu bir insan olsun
İlk önce sağlığını düşünmediğimi nerden biliyorsun. Herkes her şeyi paylaşıyor burada. Rabbim sağlık versin tabiki her şeyden önce ama insanız merak ediyoruz herkes gibi.

Valla biz iki arkadaş hamileydik aynı hastaneye gidiyorduk arkadaşım benden 1 ay büyüktü ikimizede erkek demişlerdi ama onunki 22 haftasında kız olduğu anlaşıldı. Bende birdaha o hastaneye gitmedim.. özel hastaneydi.

Kuzenime erkek dediler ismi odası herseyi mavi oldu ama doğum haftasinda kiz dediler kizi oldu isim ayni kaldi odasi herseyi degisti tabi :) sağlıcakla kucağına al inşallah

Şimdiki ultrasonlar çok detaylı canım tabi nereye gittiğine de bağlı benim oğlum 15 haftalıkken ultrason CD dinde baya görünüyordu her yeri kaç haftalik

Erkek dediyse genelde değişmiyor siz öyle hissetseniz de büyük ihtimal erkektir kaçıncı haftada olduğunuz da önemli bana 12. haftada erkek dedi 1 hafta sonra grip olmuştum gittim erkek dedi bugün 16+5 dim son bir bakalım dedim evet kesin erkek dedi artık iyice organı oluşmuştu ama bunu bu kadar takıp dert etmeye ne gerek var anlamadım buraya konu açacak kadar sonuçta bir sağlık sorunu yok illa ki zaten bir dahakine netleşecek neden bu kadar sorun yaptınız?
Tövbe yarabbim ne derdi sadece merak. İlk önce sağlıklı olup olmadığını sorarım ilk.Siz Böyle düşündüğünüze göre 17haftalık hamilesiniz cinsiyeti öğrenmek istememişsimizdir. Dr a söylemeyin demiş olmalısınız.?

Benim ablama hamileliği boyunca erkek dediler ve Hatta Doğumda bile Nur topu gibi bir oğlun oldu dediler ama kız çıktı. Şöyleki göbek kordonu bacak arasına girmiş ve o bölgeyi tahriş ederek biraz fazla şişirmiş .. ama hayırlısı ne ise o olsun sizin için.

Arkadaş merak edip sormuş
Her anne once saglikli olsun der tabiki onun demediğini nerden biliyosunz yani hemen tepki veriyosnz.
Bende merak etmiştim kiz demisti dr acaba erkek olabilirmi diye diger kontrole kadar dusunmstm

Canim annem 7. Ayina kadar sana erkek dedi 7. Aydan sonra kiz oldgnu ogrendk demisti
Olabiliyo yani ama erkek dendiyse bi ihtimal cunku erkeklerde cok degismiyo diye biliyorm:)

Back
X