- 14 Eylül 2014
- 703
- 306
- 103
- Konu Sahibi Ogungelecek
-
Arkadaşlar Merhaba! İkinci bebeğime hamileyim kız hissediyordum dr çok büyük ihtimalle erkek bebek dedi. İlki erkek olduğu için mi kız diye düşünüyorum bilmiyorum. Dr.u yanılan oldu mu erkek diyip?
İlk önce sağlığını düşünmediğimi nerden biliyorsun. Herkes her şeyi paylaşıyor burada. Rabbim sağlık versin tabiki her şeyden önce ama insanız merak ediyoruz herkes gibi.Son şey cinsiyet düşünmek olmalı bir anne için sağlıklı shatli mutlu bir insan olsun
Sağlıkla büyütün yavrunuzu ötesini bilmemİlk önce sağlığını düşünmediğimi nerden biliyorsun. Herkes her şeyi paylaşıyor burada. Rabbim sağlık versin tabiki her şeyden önce ama insanız merak ediyoruz herkes gibi.
11haftalık ama dr bi hafta önden gidiyor dedi canımŞimdiki ultrasonlar çok detaylı canım tabi nereye gittiğine de bağlı benim oğlum 15 haftalıkken ultrason CD dinde baya görünüyordu her yeri kaç haftalik
Amin canım sağolKuzenime erkek dediler ismi odası herseyi mavi oldu ama doğum haftasinda kiz dediler kizi oldu isim ayni kaldi odasi herseyi degisti tabi :) sağlıcakla kucağına al inşallah
Tövbe yarabbim ne derdi sadece merak. İlk önce sağlıklı olup olmadığını sorarım ilk.Siz Böyle düşündüğünüze göre 17haftalık hamilesiniz cinsiyeti öğrenmek istememişsimizdir. Dr a söylemeyin demiş olmalısınız.?Erkek dediyse genelde değişmiyor siz öyle hissetseniz de büyük ihtimal erkektir kaçıncı haftada olduğunuz da önemli bana 12. haftada erkek dedi 1 hafta sonra grip olmuştum gittim erkek dedi bugün 16+5 dim son bir bakalım dedim evet kesin erkek dedi artık iyice organı oluşmuştu ama bunu bu kadar takıp dert etmeye ne gerek var anlamadım buraya konu açacak kadar sonuçta bir sağlık sorunu yok illa ki zaten bir dahakine netleşecek neden bu kadar sorun yaptınız?
Amin sağolKuzenime erkek dediler ismi odası herseyi mavi oldu ama doğum haftasinda kiz dediler kizi oldu isim ayni kaldi odasi herseyi degisti tabi :) sağlıcakla kucağına al inşallah
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 15/16 haftalık kontrolünde bir daha sor istersen için rahat eder11haftalık ama dr bi hafta önden gidiyor dedi canım
Aminn Allah razı olsun canımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 15/16 haftalık kontrolünde bir daha sor istersen için rahat eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?