• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek ziyaretinde ettikleri laflar

Asumanope

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2025
42
16
3
25
Yeğenlerim oldu onları görmeye gittik yengemin annesi bebekleri bana benzetti yengemin teyzesi ve onun eşide oradaydı adam bana dönüp senin burnun büyük benzemiyorlar değil mi dedi çok takmadım ertesi günde teyzesi anneme benim için memeleri ağzına geliyor çok büyük ama götü dümdüz demiş kendiside çok şişman bi kadın bu arada hiç bi samimiyetim de yok 2 kere falan görmüşümdür niye böyle yaptılar

Hoşşşşttt deseydinnn bi yaa niye orda savunmadın kendini ben olsam sen kendi tipine bak orda ayna derdim 😑

Benden yaşça büyükler ben tepki versem kötü olanda ben olurum zaten görüşmüyoruz
Yaşça büyük olabilirler ama nerde ne konuşacağını bilmeyen insana da tahammülüm yok açıkçası kaldı ki görüşülecek insan değiller

Yaşça büyük olabilirler ama nerde ne konuşacağını bilmeyen insana da tahammülüm yok açıkçası kaldı ki görüşülecek insan değiller
1 kere gördüm zaten husumetimiz yoktu ve görüşmemde zaten denk gelmeyiz bidaha

Teyzesinin memeleri büyük poposu dümdüz dediğini sana kim haber verdi? Yengen inşallah akrabalarına benzemiyordur.

Eee annen ne cevap vermiş o terbiyesize?

Ben kötü olurum aman buyukler bişi demiyim dersen böyle her önüne gelenden hakaret işitirsin ama, koru biraz kendini. En basitinden ne demek istiyorsunuz diye sor yani bir tepki ver.

Eee annen ne cevap vermiş o terbiyesize?

Ben kötü olurum aman buyukler bişi demiyim dersen böyle her önüne gelenden hakaret işitirsin ama, koru biraz kendini. En basitinden ne demek istiyorsunuz diye sor yani bir tepki ver.
Bunu dediğinde ben orda değildim

Hiç anlamadım karşı tarafın teyzesi eniştesi niye seninle ilgili yorum yapabiliyor hadı burun neyse de memen götün filan 🤣
Ay çok saçma takma bence ya yaşlı de geç terbiyesiz hadsiz insanlar işte

Back
X