• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek ziyaretinde ettikleri laflar

Amann dert etmeyin böyle şeyleri..Benim de göğüslerim küçük,biraz büyük olsun isterdim.Ama teyze biraz patavatsız ve ağzının lafını bilmeyen kişi belli..
Kadın çok şişman göğüsleri küçük olamaz zaten kocasıda laf etti durduk yere onu anlamadım bi sorunum yok bu insanlarla da

Kadın çok şişman göğüsleri küçük olamaz zaten kocasıda laf etti durduk yere onu anlamadım bi sorunum yok bu insanlarla da
Dengesizler hiç umursamayin.Bazilari kendi hayatından memnun olmayınca hıncını başkalarında kusur arayarak çıkarmaya çalışırlar.Gercekten sıkıntı edeceğiniz bir durum yok,daha mesafeli olun böyle insanlara yeter.,🌸

Yeğenlerim oldu onları görmeye gittik yengemin annesi bebekleri bana benzetti yengemin teyzesi ve onun eşide oradaydı adam bana dönüp senin burnun büyük benzemiyorlar değil mi dedi çok takmadım ertesi günde teyzesi anneme benim için memeleri ağzına geliyor çok büyük ama götü dümdüz demiş kendiside çok şişman bi kadın bu arada hiç bi samimiyetim de yok 2 kere falan görmüşümdür niye böyle yaptılar
Yengenizin teyzesi, annenize nasıl bu lafları söyleyebiliyor..hani yengeyle teyzesi arasında seviyesiz ,cahil dedikodusu diyelim ama annenize söylemesi tuhaf değil mi.anneniz bunlar konuşurken mi duydu acaba?

Yengenizin teyzesi, annenize nasıl bu lafları söyleyebiliyor..hani yengeyle teyzesi arasında seviyesiz ,cahil dedikodusu diyelim ama annenize söylemesi tuhaf değil mi.anneniz bunlar konuşurken mi duydu acaba?
Bunu ben kendi yakınımdan duydum teyzesi anneme öyle demiş işte benim için

Back
X