Tüp Bebek Merkezleri Bebek

-DOLUNAY-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2018
336
1.292
43
31
Arkadaşlar bugün tüp bebek 8.günüm ve hiçbir şey hissetmiyorum. Hastaneden çıktığımdan itibaren ilk gün hafif ağrım oldu ondan sonra hiçbir şey hissetmedim ve kotkuyoruyorum kızlar sizde nasıl oldu

Merhaba canım, hakkında hayırlısı olsun inşallah kaçıncı deneme ilk mi?

Bir şey hissetmiyorum ve çok huzursuzum hiçbir belirti yok
lütfen stres yapma şuan ihtiyacın olan en son şey bu. Belirti aramayın nolur bende yaşadım o süreçleri devamlı elimde telefon araştırdım yorum okudum vs vs. öncelikle bir kadının iki gebeliği bile farklı ilerliyorken başka insanlar ile kendimizi kıyaslamayalım. herkesin durumu kendine özeldir. birinde olan belirti diğerinde olmaz. zaten belirti diye yaşadıklarımızın çoğu psikolojik. bir kısmıda kullandığımız ilaçların etkisi. bebeğin tutunduğunu varsayalım ki inşallah öyledir okadar minikki daha belirti yaşamama ihtimalin çok yüksek. benim göğüslerim hassastı hafif kasık agrılarım batmalarım vardı. yumurtalıklarım karnımın alt tarafları çok hassastı tamamen iğnelerin etkisi bence fakat bunlar olumlu olan tedavimdede vardı olumsuz olandada vardı. sabırla ve dua ile bekle inşallah güzel haberler alacaksın

İnşallah daha 3 gün var salı günü gideceğim kontrole inşallah vardır ben hissetmiyorumdur 3 gün nasıl geçecek onuda bilmiyorum test yapmak istiyorum ama korktuğum için yapamıyorum.

benimde öyleydi. yanlış hatırlamıyosam transfer günü hariç 9. günde silik çizgi görmüştm. ertesi günde kanda 97 çıkmıştı

Kan değeri kaç olunca bebek var demek ? Acaba yarın açık eczane bulunca bende mi baksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…