Belirtiye gerek yok ki. İlla herkeste belirti olacak diye bir kural yok. Sakin ol canımBir şey hissetmiyorum ve çok huzursuzum hiçbir belirti yok
lütfen stres yapma şuan ihtiyacın olan en son şey bu. Belirti aramayın nolur bende yaşadım o süreçleri devamlı elimde telefon araştırdım yorum okudum vs vs. öncelikle bir kadının iki gebeliği bile farklı ilerliyorken başka insanlar ile kendimizi kıyaslamayalım. herkesin durumu kendine özeldir. birinde olan belirti diğerinde olmaz. zaten belirti diye yaşadıklarımızın çoğu psikolojik. bir kısmıda kullandığımız ilaçların etkisi. bebeğin tutunduğunu varsayalım ki inşallah öyledir okadar minikki daha belirti yaşamama ihtimalin çok yüksek. benim göğüslerim hassastı hafif kasık agrılarım batmalarım vardı. yumurtalıklarım karnımın alt tarafları çok hassastı tamamen iğnelerin etkisi bence fakat bunlar olumlu olan tedavimdede vardı olumsuz olandada vardı. sabırla ve dua ile bekle inşallah güzel haberler alacaksınBir şey hissetmiyorum ve çok huzursuzum hiçbir belirti yok
5. Günkaçıncı gün embriyosuydu
aynen bende test yapmak istiyorum ama korktuğum için bakamadım en iyisi savretmek galibamerkezler 12. günden sonra test yapın diyorlar. tabi sabredemiyoruz o ayrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?