bebek

palap

hamileyim
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
61
20
13
44
Slm arkadaslar delirmek uzereyim.25.8 2014 te kan tahlillerimde hamile oldugumu ogrendim..bir hafta sonra doktora gittim.hamilesiniz dedi ultrason cekip beni yolladi...cok mutlu oldum.15 yildir cocuk istiyodum 33 yasindayim..yanliz ben adet donemimi hatirlayamadan tahminen doktora 24 .07 dedim bu ayin 10 da gittim bebek kalp atisi gorulmedi lütfen bir yardimm

Peki doktor bise demedi mi bu duruma.benim son adet tarihim 28.07 pazartesi kalp atisi icin gidicem ins duyarim doktorum duyarsin dedi cunku 8. Haftaya giriyorz.

Ya ben bu isten bisey anlamadım ki yani tarihi tamda hatırlamıyorum ikitane özel hastaneye gittim ikiside verdigim tarihe gore konustular..canlanmamis dediler ultrason da cikar demi yani...onlara inanmadim devlet hastanesi ne gittim oda bakti 5 haftalik dedi kese duzgun dedi normal dedi be 10 gun sonra gel kalbini dinlicem dedi kafamda soru işaretleri uykularim kacti

Normalde benim gec dollnme oldgu halde 6 bck haftda duymstk kalp atisini duyulmasi gerek cnm bir iki hafta daha bekle emin deglsen

Bekliyorum arkadaş lar ama bide bana sorun psikolojim bozuldu . şaşırdım ne yapacagimi.ayin 22 de gidecem o kapidan nasil girecem bilmiyorum ki rabbim yardim etsin

Yani hesaba gore 6+4 gunluk falan oluyodur yada7 ondan uyulmamistr erkendir belki.duyulur merak etme ben tam 8+0 duymus olcam doktorum ozamana vermis randevumu. Gecen cumatesi lekelenmem vardi gittim 5+5 gunluktu kalbi atiyordu ama doktor duyulmz suan cok kucuk ama saglikli demisti. Canim peki doktor sana kalbi atiyir yada bebek iyi gibi seyler soylemedimi.

Doktor sadece benim verdigim tarihe gore konustu

Tahlilden yaklasik iki hafta sonra duyulur kalp atisi. Pazartesi tekrar git kanama agri olmadigina gore insallah bebegin seninledir:)

Inşallah bisey yoktur..teşekkür ederim arkadaş lar

İns bise yoktur. Beta hcg dusukmus daha belki duyulacak kadar buyumemistir. Evham yapma. Benim bu ikinci gebeligim ilkinin kalbi durmustu. Bende ufacik bisede hemen evhamlanip doktora kosuyrm doktorum cokkk ilgili saolsn hep beni sakinlestrn o.

İns bise yoktur. Beta hcg dusukmus daha belki duyulacak kadar buyumemistir. Evham yapma. Benim bu ikinci gebeligim ilkinin kalbi durmustu. Bende ufacik bisede hemen evhamlanip doktora kosuyrm doktorum cokkk ilgili saolsn hep beni sakinlestrn o.

Allah razi olsun arkadasim inşallah rabbim saglikli sihatli hepimiz kucagimiza aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…