Sende işe gir çalış evinizi alın yükünüzü hafifletin bebeği rahat bir hayat beklesin
4 ayda çocuk dusunulmemeli bence.
yaşım 30
Sen neye karar verirsen ver Allah isterse yarın hamile kalır aynı anda ev de alabilirsin.
Sen kafana takma yeter ki.
yok durun o zaman o hormonları dinlemeyin bebek yapmayın
bende sandım ki 35 ve üstü..
4 ayda evlilik oturmaz biraz daha zaman geçsin önce evliliğe karşılıklı uyum sağlayın sonra bebeğiniz de gelir İnşallah.
Ayyy benim annem de ben henüz erken dedikçe öyle deme 1 tane olsun ikinciyi düşün derdi, pehh.. şuanki aklım olsa bi 5 yıl beklerdimbende öyle düşünüyorum ama ailem çok üsteliyor bende ben de mi gariplik var demeye başladım, evi alıp çocugu öyle düşünmek istiyorum ama bir yanım da korkuyor
Ayyy benim annem de ben henüz erken dedikçe öyle deme 1 tane olsun ikinciyi düşün derdi, pehh.. şuanki aklım olsa bi 5 yıl beklerdim
Korkulacak bisey yok ki Allahin izniyle ilerde olur.Once evliligin tadini cikarin, evinizi alin.Çocuk olunca ise ara vermen gerekecek belki hamileliğin zor gececek yani hersey olabilir.Ev alinmasa bile bana göre 4 ay çok erken.Esimle basbasa kalmak için cocugu zar zor uyutuyoruz.Simdi ikinci de geliyor bakalim napacaz,bu durumlar 4 aylik evliyken yasansa illaki yipratici olurdubende öyle düşünüyorum ama ailem çok üsteliyor bende ben de mi gariplik var demeye başladım, evi alıp çocugu öyle düşünmek istiyorum ama bir yanım da korkuyor
Kesinlikle ben de 5 yil beklerdim.2 yas sonrasi çok zor,suan 4 yasinda herhalde zorlugu giderek artacak bana öyle geliyooAyyy benim annem de ben henüz erken dedikçe öyle deme 1 tane olsun ikinciyi düşün derdi, pehh.. şuanki aklım olsa bi 5 yıl beklerdim
28 yaşında hamile kaldım. Biz bir de 2-3 düşündüğümüz için çok geç kalmasın dedik. Şuan sor bi tane çocuk yeter diyorumsiz kaç yaşında hamile kaldınız? :) çocuk zor değil mi? bende en çok zorluğundan korkuyorum, yani gerçi kendi evladın ama yine de yük gibi geliyor mu? yoksa sıkıntısı bile tatlı mı? bu duyguyu bilmediğim için karar vermekte zorlanıyorum ama en çok istediğim kendi evimize yerleştikten sonra çocugumuz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?