Sadece 1 gün belki anne olabilirim dedim kiii o günde hamile kalmışım :) + Daha hamile olduğumu öğrenmeden Allah tarafından hiç planda programda yokken birden ev aldık :) Yani canım benim bu işler düşünerek olmuyo Rabbim çok güzel yazmış sen içinden geleni yap çok fazla ayrıntı düşünme
4 aylık evlilikte çocuk nasıl düşünülür aklım almıyor.
Bir evlilik otursun aceleniz ne ki?
Eşiniz makul düşünmüş.
yaşım 30 olacak çift maaş olacam
4 aylık evlilikte mutlu olucam
valla ben yapardım hemen bir tane pıtırcık
yaşım 30 olacak çift maaş olacam
4 aylık evlilikte mutlu olucam
valla ben yapardım hemen bir tane pıtırcık
bende 3 aylık evliyken düşünmeye başladım ilk ay hamile kaldım bence olmalı diyorum ben eğer sorunsuz bi evlilik varsa yapın
eşin haklı şuan hem erken hemde bebeğin masrafı ile evin kredisi çok zorlamasınKızlar 4 aylık evliyim, eşimle bir sorunum yok, yani artık kafam o konuda rahat. İlk başlarda evlilik oturana kadar çocuk olmaz diyordum şimdi öyle bir sorunum kalmadı.
Evimiz yok kiradayız ve 3-4 aya kredi çekip bir ev almayı düşünüyoruz. Eşim 1,5 yıldan erken çocuk istemiyor, ben de istemiyordum ama bu ara hep bu konuyu dşünür oldum, aslında yaşım küçük olsa istemezdim ama bilmiyorum kafam karışık
Evimizi alalım, yerleşelim ve kendi evimde çocuk yapayım istiyorum, hani bebekliyken taşınma gibi bir derdim olmaz, hemde çocuk doğana kadar kredinin bir kısmı ödenir, ama ya ev mevzusu uzarsa ve hemen ev alamazsak? yada mesela 1 yıl daha beklersek sonra Allah korusun 2*3 yıl çocugumuz olmazsa? aklıma hep böyle şeyler geliyor, sizce biraz daha beklemekte fayda var mı yoksa bu fikri yavaş yavaş eşimle konuşup, ortak bir karara mı varmalıyız?
acelem yaşım, yoksa başka bir sıkıntı yok. ama bakın burada bekleyin dyen herkeste 1 yıldan önce hamile kalmış
eşin haklı şuan hem erken hemde bebeğin masrafı ile evin kredisi çok zorlamasın
Bu benim icin gecerli degil.
Kendi uygulamadigim seyi baskasina tavsiye etmem.
Evliligimin 8.senesinde yaptim cocuk.
Canim bence bekleyin. Evinizi alin duzeninizi kurun ondan sonra dusunmeye baslayin bence.yaşım 30
Ben 2. Ayda düşündüm yaptım hiç de pişman olmadım hatta çok memnun kaldım geçen hafta 2. Yi doğurdum :)bende öyle düşünüyorum ama ailem çok üsteliyor bende ben de mi gariplik var demeye başladım, evi alıp çocugu öyle düşünmek istiyorum ama bir yanım da korkuyor
bence cocuk ısıne gırebılırsınız yaşım 32 31 de anne oldum, 30 da evlendim ve evlendikten 1,5 ay sonra ham,le kaldım 6 ay sonra ev aldık, 6-7 aylık hamile iken tek başıma eşimle birlikte ev taşıdık evi kendim yerleştirdim , sonrada doğum yaptım .....yaşım 30
anne sutu alırsa ilk etapta tek masrafın bez ve kıyafet , doktora ben 3 aydan sonra goturmedım gerekte yok saglık ocagında rutın kontrollerını yaptır aşılarını olsun, ekstrem testler yada hastalık vs olursa hastaneye götürmen yeterli...canım evin kredisinin bitmesini beklemek zaten imkansız çünkü evi almamıza nerden baksan 5 ay var ee krediyi de en az 4 senelik çekeceğiz ben o zamana 35 yaşında olurum, yani her halükarda bebek varken ev kredisi olacak, ben sadece taşınma vs. işleri çocuk olduktan sonraya kalmasın istiyorum, bide onun eşyalarını kendi evimize göre almak istiyorum,yoksa borçlar bittikten sonra çocuk zaten çok geç olur
çocuğun o kadar masrafı oluyor mu birde? yani yaklaşık ne kadar bir bütçe gidiyor aylık olarak?
oo peki kaç yaşında evlendiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?